Sürekli cilt bakımı yapmama rağmen böyle bebek gibi cildim yok. Acaba neyi yanlış yapıyorum?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli cilt bakımı yapmama rağmen böyle bebek gibi cildim yok. Acaba neyi yanlış yapıyorum?

100 aşama yapmaksa yanlış yapıyorsun. :D Önemli olan cildinin sorunu ve çözümü bilmen ona uygun minimal bir bakım uygulaman. Çok şey sürersek iyi olur sanıyoruz ama öyle değil.
Beslenmen doğru olmayabilir hormonal bir problemin varsa da aynı şekilde
Kan dolaşımında da sorun olabilir
Dermatologa görüne bilirsin belki bir mikrop/hastalık falan vardır
Doğru bakımı yapmıyorsun ya da (cilt tipi belirlendikten sonra ona uygun bakım yapılır)
Belkide hijyenine dikat etmiyorsun mesela sürekli yüzüne dokunmamalıson ve yastık kılıfını sık sık değiştirmen+ütülemen lazım
Ben genetik olduğuna inanıyorum cilt yapısının çünkü çevremdeki herkes düzenli cilt bakımı yaptırıyor maskeler vs vs ama ciltleri çok düzgün değil. Ne zaman kuaföre gitsem kuaförler cildime ne kullandığımı soruyor ve asla yüzüme bir şey sürmem sadece maskara onu da lifting yaptırdığım için çoğu zaman sürmüyorum. Bence çok bakım yapmakta ters tepiyor
Cilt görünümünde temel faktör genetiktir. Nemlendirici bile sürmeyen ama cildi bebek gibi olan insanlar var. Diyeceğim o ki, cildinin kalitesini arttırmak ve korumak için çok aşamalı bakım değilde cildinin ihtiyacı olan doğru bakımı yapmalısın. Çevresel faktörler, beslenme alışkanlıkları, hormonal değişiklikler de göz ardı edilmemeli.
Cevap
16Cevap
Belki uyku yetmiyordur ya da genetiktir veya stresten
Ben hicbisey uygulamadan. Sadece ejder meyveli sabunla yikayarak bebeksi cilde sahip oldum. Profilden gorebilirsiniz.
Genetik
Ama cildiye doktorlarının çok önerisi var YouTube veya Instagram da uygulabilirsin.
Genetik olarak şanslı değilsen istersen bin aşamalı bakım yap
Sürekli cilt bakımı yapmak önemli değil. Önemli olan doğru cilt bakımı yapmak. Demek kullandığın ürünler senin cildine hitap etmiyor.
Doğru söylüyor olabilrisn
olmuyorsa zorlama bence fotoda zeytin yağıyla yağlanmış gibi duruyor yüzün
100 aşamalı mı kardeşim ya takma bu kadar ya da deri nakli falan kurtarır seni
Doğal kayısı çekirdeği yağıyla masaj yapın aşağıdan yukarıya doğru küçük daireler çizerek duzeldigini göreceksin 2 hafta sürede
Cildinle takıntılı olduğun için kendi haline biraksan gül gibi pürüzsüz olucak. Cildinin kimyasını bozuyorsun bırak kendi haline
Akisina birak biraz yaa benim sahsen çok ta oyle cilt bakim rutinim yok belirli kremler kullanıyorum
101. aşamaya geçmelisin.. 😉
Kanka karaciğer yağlanman var %100 o yüzden.
100 aşamaya gerek yok doğru olanı yapmak gerekiyor
100 aşamadan geçtiğindendir belki
DNA şarkısını sana armağan ediyorum
Genetiktir sivilce cilt sorunu vs
İyi beslenmiyorsun belki
Onlar zengin. Ayrıca o kadar ünlü var onların cildide böyle değil. O parlaklık geçicidir
Cildini değiştir
Akıllı olduğumu biliyordum hahha )), ne oldu bir çözüm bulabildin mi?
aynı sorudan neden 2 tane var
Yanlış yapmıyoruz olmuyor yani
Doğru highligterı henüz seçmemişsin demektir. 🙈
Bir uzmana sorun
Çünkü sende tip yoktur
Aşırı cild bakımı da cildi bozuyor ve yoruyor
Senin dna ların müsait değil demekki…
Genetik
Fotoyu erkek sandım
Al benden de o kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?