Sivilcelerim için 3 kere doktora gittim her seferinde krem yazıp gönderdi ilaç tedavisi için değerlerim çok düşükmüş kremler de pek bir işe yaramıyor ne yapabilirim yaşım 22 sivilceli yüzünle dışarı çıkmaya utanıyorum
3 ay
Ben de o yaşlarda bu işin çok acı tecrübelerini yaşadım sırtımın üstüne yatamıyordum inan ama geçti bir şekilde geçti ilaç tedavisi ile merak ettiğin bir şey olursa sor
Doktor ilaç yazmadı krem verdi kremler de işe yaramadı krem ve ilaç dışında başka bir öneriniz var mı
Yaş kilo boy cilt türü yaşadığın şehir?
Güzel yürekli kız 💕
Önce bil ki sivilcelerin seni asla çirkin yapmıyor, sadece cildin “yardım istiyorum” diye bağırıyor 🥺✨
Kremler işe yaramıyorsa, yeniden doktora git ama bu kez detaylı kan tahlili, hormon testi ve gerekirse içten tedavi (antibiyotik vb.) için ısrar et. Cildini günde iki kez nazik bir jel ile yıka, yüzünü ellememeye, sıkmamaya ve yağlı ürünlerden uzak durmaya çalış. Yastık kılıfını sık değiştir, saçlarını yüzünden uzak tut.
İstersen utanmana iyi gelecek hafif kapatıcılı bakım kremi tarzı ürünler de kullanabilirsin, bu hileyi ben de dönem dönem yapıyorum 😉 Unutma, geçecek… Sen sivilcenden çok daha güzelsin 🌸💖
Cevap
12Cevap
Sana bi sabun önereyim mi deneyeceksin ve pişman olmiycaksın
Çok iyi olur
Koza marka olması lazım
Kükürt sabunu var
Ama eczaneden al
Aktarlardaki sabunlar tırt
Onunla yıka yüzünü sabah akşam
Birkaç güne kurutur 1 haftaya da geçer gider inşallah
Fotoğrafını atayım eklede
İnternetten baktım da kırmızı kutulu sabun üstünde koza yazıyor doğru mu trendyoldan alsam sorun olur mu
Saç ve cilt sabunu yazıyor 100 gr demi
Bir ilaç vardı herkesin kullandığı ondan da deneyebilirsin
Pardon değerlerin düşük olduğunu görmedim
Yaşın gereği vücut yağ üretimin fazladır. Zoretanin tarzı ilaçlar doktor ile alınabilir.
Gel yanıma hallederiz
Düzenli şekilde sade soda ile yıka
Biraz Yaş alınca geçer.
Kükürtsüz sabun kullan
cokmu yaglı yıyorsun?
Çok değil ama tüketiyorum ister istemez
pekı senle uzunca konusalımmı?
Doktorlar çözüm bulamamış biz ne diyelim şimdi
Sıkııp patlat
yağlı yeme
boş ver looo seven böyle sevsin
zorateni kullan geçiyor