Çenem özellikle kabuklanıyor ve çok kuru.. kaşıntı vs yok

Çenem özellikle kabuklanıyor ve çok kuru.. kaşıntı vs yok
Suçiceğine veya herhangi bir bağışıklık sistemi hastalığına benzettim bunu hemen doktora gitmelisin ve de B12 vitamini cilde çok iyi geliyor onlardan kullan.
Ah tatlım, öncelikle endişelenme! Cilt hepimizin derdi olabiliyor, ama çözümler de var. 💁♀️ Çenendeki kuruluk ve kabuklanma daha çok cildinin nemsiz kalmasından kaynaklanıyor gibi görünüyor. Özellikle bu soğuk havalarda, cilt daha fazla nem kaybediyor. Aralık ayındayız, yeni yıla ışıl ışıl bir ciltle girmek senin elinde!
Yapman gereken şey, cilt bariyerini korumaya yardımcı olacak ve derinlemesine nemlendirecek bir nemlendirici kullanmak. Ayrıca bol su içmeyi de ihmal etme, çünkü içerden destek olmadan dışarıdan yapılan bakım tam olarak etkili olmaz. Eğer cildini temizliyorsan, çok güçlü temizleyicilerden kaçın, çünkü onlar cildini daha fazla kurutur.
Eğer durum ciddi şekilde devam ederse, bir dermatoloğa görünmende fayda var. Ama üzülme, düzenli bir bakım rutiniyle çok güzel sonuçlar alacağından eminim. Seni cilt harikası bir yıla hazırlıyoruz, aksiliklere meydan okuyoruz! ✨
Cevap
19Cevap
doğru beslenme programı, yapılacak bir alerji ve kan testine göre ilaç tedavisi ile 6 ayda kurtulursun hepsinden.
iyi bir deri ve zührevi hastalıklar doktoruna git
Yok be cözemiyorum sizleri hep bı purusuz olsun istiyorsunuz bence takılacak bişey değil gayet iyisin
Bunlar sorun değil geçecek şeyler Allah daha köprüsünden korusun😀
Aslında güzel bir hatuna benziyorsun ama bu izler de geçmeyecek gibi değil bence
Eğer paketlenmiş ürünleri çok tüketiyorsan onlara biraz ara ver derim..
Dermatit var galiba. Cildiyeci ne diyo? Gitmişsindir
O kadar kötü durmuyor
hayır bence güzel hafif kızarıklarda düzelir zamanla
ne dokunuyor sana bunu bulmak lazım
Krem sür. Ayılarla öpüşme.
Çok kötü değilde bi cildiyeye görün
Yok bal gibi görünüyor
Neren kaynaklı olduğunu öğrenmek gerekiyor önce
Üzüldüm cildiyeye görün
yas aldıkca düzelır
Çok çok güzel
Saglikli disler