Doktora falan da gittim ise yaramıyor. Aha bha asit glikolik asit c vitamini kullanmama ragmen cildim bu sekilde bıktım ya

Doktora falan da gittim ise yaramıyor. Aha bha asit glikolik asit c vitamini kullanmama ragmen cildim bu sekilde bıktım ya
Fazla yemek yemiyorsun çünkü çok zayıfsın bu yüzden olabilir ben de bir ara çok zayıftı yüzüm batmıştı.
Yeterince su içmiyor olabilirsin su içmeyince de çok kirleniyor.
Yastık kılıfını bol bol değiştir bu gerçekten çok önemli bir şey
yedigin şeyler yağlı ya da şekerli şeyler olmasın
Kan ve hormon değerlerine baktırdın mı? Cildin düzelmiyor diye cilt bariyerlerine zarar verebilirsin. Yapman gerekeni yapmaya devam et. Kış aylarında genelde benim de cildim hiç düzelmiyor.
Cevap
11Cevap
Genetik olabilir bence.
Başta bir insan kendi kendini beğeneceksin yoksa hayatla hep küs gider, bundan dolayı kendinizi kasmayın Allah’ın verdiği belki de bazı hormonlarınz farklı çalışıyor olamaz mı? Millet öyle hastalık var ki ölümcül tedavisi yok ilacı yok bunları göz önünde bulundurun lütfen, siz Karadenizli misiniz? çünkü renginiz teniniz onlara benziyor yanılıyor muyum acaba? Ben size bir tedavi yöntemi söyliyim karbonat yüzünüze maske yapacak kadar karbonat içerisine limon sıkın ve bu karışımı yüzünüze sürün yalnız beş dakikayı geçmeme şartıyla durulayın emin olun ama emin olun çok faydasını göreceksiniz, bu arada biraz moral olsun benimle çıkarmısımız😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣😆😆😆Bu arada fit bir yapınız var vede güzelsiniz ama bu deminki gibi değil gerçekten öyle.
Cildin çok sorunlu durmuyor. Kullandığın ürünler iyi gelmiyor olabilir. Dengeli beslenmiyor olabilirsin.
Aloe vera sürüyorum iki güne kurutuyor. benim de mükemmel sayılmaz ama sivilcem çok yok. Beyaz nokta çok yapıyor cildim
Ben beyaz noktalari patlatıyorum. Arkadaşım kırmızı serum önerdi ama denemedim. almak lazım
Ben de aynı ürünleri kullanıyorum ama yine de çıkıyor. Siyah nokta da çok var
Bazıları çok saçma. Yumurta sürüyorum mis gibi oluyor cildim
Kendine iyi gelen ürünleri bul. Başka ürün kullanınca daha kötü oluyor cildim
Genetik ben hiçbişey sürmem cildime pürüzsüzdür mesela nemlendirici haricinde ürün kullanmam
Baktıkça daha kötü oluyor ya kendimden biliyorum
Çamaşır suyuyla silicem diyorum en sonunda ,😀
Güzellik salonuna gidip yaptır cilt yapına uygun olanı yaparlar
Fotoğrafta çok net değil ama gozenek problemin var sanırım. Paketli gıdalardan uzak dur.
Çok güzel instagram, twitter sayfaları var gıda dedektifi diye. İnan bana yediğin şeylere dikkat ettiğinde her zerrene etkisi oluyor. İnsan bir bütündür psikolojik durum da cildi aşırı etkiler. Mesela çok stresli bir gündelik hayatın varsa veya yapın böyleyse Cook sivilce çıkartmak gibi.
Profosyonel bır cılt bakımı yaptırıp cildine gore onerılen urunlerı kullanırsan duzenlı olarak bunu aşabılırsın canım her urun cılt tipine uymayabıkır ve herkese iyi gelen şey sana gelmeyebilir 😊
Hdyrafacial power cilt bakımı yaptırmayı denedın mı🙄
sadece hindistan cevizi yagı kullan ve buharla temizle
tamam işte sivilce nasıl bir sivilce yakından çekilmiş bir foto var mı sadece sivilce
Bilim adamlarının açıkladığı şeyi duydunmu sperm yüze faydalıymış
Ben mi algılayamadım nesi kötü cildinin
kotu degil ki nesi kotu ya
degil ya tpedermisn
karacigerlerinde bir problem olabilir
Beslenme düzensizliğinden ötürü olabilir
Allah affetsin sorun cildin değil tek
Zoruna gidince neden hakaret? Yanlış bir şey söylemedim, güzellik göreceli. Ben çirkin bulurum sen güzel. İnsanların fikirlerine saygın olsun, yoksa da fotoğraf atmayacaksın. İyi günler..
