Ne kadar bakım yaparsam yapayım cildim düzelmiyor hep böyle yanmıs kagıt gibi 😂 neyse bir sigarada bana yakın. İmreniyorum cildi pürüzsüz olanları görünce
Ne kadar bakım yaparsam yapayım cildim düzelmiyor. Cildi pürüzsüz olanlar çok şanslı değil mi?
Ya bi işlem vardı, uzman doktorlar yapıyordu şu an aklıma gelmedi ismi. Kışın onu yaptır leke filan kalmaz. Ayrıca yaptıktan sonra 1 hafta evden çıkma cildine dikkat et temiz tut ve de sonrasında güneş kremsiz çıkma kesinlikle dışarı. Zaten doktor bilgi verir🌸
Cildinde bir pürüz göremiyorum ama yüzüne düzenli olarak haftada 1, yüz kesesiyle kese yap ve mutlaka nemlendir ayrıca dışarı çıkmadan önce mutlaka güneş kremi kullanmayı da ihmal etme. Her gece mutlaka yüzünü yıka ve tonik uygula. Ama en önemlisi daima cilt tipine uygun gündüz ve gece kremleriyle yüzünü nemlendir.
Maalesef cildi pürüzsüz olanlar şanslı değil. Cildimi çoğu kimse beğenir, beyaz olduğum için bazen kızarıyorum sadece genel olarak sivilce olmayan, gözenek ve siyah nokta problemi olmayan bi cildim var. Ama ben de 5. ye KPSS’ye gireceğim. Çok da şanslı olduğum söylenemez 😂😅
Askom cildin kötü görünmüyor belki aynaya fazla yakından bakıyorsundur. Sana tavsiyem keçi sütlü sabun kullan. Efsane bir şey ve kokusu mükemmel. Ayrıca güneş kremi kullanmayı da ihmal etme. 🌸
Burada tavsiye veren insanlar elbette sana yardımcı olmak istiyor ama bu tür kişisel ilaçlar, kremler herkesde aynı etkiyi yaratmayabiliyor , cildini düzelteyim derken daha kötü bir hale getirebilirsin. Benim sana en içten tavsiyem cildiyeye görünmen olacaktır, koşa süreli bir takip bile çok iyi geleceğine eminim. Bunların yanı sıra her ne olursa olsun kendini sev çünkü sen her halinle bir tanesin :)
Bence cilt bakım ürünleri herkese göre değil. Birçok ürün denedim ama hiç memnun kalmadım. Sadece yüzümü yıkayıp nemlendirici sürmem yetiyor. Cildi canlı tutmak içinde yüz yogası deneyebilirsin.
Her an geberme ihtimali olan Bi insan mı diyor bunu 😂 doğru bakımı yapmazsan tabii cildin yapısı bozulur bir uzmana gidip en doğru bakım neyse onu yaptıracaksın. Akıllı ol biraz
Cildin düzelir ya sende doğal güzellik var bikere onca para veriyolar yakalamak için boş ver takma kafana mutlaka bi çözümü vardır araştırmaya devam et bence