Ben cilt temizliğinden kullandığım tonik ile gözenek problemimi kolayca çözdüm. Bir ara gül suyu kullanmıştım ama cildime uygun bir tonik kullanmak daha etkili oldu.
Sizin yöntemleriniz neler?

Ben cilt temizliğinden kullandığım tonik ile gözenek problemimi kolayca çözdüm. Bir ara gül suyu kullanmıştım ama cildime uygun bir tonik kullanmak daha etkili oldu.
Sizin yöntemleriniz neler?

Bir Sırp ya da Bulgar kremi buldum. Şu an hangisi olduğundan emin değilim. Sabah ayrı akşam ayrı kremi var. Temiz yüzüme ondan sürüyorum her gün. Henüz çok yeni ama siyah noktalar ve gözeneklerde şimdiden etkisini görüyorum. Düzenli kullanımda çok daha başarılı sonuçlar verir umarım.
Hiçbir krem losyon jel vs sivilcelerin ve cildin etkili bir görünüme sahip olması için yardımcı olmaz
KS deki guru yoda veya Ne bilim başka bi yönlendirene Kanmayın Kanmayın Kanmayın
Bizzat kendim yaşadım yıllarca Bunun ticareti var Arkadaşlar Reklam yüzünün kim olduğu önemli değil isterse tarkan olsun Adam parasını alır güler anlatır Olan size olur
En etkili sonuç Zoretanin/Roucutane dır aksini inkar edenin çıkarları uyumusmuyodur
Umarım dediğimi dikkate alırsınız özellikle 16-20 yaş arası arkadaşlar!!!
Ben şimdiye kadar sadece bir kere denedim bunu o yüzden kesin yap demiyorum ama ayva çekirdeğini suda bekleyince jel oluşuyor. Onu yüzüne sürünce çok geriyor. Hem de doğal.
Cevap
4Cevap
Krem sürüyorum genelde
Daha ihtiyaç duyup almadım ama favorilerime ekledim, lazım olursa alacağım :)
www.trendyol.com/.../cilt-yenileyici-aha-bha-peeling-etkili-gozenek-sikilastirici-ve-sivilce-onleyici-3-lu-ciltbakimseti-p-286223610
Dermabrazyon , cildin zımparalanmasıdır, plastik cerrahlar yapıyor.
Kullandığın tonik kesin yaradımı işe bizede söyle de bizde yapalım
Ben de ziaja almıştım onun toniğ düzenli kullanımda cidden sıkılaştırıyor
tonik monik yaramıyor bende sabunlu suyla yıkasam aynı etki zaten
Toniği paylaşır mısın benimde gözenek sorunum var 😔
Tokat atıyorum, seansı 750tl
Gül suyu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?