Cidden sorun var beyninde valla. Neden mi? Sen bana hakaret edecek yetiyi buluyorsun da ben sana edince neden zoruna gidiyor. Sen hakaret et diye mi foto atıyorumm. Zırlayacaksan yorum yapmayacaksın. Beni begeniypr musun diye soru sormadım sorum farklı. Onu bile kendine göre yorumluyorsun. Oksijen israfı resmen
:))
Yaş 25 ama görüntü 30
Söylüyorum aşko sakin ol
Cildinden dolayı işte böyle
Aaaa ayıp hiç böyle bir kezbansuya yakışıyor mu?
Geçen sen evde kaldım diye soru sormadın mı 😃😃
Abla ben daha çıtırım merak etme 😚
Ama senin gibi kezbansu olmayacağım askiiimmm sen kendi derdine yan hadi byeeee
Bu suratla aynaya bakmaya utanırım ne şükür etmesi buruna bak ülkenin oksijenini tüketirsin sen hadi naş
Rezil
Leş Suratını sergileyen ben miyim varoş
Senin gibi buradaki abazalara yüzümü atmıyorum
Şu düsük IQunu al ve burayı terketttt. Cidden mlsn ya valla malsn kızım ben buradaki erkekleri napayım saka mısın senin kadar düstüm mü? Soru sordum cildim İcin hayatınızı sadece erkekler İcin sürdüren kesimsiniz. Yazık ya bu kafayla nasıl yasıyorsun kızım bide beni takip ediyorsun üzülüyorum sana cidden kıyamam suratsız goril
Aşkım seni her zaman görüyoruz biz. Normal bile yüzünü soruyorsun geçen tayt giymişsin dapdar iskelet vücudunu sergiliyosun , kapalısın bide 🤢 hadi bıdı bıdı yapma naaaşşş
Ben buraya taytlı foto atmadım eziksu. Ama sen maaal oldugun İcin onu tayt olarak algılamıssın. Bu kadar yakından takip ediyorsun ve gizlenerek bana atıfta bulunuyorsun goril hanım. Kuduruyosun dimi her seyimle kıskanıyorsun beni. Cirkinsin cirkin ve benim hayranımsın benim gibi olmak istiyorsun farkındayım ama olamazsın dombilisin bence kıyamam kimse sana bakmıyor mu kuduz köpekk. Ee bakmazlar ama sen böyle havlarsan
Okumadım ilk cümleden sonrasını. Sktr kezo
Ne diyosun be? Okumaya tenezzül bile etmedim mahalle kelavı seni. boş ver diyorum gitmiyor da sülük
Ayy şu konuşmaya bak eğitimsiz çomar seni kaç yaşına gelmişsin burada erkeklere kendini pazarlamaya utanmıyor musun kepaze seni çekil karşımdan
21 yaşındayım bebeğim 😚 mis gibi sevgilim var otur kendi haline ağla kuduruk çirkin. Gel de sevgilim burnuna estetik yapsın 🤢🤢🤢
En azından ben seni gördüğüm için konuşıyorum bu kadar net. Sen bana geçen çok güzek kalçan var keşke bende de olsa dedin uzun uzun konuştuk. Neyini beğenmiyorsun bile dedin. sende keşke bende de olsa dedin baksana hiç güzel değil dedin bulur ss atarım sana 😚😚. Çirkin değilim aşkım sevgilimin Hastanesi'ne bir kere gidip estetik olmadım sen düşün. Ama sen gel ağırlarız bu surat ne kadar düzelir bilmem ama... Hadi şimdi yazma vasat seni.
diyet önemli. içten çöz dışdan degil.
Tatlısın takma ✌🏻
Bir şey değil
Cildinizde kötü olan şey nedir?
Doktoroda gittiğinize göre ne diyeceğimi bilemedim. Genelde yağlı ve tuzlu yiyeceklerden olur. Bence daha detayllı bir kan testine gidebilirsiniz.
Bu kadar şeye rağmen olumsuz bir şey olmaması tuhaf değil mi?
Stres de buna sebep olabiliyor ama.
😂😂
Pardon yanlış yere yorum yapmışım
yaslanmissin
Cildinin neyi var?
Dr c tunanın çayağacı sabunu, çayağacı sosu, dr c tunanın gündüz kremini sür.
Güneş kremini kullan. İstersen karaciğer koruyucu da kullanabilirsin.
Sabunu sabah akşam sürüyorsun. Çay ağacı sosunu bir damla damlatıp izi olan yere parmağınla pat pat yap. 40,45 dk beklet yüzünü yıka. Sonra gündüz kremini yüzüne sür. Akşamda aynı işlemi yap. Yalniz uyurken gündüz kremini sadece iz, leke olan yere nokta nokta değdir uyu.1 ay sonra farkı görürsün
Kötüsün kanka doğuştan
Sırf hoşuna gitsin diye çirkin tipine iyi mi diyelim
Kardeşim durup durupken insan neden gömüyorsunuz. Sen çok mu yakışıklısın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?