Cildime çok iyi baktığımı düşünüyorum ama sürekli sivilcem çıkıyor?

cildime çok iyi bakarım günde 3 kez sabah ve akşam yatmadan önce mutlaka yıkar temizlerim aşırı yağlı ve şekerli yiyecekler yemem bol bol meyve sebze tüketiyorum hatta günde 2 litre su içerim makyajda yapmam sadece 2 tane göze batan sivilcelerimin üzerini kapıyorum ama tüm bunlara rağmen alt yanağımda koca koca sivilceler çıkıyor alnımdaki izlerde geçmiyor pisikolojim bozuldu valla ne meret bişeymiş bunlar üstelik haftada bir buhar maskesi olsun limon suyu olsun elma sirkesi olsun hepsini sürüyorum afedersiniz sürmedik bir b*k kaldı çıkan sivilcelerde ardında iz bırakıp gidiyolar böyle işin içine soxam ne yapmam gerekiyor ya cildiye istemiyorum çünkü yazdıkları ilaç geçiriyor evet ama bıraktıktan sonra misliyle geliyo.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlae mastürrasyonel yapmıyorun allah aşkjna nerden çıkardınız ayrıca yüzünü bıçakla kazı diyen arkadaş senin anaskm
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim en uygun yöntemin yüzümü kezzapla yıkamam olduğunu anladım tşkrler en yakın aktarlara gidip alıcam ve hemen denicem
Cildime çok iyi baktığımı düşünüyorum ama sürekli sivilcem çıkıyor?