Özellikle çenem de çok fazla var. İzleri de kaldı geçmiyor ne gibi ürünler kullanmalıyım bide bazen de dengesiz besleniyorum. Gerçi dengesiz beslenmesemde sivilceler çıkıyor suratımda nasıl yüzüme bakım yapabilirim.
23 yaşındayım, sürekli yüzümde sivilce çıkıyor. Nasıl düzelir yüzüm?
Artık ergenlikten çıktığın yaş 23 bu nedenle artık sivilce oluşumunun azalması gerekiyordu. Seninkiler artmaya devam ettiğine göre muhtemelen hormonal değerlerde bir problem var.
Bunu en iyi cildiyeye gidip kan tahlili sonucunda öğrenebilir ve en doğru tedaviyi bu şekilde alabilirsin.
sivilcelerini sakın sıkma onları kendi haline bırak yüzünü yağlı bırakma ve stresten uzak durmak zor olsa da bir şekilde uzaklaşmaya çalış vücudun kendini toparlar
Netten alınca kargo vs daha pahalı geliyor. Aynı ürün aktarda daha ucuz. Bide dermokil in maskeleri çok hoşuma gitti dermokil le çay ağacı sabunundan başka diğer hiç bir üründen memnun kalmadım. Cok denedim boş hepsi
Sen yap bir şey olmazsa bende yaparım kızım Allah n yarattığı bedene vücut a neden kısır arıyorsunuz sizi beğenen böyle beğensin ne bu çok güzel olacak vücudumun her yeri manyak mısınız