İzler var burun kenarımda. Lekelerim de belli. Ama lütfen bana ilaç önermeyin. Hangi meyve sebzeleri ( ya da önerdiğiniz şeyleri) ne kadar tüketmem gerektiğini söyleyin yeter. Şimdiden teşekkür ederim.

İzler var burun kenarımda. Lekelerim de belli. Ama lütfen bana ilaç önermeyin. Hangi meyve sebzeleri ( ya da önerdiğiniz şeyleri) ne kadar tüketmem gerektiğini söyleyin yeter. Şimdiden teşekkür ederim.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kötü demeyelim ama bakım gerekiyor. Düzenli yıkamalısın. Yağlı, asidik yiyeceklerden özellikle abur cuburdan uzak durmalısın. Elma gibi cilde iyi gelen meyvelerden tüketmelisin.
Tamamdır şimdi ben habire yüzümü yıkayayım mı
Hayır. Mümkünse bitkisel yüz yıkama jelleriyle sabah akşam yıkasan yeterli.
Hangisini önerirsin
Yves rocher sivilce karşıtı serisi var. Satış yerine git. Güzellik uzmanları var orada. Onlar cildine bakıp en uygununu önerir. Başka ürüne gerek yok bence. Bilmediğin, kimyasal hiçbir şey kullanma. Saf gülsuyunu da tonik olarak kullan…
Yüzüne bir şey kullanma tek yapman gereken sabunla sabah akşam yıkamak
Bıhtım sabunu , keçi sütü sabunu var hangisini önerirsin
Keçi sütü sabunu kesinlikle. Ben onu kullandım düzenli başka hiç bir şey kullanmadım ve şu an cildim bebek gibi
Ne kadar kullandın peki
1 haftadan sonra etkisini gösteriyor 1 aya kadarda farkı kendin görürsün zaten
Sabah akşammı peki
Evet
Çok teşekkür ederim❤️❤️
Ne demek umarım düzelir 💋
Yakından anlaşılmıyor ne durumda olduğu
Nasıl yani
Meyve sebzeyle olacak iş mi bu? Doktora görün bir
Göründüm çok gittim. şu an da bir ilaç kullanıyorum. Ben extra kendim için durum hızlansın takviye olsun diye istiyorum
Sadece yüzünüz mu böyle
Evet
Yediginiz şeylerden de olabilir ya da yasinizdan dolayı da olabilir
Patates kızartması , popcorn , çekirdek … bunları çok sevmeme rağmen kestim hep. Bol bol da su içiyorum ama cildim kızarık hep. Anlamadım gitti
Bu dediginiz seyler zaten fazlasiyla yapar ve gun icinde 2.5 3 litre su tuketin
Yemiyorum işte hayatımdan çıkarttım 😂 yine böyle
Beyaz tenlisiniz ondan dolayı da olabiliyor biraz da yastan dolayı
Anladım çok teşekkür ederim😊
Rica ederim vaktiniz var mi takip edebilir misiniz
Attım buyur
Bekliyorum
İlaç niye onermeyin dedin
Çünkü kullandım birsürü. Ve 1 tane şu an kullanıyorum. Evde halletmek daha iyi en azından yarayıp yaramadığını görüyorum😊
Anladım. Bunlar makyajla kapanmıyor mu
Kapanıyorlar tabii ama ben makyaj yapmayı çok sevmiyorum güneş kremi sürüyorum sadece
Hmm anladım çünkü o kadar büyük kusurların gibi doğal halinde. Dışardaki kızların pürüzsüz güzel olunca bunlar makyajla kapanıyor mu yoksa cidden bu kadar ciltleri mi var diye merak ettim. Olacağını sanmıyordum zatende sksksk
Nasıl yani çok mu kötü büyük kusurlarım mı var
Yok o kadar değil. Dışardaki makyajli kızları görüyorum yüzleri pürüzsüz oluyor "onlarin cildi güzel mi yoksa makyajla mi kapatıyorlar" dedim yani.
He anladım. Değişiyor kızlara göre. Ama genelde güzel oluyor ciltleri
Yok be 10 tane kız görüyorsam 2 sinin güzel (makyajsız)
😄😄
Oynama san iyi olur
Oynamıyorum gerçekten
O zaman geçer merak etme alarji vs olabilir
İnşallah geçer. Çok teşekkür ederim
Rica ederim
Çildin aslında güzel ama bakımsız
Ne yapmam lazım
Dermavete krem ve sitix kullan Arap sabunu ile yıka
Çok teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim başka yardım edeceğim bir şey var sa burdayım
Bizde keçi sütü sabunu, bıhtım sabunu , ve çam ağaç kükürtten oluşan bir sabun var. Bilgin varsa hangisini kullanmalıyım düzenli olarak?
Cildim çok çabuk kuruyor
Bıhtım sabunu güzel onu kullan sadece yüzün değil vücüt icinde güzel sabun
Vücudumda hiçbir problem yok sadece yüzümde var😂
Varsa dedim cildi yumuşatır
Teşekkür ederim sağol🖤
Sende sağol 😍😍😍
Bence kötü durmuto
Teşekkür ederim
Rica ederim yasın kaçki
18
Sadece yuzun mu