Bundan 10 yıl önce ne serum vardı ne bişey. Klasik dove sabunla yüzümüzü yıkar gece kremimizi sürer geçerdik. Sanki o zamanlar cildimiz daha sağlıklıydı. Son dönemlerde serumlardır kremlerdir cildimi olduğundan daha çok yıprattı lekeledi gibi geliyor. Size uyguladığım temizlik rutinini bakım rutinini belirteyim ;
Sabahları La roche posayin temizleyicisi ile yüzümü yıkarım tonikli bir pamuk ile cildimi iyice arındırdıktan sonra c vitamini ve hyaluronik bazlı serumumu kullanırım. En sonda güneş kremimi sürüp bitiririm.
Akşam rutinimde ise ; Clinique'in yağ bazlı makyaj temizleyicisi ile önce cildimi silerim daha sonra yine temizleme jelimle yüzümü yıkarım , aha-bha içeren toniğimle yüzümü bir kere daha pamukla temizlerim. Retinol serumu, hyaluronik asit içeren serumum ve estenin gece onarıcı bakım serumunu cildime yedirtdikten sonra clinique'in 100 saat nemlendiricisiyle bakımı sonlandırırım.
Ayda 1 2 defa kağıt maske uygularım.
Cildimde genel anlamda makyaj kullanan bir insan değilim özel gün olmadıkça sadecce göz altı kapatıcısı, allık ve rimel kullanırım.
Cildim son dönemlerde sürekli komedon üretiyor küçük komedonlarım var. Yakına girdiğiğimde gözeneklerim gözüme batıyor. Burnumun üstü de aynı şekilde küçükte olsa komedonlarla dolu. Bunları nasıl yok edeceğim? Cilt bakım rutinimde hatalı olan ne?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer