- Güzellik & Bakım konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam aldırmazdım. Her yere dağılmış ve fazla olan benler hoş durmuyor, fakat yüzün tek ve belirgin bi noktasında abartısız olan benlerin kişiye has bir hava kattığını düşünüyorum. Seninki de bence çok tatlı duruyor. Sen beğendiğin sürece kimsenin ne dediği umrunda olmasın. Aynaya baktığında seni rahatsız ediyorsa ayrı tabi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok hoş duruyor, yakışmış diyebilirim yiyenlerinizin başka sorunları yok mu ben olayına takılmışlar, siz neyi nasıl beyeniyorsanız doğru olan odur, kimsenin fikrini önemsemeyin, ben bunu kendime yakıştırıyorum diye ağızlarını kapatın
01 Yorumla
Soran+1 yılya tesekkur ederim cok sag olun o sizin guzel bakisiniz😊🧡
+1 yılmeraba
öncelikle çok tatlısın emin ol o ben olmasaydı insanlar baska yerine kotu derlerdi çünkü insanlar güzel olana guzel diyemiyor bunu kendilerine hakaret olarak algılıyor
sen kendinle mutlu olmayı ogrendiğinde insanların ne dediği umrunda olmaz.11 Yorumla
Soran+1 yılyaa tesekkur ederiim😊😊
Bence güzel duruyor benimde 2 tane benim var biri çenemin altında biride yanağımda ve daha kötü duruyor diyeni görmedim hem şanslı insanların beni olur seni kıskanıyorlar mı? :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmem😔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
+1 yılKuzenlerin ruh hastası herhalde :) Küçücük ben. Soruyu görünce büyük et benlerinden sandım.
10 YorumlaNe kötüsü ya bence seni farklı gösteren bir simge gibi o. Kim öyle diyorsa kesin çekemediğinden diyordur. Bende aldırma, seni sen yapan şeyler bunlar.
01 Yorumla
+1 yılBen sevmem normalde özellikle yüz bölgesinde yoğunsa ama sendeki o kadar tatlı bir yerde ki zaten minik yüzün de tertemiz bence çok güzel duruyor sakın dokunma
01 Yorumla
Soran+1 yılyaa yerim senii🧡
- Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalamasınlar, ne biçim kuzen onlar. Kuzen, kardes yarısı demektir ya, baba tarafından mı kuzen bunlar, sakın, sakın aldırma. Böyle güzel görünüyorsun, güzelliğini gölgeleyen bir durum yok
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim guzel gorusunuz evet baba maalesef
- +1 yıl
Rica ederim 🌸
Bence hiç alakası yok öyle rahatsız eden göze çarpan bir şeymiş gibi anlatmışın, kuzenlerinin patavatsızlığı. Gayet güzelsin. Söylemesen ben görmezdim bile.
10 Yorumla
+1 yılSen rahatsız değilsen aldırma. Benim de yüzümde var herkes aldır flnn diyor ama ben seviyorum bana farklı bir hava katıyor aldırmak istemiyorum seninde aldırmana gerek yok sen rahatsız değilsen tabi
00 YorumlaNokta kadar şey nasıl oluyor da koca hayata etki ediyor bunu bir türlü anlamış değilim. İnsan, incelenmeye alınmali.
06 Yorumla
Soran+1 yılinsanin morlaini psikolojisini boyle alt ust ediyorlar😔
Soran+1 yılyo estagfurullah ama kanser kuzen diye bi sey var
Soran+1 yıltesekkurler haklisiniz
Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevmem normalde ama sende inanılmaz güzel duruyor, aldırma kimseye ayrıca belli çok güzel bir kızsın yani♥️
02 Yorumla
Soran+1 yılyaa tesekkur ederiiim🧡siz daha güzelsiniz
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka ya yüzümde benlerim var ve buna bayılan insanlar var.. Halt etmiş onlar keyfine bak
12 Yorumla
Soran+1 yılya tesekkur ederim canimsin🧡
- +1 yıl
:) rica ederim
Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. şikayet ettim instagramımı şu felan gibisinden bir şey yaz kaldırsınlar iletişim amaçlı paylaşım diye
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılKuzenlerin kıskançlıktan kuduruyolar belli ki
12 Yorumla
Soran+1 yılo senin güzel bakisin güzellik😊🧡
- +1 yıl
Teşekkürler bebişim :*
Güzellik & Bakım konusunda 392 cevap paylaştı. Hayir cok sirin duruyor. Onlar seni kiskaniyordur takma.
02 Yorumla
Soran+1 yıl🧡balsinn
Soran+1 yılsoruyu sikayet eder misiniz
Güzellik & Bakım konusunda 432 cevap paylaştı. Yoo bence gayet güzel. Bende de var gözümün altında seninkinden biraz daha büyük ve yakıştığını da düşünüyorum, sevgililerim de beğenirdi hep.
00 Yorumla
+1 yılBence yakışıyor bazı insanlarda burada dueuyor bende yakıştırıyorum
026 Yorumla- +1 yıl
Ve güzelsin bence dinleme onları sende begeniyosan dursun
- +1 yıl
Kuzenlerin kıskanmış senin güzelliğini 😊
Soran+1 yılyaa tesekkur ederim😊
- +1 yıl
Rica ederim maşşallah diyeyim nazar değmesin
Soran+1 yıl😊🙈🙈
- +1 yıl
Allah sahibine bağışlasın diyeyim noktayı koyayım
Soran+1 yıltesekkur ederim iltifatinis icin😊
- +1 yıl
Rica ederim soeu kaldırılmıcak galşba kaldı böyle kdksk
- +1 yıl
Güzel olduğunu söylemiş herkes sevinmişsindir 120-130 yorum gelmiş
Soran+1 yılyok ya kendimle ovunmeyi sevmiyorum Allah herkesi esit yaratmis kimsenin kimseye ustunlugu yok
Soran+1 yılki 48 saat gecmesi gerekiyormus cok pisman oldum 1 gun daha mi beklicem😕
- +1 yıl
Herkesim bu kadar fazla görmesi rahatsız etmiş normal kapalı birisiniz onun verdiği birşeydir
- +1 yıl
Mecbur bekliceksinşz
Soran+1 yılmuhafazakar biriyim fazla ilgi gormez dedim dimi sacma soru zaten dedim resmen sitenin tum fenomenleri gordu
😕😕 bilmiyorum tuhaf hissrttim- +1 yıl
Normal böyle hissetmeniz güzel olunca herkes görüyor güzele herkes bakıyor kdkdkd
Soran+1 yılkeşke herked önce karaktere baksa dünya daha yaşanılır bir yer olurdu😕😔
- +1 yıl
Bakan yok evet ama burada sadece sen gözüktüğün için öyle bana kalsa bende insanın içine bakarım Allah korkusu var mı ona bakarım zaten onun için yalnızım haytıma birini alamıyoeum insanlar çok kötü herkesin ilişkileri malum menfaat ve zevk için kendini saklayan evliliğe bekleyen yok ama insanlar böyle değişmicekler
Soran+1 yılevet ben muhafazakar oldugum icin cogu iliskiden kendimi cektim yani herkesin derdi ortada zaten hem maddi hem manevi yiyici bunlar
oyle olmaktansa boyle kalmayi tercih ederim seven boyle sevsin
düzen bozuk olabilir önemli olan kendini bozmamak😊- +1 yıl
Evet öyle görücü usulune döncem gibi bende yolda yürürken bile yere bakarak yürüyorum böyle evlenicek biri bulamıcğım kesin mecbur artık annem birini bulur görücü usulu evlenirim
Soran+1 yılahah bu dunyaya karsi ben sevdigim biriyle evlenmek isterim dunya kotu olsa bile sevilmeye deger biri elbet vardir Rabbim cikarir sen hayirlisini iste yeter ki
temiz insanlara temiz insanlar yaraşır- +1 yıl
İyi diypsun hoş diyorsunda bende sevdigim biriyle evlenmek isterim fskst yere bakarak yürüyorum birini görür günaha girerim diye böyle kendimi kısıtlayıncs düzgün biri çıkmasıda cok zor
- +1 yıl
Kimseye bakmıyorumki birini göreyim
- +1 yıl
Sürekli namaz kılıp dua ediyorum hayırlısınartık
Soran+1 yılbiliyor musun hayalimdeki eş adayi gibisin bende nasil desem bilmiyorum boyle bi erkegin gercegi olmaz diye dusunurdum hani namuslu efendi cunku ortalik serefsiz insanlarla dolu artik tiksiniyorum bu yuzfen kendimi ibadete Allaha tevekkule verdim baktim ki kimseden hayir gelmiyor ben boyle oldugum icin durekli cevrem tarafindan garipsrndim ama dogru ve yerinde bir hareket boyle olamayan yuzlerce kiz var ama dogru olan bu bence
- +1 yıl
En doğrusunu yapıyosun gizli olmasan mesaj atardım bende tanımak isterdim seni
Soran+1 yılbekle 😅
+1 yılYüzünü tam çeksen daha net fikir söyleyebilirdim ama ben karakter katıyor bence ve sende de tatlı durmuş
00 Yorumla
+1 yılÇok güzelsin bence. Kolay kolay bozamaz hiçbir şey. Ayrıca çok güzel duruyor o da.
01 Yorumla
Soran+1 yılyaa asil sen daha guzelsin tesekkur ederim😊🧡
+1 yılo kadarcık benden bir şey olmaz ya
daha da büyük olabilirdi düşünsene
hiç bir sorun yok bence00 Yorumla
+1 yılAllahın verdiği sana güzel bir özellik. aldırma derim
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim😊
- +1 yıl
rica ederim :)
Tersine güzel duruyor. Hele caponlar için güzellik göstergesiymiş bu benler
04 Yorumla
Soran+1 yılevet ama made in kürt olunca işte kanser kuzenler oluyor😂
Soran+1 yılvallahi billahi onlar puşt zati
Güzellik & Bakım konusunda 411 cevap paylaştı. Tulin şahininde var kocaman onu örnek al o aldırmadıysa
03 Yorumla
Soran+1 yıl😔😕
Soran+1 yılhaha yok iyi boyle ya😊
+1 yılKuzeninin seni çekemedigine yemin bile edebilirim
15 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum canim iste yok sildir yok yakismiyor dedi bende neden Allah vergisi ne yaoabilirim dedim
- +1 yıl
Ay çok güzelsin benin de güzel normal ben yani takma kafana
Soran+1 yılyaa tesekkur ederim canimsin🧡 sen daha guzelsin
- +1 yıl
Oyy💘
- +1 yıl
Kıskanmışlar.
