Gözenekleri sıkılaştırmak için kesin doğal bir çözüm var mıdır? Sizin de uyguladığınız.

Haftada bir zeytinyağına bir damla alıp yüzümü her yerine masaj yapıyorum çok az ama 5 dk kadar da masaj yap göz altlarında dahil sonra 20 dk bekler ılık suyla sabun la yika düzenli yaparsan sonux alırsın.
gözenekleri sıkılaştırmak için yöntemim yok ama 3 günde 1 peeling yapıyorum her gün tonikliyorum siyah noktalar ciddi bir şekilde azaldı hatta yok oldu diyebilirim
Cildin asit baz dengesini duzenleyen bir cesit sivi iste satiliyor her yerde onemli olan cildine uygun olani secmek hatta maddi durumun yeterliyse dermokozmetik urunleri tercih etmen lazim. Gozenekleri sıkıkastirdigi da soyleniyor ama emin degilim ben deneyimlemedim bunu kendi cildimde. Ama sunu diyebilirim siyah nokta ve sivilce olusumunu kesinlikle engelleyen bir sey cok cok onemli cilde canlilik ve parlaklik katiyor
İnanmazsin belki ama saylangoz.
Cevap
7Cevap
denemedm ama sicak banyo banyo surasinda gozenek temizlemek icin limona bebe pudrasi dokup ovaliyolar sonra yuz temzlemecisyle arindirim dustan cikinca soguk suyla yikiyolar ve gozenekler icin tekrar bebe pudrasi
gülsuyu ve sodayı karıştırıp yüzüne yıkamadan sonra uyguluyorsun.
Yok, hiç biri işe yaramadı bende. Düzenli tonikliyorum sadece
Sabahları soğuk su ile yıkamak ya da buz kompresi
Yuzumu soguk suyla yikiyorum sadece fondoten kullanmiyorum nemlendiricide surmuyorum
1 tatlı kaşığı mısır unu 1 tatlı kaşığı yoğurt ve yarım limon suyu hem gözenek sıkılaştırıcı hemde siyah noktalar için birebir
Hergün buz küpü alıp yüzüne sürmek işe yarıyor diyorlar
Sivilce tedivis görüyorum ve kapandı
Maden suyu ile yuzunu yika
bulursan banada söylesene :D
sade soda dene günde iki defa yüzüne uygula.
Zeytinyağlı saf sabun.
Gul suyunun oyle sikilastirdigini duymustun
salatalik bence
kesinlikle kil taşı.
mezoterapi
Vardır
war su kanks
diyet yapmak.
Buuz
vardır
Sarimsakli Yogurt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?