Lazer tamam da lazeri bir kenara atınca diğer yöntemlerden hangisi en etkili oluyor sizin için? (ağda / jilet / epilatör, ya da diğer..)

Hangi yöntem? #EdamedaPürüzsüzlük
❀ᴇᴅᴀᴍᴇᴅᴀ❀

❀ᴇᴅᴀᴍᴇᴅᴀ❀
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ağdayla bile alsam bir hafta sonra tekrar uzamış oluyorlar. Max pürüzsüzlük sürem 4 gün. Köklerin siyah siyah belirmeye başlamasını saymıyorum ele geliyorlar. Ayrıca kıllarım derinin altında kalıyorlar, köse vesayre bi yere kadar yardımcı oluyor her türlü yarısı dönüyor ve iğneyle çıkarmak zorunda kalıyorum. Lazersiz kıllarımdan kurtulamıyacak mıyım.
Lazer epilasyon yaptır, evde kullanılan lazerle var, Philips Lumea nın 5398 liraya olan modeli ćok tercih ediliyor. Modern ağda gibi düşün
Cevap
22Cevap
Ben jiletle alıyorum ama hızlı çıkıyor
Malum bölgeler jilet ile, kulakları ise yakarak alıyorum. Keşke hepsi bize de lazer olsa da kurtulsak.
Lazer yaptırabilirsin istersen..
Hahaha soruda lazeri bir kenara ayirirsak diyor hala lazer diyenler var... agdadir kardesim jiletcilere de alil fikir diliyorum
jiletle yapınca kaşıntı falan hissediyorum huylanıyorum bunun ağdada canım yanıyor tüy dökücü kremler kullanıyorum
Hangi krem ismi ne kullanışlı mı
Benim ağdaya alerjim var.. Bazen sprey bazen jilet kullanıyorum. Henuz lazere gidemedim..
Jilet. Ağda çok can yakıyor ve uğraştırıyor ikiside aynı sürede çıkartıyor. Niye canm yansın ki jiletle can yanmadan bitiyo
Epilasyona gittim ense elmacık için ekmacık yok oldu kılları ensendeolmuyan kıllar cogaldı şimdi kolye takamıyorum cekiyor😂
Jilet Tercih Ediyorum Kökünden Halloluyor kıllar 😅 Ama tabi Yine çıkıyor Sakal Trasi oldum bugün 4 5 gün de batmaya başlar
Ağda uzun süreli olarak bir de şekersiz kullandığında seyreltiyor.
Bana jilet gayet pratik kolay geliyor 2 dakkada cırt cırt
Valla hiç biri etkili olmuyor bana. O yüzden lazer yaptırıyorum.
Kadınlar özel bölgeyi kendinizmi alıyorsunuz? Kuaförmü?
Epilator en iyisi, ağda falan yapmayı beceremiyorum hem çok uğraştırıyor
Ağda iyidir de lazer olsakta kurtulsak bazen diyorum ya.
Epilator ile alıp bioder tüy azaltıcı serum kullandım kollarımda 1 yıl sonra cansız küçük tüyler oldu her cilt aynı olmayabilir eczaciya sorun onu
Canım nen bacaklarıma kollarıma sir roll-on ağda kullaniyorum diğer bolgeleride boncuk agdayla alıyorum ne kadar acı çeksemde degiyor çektiğin aciya
Genital bölgeyimi ağdayla alıyorsun?
Evet
Acımıyomu düşününce ben acı hissettim
Acıyor ama napalim jilet tercih etmiyorum
Lazeer yaptır kurtul
Bil bakalim ne yok maniiii😂
Maniii'nin gözü kör olsun
Hahahahaha aynen 😂
Yakında zengin olunca epilasyonun benden hadi yine iyisin assdfasdf
Olur musun dersin😂
Öyle görünüyor dua et
İnşallah 😘
Eyw
Buz lazere epilasyon tabii ki
Ağda en iyisi ve etkilisi
Ağda en uzun süreli temziliği sağlıyor bence. Ama lazer epilasyonlarda bu süreler 3 6 aya kadar çıkabiliyormuş
epilatör olmazsa olmazım ağdayla yanık olacak, moraracak kızaracak kanayacak korkusu yaparken yapışması her yere falan beni çok geriyor temiz olsun epilatör olsun
Epılatör fena degl
Aslında genetik kıllarım az özellikle bacak kol hiç yok. Diğer yerlere de Jilet yapıyordum bazen de ağda ama şu an bikini ve koltuk altı için lazere gidiyorum. Çok memnunum sevgilimde memnun benden ahhabshshsh
Lazer
Ağdaya dayanamıyorum ya, jilet.
Jilet. Kim çekecek o kadar acıyı şimdi
Buz lazer
Lazer den sonra ağda en iyisi oluyor
Alexandrite lazer ve iğneli epilasyon tercihim
Lazer ama lazerden sonra ağda.
gillette mach 5 ile sarjlı makınam.
Ben ağda kullanıyorum
En dertli olduğum konu
Sen hangi yöntemle alıyorsun
Klasik jilet aşağı yukarı