26 yaşındayım. Boyum 1.60
Askerlik ya da polislik istiyorum ama 2 cm eksik pilates spor ile 2 cm uzar mıyım?
26 yaşındayım. Boyum 1.60
Askerlik ya da polislik istiyorum ama 2 cm eksik pilates spor ile 2 cm uzar mıyım?
Merhaba öncelikle şimdi internette en etkili egzersizleri ve klasik olarak zıplama (ama en uzağa ziplayanildiginiz kadar) sonra da asıl barfix çubuğuna asılı sabah öğle akşam olmak üzere yapın bunu da diğer hareketlerle birlikte ziplamayi da sabah ogle akşam olmak üzere yapin
Cevap
6Cevap
Askerlikte astsubay için boyun sorun olmaz polislikte son zamanlarda boyla alakalı değişiklik oldu bir araştır orada sıkıntı olabilir
burada biriyle konuşmuştum sanırım nicki @YakisikliAlihan dı. Ona bi sor istersen boyunu uzattığını söylüyordu hergün yapılan bazı hareketlerle
Uzayabileceğinizi sanmıyorum sonuçta ergenlik çağınız bitti
Saki biraz geç kaldın açma germe esneme yapıp boy olçülmeye git 5 6 cm fark ediyor
Abartma 6 cm ergenlik çağında atılmıyor
Ben 20 yaşındayım gerçekten 5 değil 3 cm uzamaya razıyım düzenli egzersiz ile mümkün mi
Saten bu boy uzatmak için degil işin hilesi bu amac kısa süre uzun görünüyorsun sonra eski haline geliyorsun senin dik durmana sebep oluyor ta bu yasta olur mu bilmem biz kosudayken 10 km kosup acma germe yapıyorduk hocamız derdi acma germeyi nekadar iyi yaorsanız okadar kasları rahatlatır ve esnetir derdi
Yani kalıcı uzama sağlayamam barfikse asılıyorum
20 yaşında biter uzama değiil mi 2 cm felan kazananam?
15 gündür barfikse asılıyorum 0.5 cm uzadım ama 2 3 gün bırakınca eski halime geri dönüyorum
Sürekli yaprsam kalıcılık sağlayabilirim mi acaba
Bakalım günde 5 dakika asılsam sırtıma zarar verir miyim acaba sakatlık olur diye korkuyorum yoksa yaparım
Eyvallah günde toplam 3 dakika felan asılsam Allahın izniyle bir şey olmaz bakalım 2 cm daha alsam iyidir 176 yım canım sıkıldıkça esniyorum hoşuma gidiyor
Hayırlı geceler başkan
26 boy uzatmak için geç bir yaş hadi 17-18 olsan basketbol oynamış olsan uzardın ama şimdiden sonra sanmıyorum
hayır uzamazsın. regl gördükten sonra kızlar uzamaz
Çok zor o yaştan sonra
İmkansız
Sporla uzarsın.
Neyse o uzamaz
Pilates ile olur. Omurganı gençleştirmeye bak
Biryerlere asıl
26 yaşındasın çok zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?