Hiçbir ürün işe yaramıyor. Sizin önerebileceğiniz bir yöntem var mı?

Hiçbir ürün işe yaramıyor. Sizin önerebileceğiniz bir yöntem var mı?

Öncelikle cildi içten beslemek gerekiyor. Sağlıklı ve düzenli beslenince cilt daha iyi gözüküyor canlılık geliyor. Sonrasında da cildini sürekli temiz tut bunu günlük cilt bakım rutuniyle yapabilirsin. Cildin temiz olması çok önemli gözenek için. Ayrıca elinden geldiğince cildine dokunmamaya çalış.
Karbon peeling yaptırmayı düşünüyorum bu sonbahar/kış aylarında gözenekler içinde işe yaradığını duydum o tarz işlemlere sıcak bakıyorsanız uygulama sonrası memnun kalırsam haber verebilirim… ama doğal/ev uygulamaları yöntemlerin çokta işe yaradığına inanmıyorum…
Cevap
9Cevap
Sağlıklı beslenmek ve spor yapmak önemli bence
Beslenmek çok çok etkiliyor. Sağlıklı beslenme ve spora başladım. cildim aşırı derecede değişti. Siyah nokta vardı kalmadı. Ben hiç öyle yatmadan önce kalkınca cilt bakımı rutinleri de yapmadım. Bir güzellik merkezine gittim cilt bakımı yaptı kadın dedi ki hiç temizleyici vb peeling yapmayan biri olduğun halde çok iyi durumda cildin dedi. Tabi bunda makyaj yapmamamın etkisi de var. Sağlıklı beslen. Spor yap. Kereviz sapı çok güzel mesela. Dışardan değil içeriden bakım yap. Yaz kış Güneş kremi sür. Su içmeyi ihmal etme. Mutlaka farkı göreceksin. Bu bilimsel olarak kanıtlanmış mı bilemem araştırmadım bundan daha iyi bakım yok kesinlikle.
Cilt gözenekleri maalesef genetik. Gözenek sıkılaştırma tedavisi var ama cildin nefes almasını sağlıyor gözenekler. Hani ne derece mantıklı sıkılaştırmak bilemedim 🤷🏻♀️
Gozenekliysen vay hâline.. sürekli bakım çaresi yok gibi
Denize gir güneşlen. Sağlıklı beslen. Bol bol meyve, sebze ye
Gözenek küçültür mü bilmem de her zaman daha iyi görünüyor cildim pirinç unu, süt karışımı sonrasında
her gün bi 70 lik viski..
Yok bırak büyük kalsınlar
Lazer lazer dışında gözenek küçülmez
Zerdeçal maskesi dene bence
Vardır ama güzellik merkezlerinde
Dermapen uygulaması lazım
Dogall
Küçültme ışını
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?