Estetik surgery ile elde edilen güzellik iltifatı hak ediyor mu?

#orkide
#beyazorkidem😘
Estetik surgery ile elde edilen güzellik iltifatı hak ediyor mu?

#orkide
#beyazorkidem😘
Bence iltifat değil de, güzel yapıldıysa doktorunu tebrik edebilirsiniz 😂
Zaten Allah vergisini beğenmemek, değiştirmeye çalışmak , kendiyle barışık olamayan, sadece fiziksel güzelliğe önem veren biri için geçerlidir. İki güzel söze kandırır kendini, hiç bir zaman mutlu olamaz içinde...
Sanal ve gerçek hayat gibi...
50-100 bine yapılan estetikte var milyonlara yapılanda. Kaliteli bir estetik uzmanı Van gogh gibi oluyor sanatını gösteriyor öyle olunca iltifat alınıyor. . Mesela dünyanın en iyi estetikcileri güney koreli oluyor genelde. Beveryl hills'te çoğu koreliymis.
Önemli olan karşı tarafa nasıl göründüğü , doğal olsun ya da yapay olsun pekte farketmez iltifat almak için. Ben estetikle gelen güzelliği hoş bulmuyorum ne kadar başarılı olursa olsun fazlasıyla yapay ve kötü görünüyor gözüme
Ama estetik ile elde edilen güzelliğin iltifat kabul etmesi konusunda bir şey diyemiyorum
Bence abartmak saçma olur ama
yakıştıysa yakıştı güzel der geçerim
Cevap
45Cevap
Evet ediyor sonuçta bıçak altına yatmak basit bir şey değil
Selam gadası 🙃
Bakımlı kadın her zaman iltifatı hakeder.
Hak ediyor bence tabi ki
Bilmiyorum ki. Düşünüyorum 🤨 bilemedim…
simdi Allah vergisi güzel olanlar da var. O zaman onlara iltifat gelince tamamen şans olmasından kaynaklı etmemek mi gerekiyor acaba?🤨 Cunku bunun icin ne yapti? Bide şımaranlar var 🙃
Allah “yürü ya kulum” demis 🤷🏻♀️🤭 o da şansından havalarda!
Görünüşün daima aldatıcı olduğunu kanıtlar nitelikte bir davranıştır.
Kişilerin kendini iyi hissetmek için yaptıkları eylem. Varsın yapsınlar. Ama sonu pişmanlık olacaktır.
Gençlik olduğu gibi, yaşlılık aşaması da var.
Estetiği sadece anormal diyebileceğimiz bozuklukları düzeltmek amacıyla uygulayan kişilere saygı duyarım. Toplumun standartlaştırdığı güzellik algısına ulaşmak için sürekli vücuduyla oynayan ya da zamana karşı gelip kırışıklıkları düzeltmek için kullanan insanların kendilerine pek saygısı olduğunu düşünmüyorum. Doğal güzelliğe iltifat ederim. Estetikle kazanılan yapay görünüşler güzellik algıma girmiyor.
tabiki en çok onlar hak ediyor o dakar para harcamış bıçak altına yatmış :D diğğeri nedir hiç çaba yok bişey yok onların anne babasını övmek lazım esas çok güzel iş çıkartmışınız diye
iltifat butunluge olur :)
hic organ icin iltifat yasamadim yani cok cok gozleriniz cok guzel denir :) o da lens ise soylerler:)
yani estetikli degil iltifat alan kadin haklidir
İyi yapılmış bir estetikse doktoru tebrik etmek gerekir. Dolayısıyla doktor bütün iltifatları hak eder: ))
Sonuçta herkes estetikle güzellik elde edemez. Estetikle ya da estetiksiz farketmiyor güzelse iltifatı hak eder
Tabi ki hak ediyor. Her estetik yapan da güzel olmuyor sonuçta hem doktoruna hem kişinin kendisine sık sık iltifat edilmeli
Estetik cesaret işidir. İnsanlar ciddi anlamda operasyonlar geçiriyor. Ben hak ettiklerini düşünürüm.
Doğal olup kendine bakmak kadar güzel bir şey yok. Fakat insanın estetik yaptırması onun yapay olduğu anlamına da gelmez. Ayrıca estetik herkeste güzel duran bir şey de değil. O yüzden takdir demesekte yakıştığı dile getirilebilir.
Ne olursa olsun kadına iltifat etmek değer vermek baldan daha tatlıdır
Her insan özeldir ve güzeldir. Yüz güzelliğine duyulan hayranlık geçicidir. Bir süre sonra huylarına dikkat etmeye başlarsın.
Estetik ile elde edilen güzellik bana ters geliyor, doğal olmak varken hiç gereği yok, ha zorunlu bir estetiktir ozaman tamam😐
Ne estetik hele şarkıda hiç bir duygu yok şeytanice.
doğru doktoru bulmuş sonuçta. bi de o kadar para vermiş vs.
Evet ediyor güzel olana her şekilde iltifat edilebilir
İltifatı estetik cerrah hakeder, iyi toplamış kaportayı diye.
Estetisyenleri veya cerrahları soruyorsan onlar tebriği hakediyor ama estetikli kadınlar değil
Birinin saçına iltifat edilebiliyorsa estetikli yerlerine de iltifat edilebilir sanırım
Bence etmiyor.
Hak eden birisi varsa doktor.
Sevdiğim hariç kimseye iltifat etmem isterse dünya güzeli olsun
Doktoruna gidip helal olsun güzel şekillendirmişsin denmeli
Hakeder. Diğeri Allah vergisi buna uğraşmış bence daha çok hakeder 😂
Hak ediyor olabilir.
Doktorların eline sağlık😅
Hatice'ye değil neticeye bakın.
Estetik bile herkes de durmaz eğerki yaptığı estetiği kaldırıyorsa evet iltifat yakışır
Natural değerdeyse evet ama aynı fabrikadan cıkılmış gibiyse nono.
Dogal olan hersey hakediyor bence
İltifatı hak eder tabii ama doktor! Yaptıran değil
Eder, bir çaba var nihayetinde
Hak eder kötü estetikte var 😂
Amaç üzüm yemek bağcıyı dövmek değil
Evet yapan doktoru tebrik etmek gerekir
Hayır ne estedik nede tonlarca makyaj sürenler
Nitelikli dolandırıcılık ne zamandır ödül alıyor?
tabi ki iltifat kotu bir sey degil
Güzel olmuşsa tabiki de iltifat ederim.
yani doktoru tebrik etmek lazım
Doktora iltifat edilmeli
Hayir etmiyor ne sacma bi sey
Haketmiyor en guzeli dogal olandir
Doktora etmek lazım
Hayır doğal olmadığı için
Yani doğal güzeller daha çok hak ediyor
İsler nasıl?
Bence hiç birşeyi hak etmiyor
Hak ediyor