Yargıtay'dan emsal karar: Ter kokan eş kusurlu sayıldı.. Beden temizliğine özen göstermeyerek ter koktuğunu iddia ederek boşanma davası açan kadın davayı kazandı

Yargıtay'dan emsal karar: Ter kokan eş kusurlu sayıldı.. Beden temizliğine özen göstermeyerek ter koktuğunu iddia ederek boşanma davası açan kadın davayı kazandı
Bu kadın haklı arkadaş.
Ulan güzelce duşunu al, sonra deotak'ını sür koltuk altına, ondan sonra insan olmanın keyfini yaşa.
Ağız kokusu da aynısı...
Ama ağız kokusundan dolayı ben kadınlarla yakın temas kuramıyorum. Hepsinin ağzı kokuyor.
Deodorantlar hem bize hem çevreye zararlı lütfen şu deodorant dayatmalarını bırakın. Tüyler temizlenip, düzenli duş alınırsa, (duş alma imkanı yoksa bile koltuk altı su ve sabunla yıkanmalı) terli kıyafetlerle dolaşılmazsa, sağlıklı beslenirse, sağlık sorunu dışında ter kokmaz insan.
Güzel bir karar. Erkek de kadın da temiz ve bakımlı olmalı. Mis hibi kokmalı. Ter sorunu varsa, deodorant var, hatta şimdi anti perperant var. Her markette A101 de BİM de bile var. Temizlenmesini bilmeyen evlenmesin, hatta hiç bir kadınla birlikte olmasın.😎
Bence evlenene kadar karşındakinin temizlik anlayışını anlayacak kadar tanımış olman gerekir. Bu verilmiş emsal karar aslında iki tarafında sunmuş olduğu şeylerden en mantıklı sebep olarak verildi bence
Cevap
36Cevap
Kullandığım bir şeydi zaten yıyughghf
Ben kullanıyorum
Ya pes yorumlarda erkeklerin çoğu nasıl öfkelenmiş. Beyler siz şaka mısınız? Normal terlemek sorun değil tabiki, biz kadınlar da terliyoruz. Sorun ortada leş gibi gezmek, eşinin burnunun direğini sızlatmak.
Ben sabahtan akşama kadar itin köpeğin peşinde koşacağım biraz terledim diye yanımdaki eşim dediğim insan beni boşamaya kalkacak vallahi diyeceğim tek kelime şu olur aha kapı aha kapının kolu güle güle
Bencede kusur yani kimse kusura bakmasın özel alanında olan birisinin pis kokma ihtimali olamaz zaten..
Sağlık problemi varsa tedavi olur o ayrı tabi ki..
Hakli,
Yok yani calisiyorsun deodorant kullansan bile bazi isler okadar agirki terleye biliyorsun.
Ama eve geldinde dus almalisin. Ter kokusundan arinmalisin.
Çok tuhaf ya. "Sudan sebeble" yuva yıkmaya çalışmak bu olsa gerek. Bahane bence. Kesinlikle bu işin altında bir iş aranır net.
Deodorant kullanmak bana göre sağlıklı bir şey değil.
Düzenli olarak duş almak daha idealdir.
cut.
Yav insan ter kokabilir nolacak sevdiğim kişi ter kokuyo diye boşanmak mı isticem evlenmeyin kardeşim bu nedir ya
Çağ deodorant çağıdır 🤣
Ben her zaman kullanıyorum kötü koku insanı bayar burunun da kendine göre bir aurası var bunu bozucu harekeler hoş olmaz
Yanlış değilde, yargıtay önünde yıllardır temyiz bekleyen;insanların hakları ile ilgili davalara baksın önce çok mu örnmli idi bu yani
Saçmalık bunun için dava mı olur. Üstelik yaz aylarında olabilir..
O zaman kadınlara da dava açılsın. Hem ter, hem de vajinası leş gibi kokan pis kadınlar var. Ne hikmetse bunlar hiç konuşulmuyor.
Sayilsin. Iğrenç kokuyu bir kadının çekmesi niye olsun.
Hırsıza tacizciye ceza vermeyin saçma sapan kanunlar çıkarın.
Yargıtayın el atması gereken terden daha büyük sorunlar var alooo
Ne utanç verici, böyle bir sebebin gün yüzüne yayılması.
Sıcak havalarda iki üç defa duş alınmalı deodorant ikinci planda.
Kişisel bakım önemli bende boşanırdım. Ya da her gün zorla duşa 🫠
Onu bir Lazere sokup dusa koysun deodorant nedir kıllı ve terli adama fayda etmiyor
Deodorant kullanmaya teşvik yerine banyo yapmaya mı teşvik edilseler? Deodorantla karışık ter kokusu daha kötü. Saçmalıktan başka bir şey değil.
Bu bahane bence , insan uyarabilmeli en kötü deodorant hediye edersin anlar zaten ,
Evet kullanmam. Günde 3 kere duş alırım ama kullanmam
yani hadi kendine saygın yok eşinede mi saygın yok, ayıptır ya, haklı ve doğru bir karar.
cok sacma ter kokusu yuzunden dava acilir mi ya saka mi bu rezalet
adaletin cok daha ciddi davalara bakmasi gerekir boyle sacma sapan sudan gerekcelerle adaleti mesgul etmek cok yanlis ve sorumsuzca
davayi kabul eden mahkeme de sorumsuzca davranmis umarim sakadir adalet bu kadar sorumsuz ve akilsiz davranamaz davranmamali
aptalca şeyler peşinde koşucağına adam gibi adalet sağlasınlar
Bence de kusurlu, mağaranlıktan çıksınlar artık, kendinize saygınız yoksa da eşinize olsun bari.
Parfüm kullanmak bakım yapmak, temiz olmak demek değildir. Parfüm kanserojen etki yapar.
Deodorantsız çözüm yok mu ya zararı olur diye korkuyorum
Deodorant nedir ya pis kokunuzu mu bastıracaksınız sabah akşam duş almak gibisi var mı
İnsanlar ekmek alamıyor deodorant artık lüks. Bir kusur varsa o da Erdoğan ve ona oy verenlerindir hakim bey.
Ah böyle hakimlere bayılıyorum işte. Kesinlikle boşanma nedenidir eşin özensiz ve pis olması.
Millet boşanmak için hiçbir detayı es geçmiyor
o sırada yargıtay başkanından gelen ter kokusu : şlıp şlıp
Sanırım şanslı olduğum bi konu. Keza kış aylarında bile her gün mutlaka kullanırım. Resmen deodorant olmadan rahat edemiyorum 😅
Hayatta terim kokmaz canım anam kücükken beni tuza yatırmış yargıtay şimdi kendi düşünsün ☺️
Doğru karar ya insan dediğin bakımlı olur
su su
deodorantta degil suya sabuna dokunun :)
Bence deodarantı herkes kullanmalı
İspat ne kirli çamaşırlar mi 😂
Enteresean bir karar olmus
Ter kokmak bir ayrıcalıktır
Bence o sevmiyormuş zaten 😂
Çözüm deodorant değil, temizlik..
::))
Boşanmayi ne kadar kolaylaştiriyorlar ya
Kimisininki bence deri hastalığı
evet böyle insanalrda vr
Boş insanlar yargıç olmuş
Kadinsa bizim ulkede herseyi kazanir