+1 yılGüzel Olmasaydı Allah verirmiydi o beni oraya Size yakıştirdı Allah hepimizi birbirimizden farklı yarattı
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Bence kötü değil, kapalı kızlar bir başka güzel oluyor zaten yaa
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kötü görünüyor, aldırırsan daha iyi olur gibi.
12 Yorumla
Soran+1 yıloyle mi diyosun
+1 yılAynı yerde benimde var 😂
22 Yorumla
Soran+1 yılhaha ama ben insana ayri bi vibe veriyor balimm
- +1 yıl
Kesinlikle 😂👍🏻
+1 yılGizli üye foto var tuhaf ama o ve sen yani yüzün yakışıyosunuz
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemsiz bir detay, kötü duruyor diyen haltetmiş.
00 Yorumla
+1 yılSacmalama cok guzel duruyor kuzenlerin sacmaliyor Allah sana bunu yakistirdiysa guzelsindir zaten
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılKadının vücudunda veya yüzündeki benler erkeğe genelde çekicci gelir. Bence hiç dokunma.
00 Yorumla Bence hos bile ,, milleti okadar dinleme onlar kendine baksin
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mis gibi kizsin sacmalama hicte kotu durmuyor. O kuzenler belki cekemiyordur seni
00 Yorumla
+1 yılyoo millet kalemle yapıyuor genelde onu kalsın bence
00 Yorumla
+1 yılMaşallah dudaklara bakmaktan ben gözükmüyor hiç gerek yok dudaklar her tarafı kaplamış :)
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 740 cevap paylaştı. Sorun kalkmaz süper soru seçilmiş ayrıca kurallara uygun bir soru admin tarafından beğenilmiş
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. Gayet yakışmış. benimde dudağımin yanında var çok severim kendisini:)
00 YorumlaHayır tabi ki, bence farklı özellik. Güzel duruyor.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 361 cevap paylaştı. Benler kişiye farklı bir özellik katıyor bence. Güzel de duruyor,
00 YorumlaKızım sen çok güzelsin lan maşallah aklımı aldın kalbimi almadan gidiyorum
00 Yorumla
+1 yılDikkat çekmiyor kötü duran bir şey değil kalsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevdiğim kızda da var asalet katıyor. Tabi o beni sevmiyorda o ayrı. Güzel bence hoşnduruyor aldırma.
00 Yorumlatatlım sen aynaya bakmıyomusun allah askına nesı kotu okadar unluler var hepsı ben koydurup ya da dovmeyle orjınalmıs gıbı gosterenler var senınkı dogla ve rahatsız etmedıgı gıbı cokta tatlı durmus
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen filan bahane bana bakın şahaneyim sorusu
013 Yorumla
Soran+1 yılne ilgisi var Allah askina oyle olsa suratimi tam cekerim ben goz altimdaki beni cekmisim gormuyor musun
kimseyi kendime begendirme zorunlulugum yok cirkin de diyebilirsin sorun yok elestiri acik
Cevap sahibi+1 yılHe yavrum he ondan on kilo makyajlı halini atmış bir de poz vermiş eliyle filan
Soran+1 yıl10 kilo mu sadece bi ruj ve rimel var sana kendimi ispat etme zorunlulugum yok
kötü dusuncelerin sana kalsin ayricada
Soran+1 yılbazilarini makyaj da kurtarmiyo onu napicaz acabaa😜😜
Soran+1 yılgüzeliz de makyaj cuk oturuyor tip olmasa bi halt olmaz😉
Cevap sahibi+1 yılTamam işte amaç onu göstermek inkar etme mert ol ben sana çirkinsin demedim sadece kendini göstermek istiyorsun dedim ;)
Soran+1 yıltamam guzrl ablam en guzel sensin tamam
Soran+1 yılbende diyorum ki kendimi gostermei istesem tam cekerdim cok sacma yorumun
Soran+1 yılbenimi aldirmayi dusunuyordum cektim kotu duruyormu diye
Cevap sahibi+1 yılAşko güzelsin sen. ben kendime de güzelim demiyroum zaten 😘
Cevap sahibi+1 yılAldırma canım hiç gerek yok saçmalama
Soran+1 yıltesekkur ederim sen daha guzelsin🧡 kuzenim lanet biri ya gorsen iki dakikqda sinir bozuyor
Cevap sahibi+1 yılAman canım ya kıskancın teki belli ki dinleme asla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKirpiklerin çok güzel maskaralıysa maskara markanı atar mısın
04 Yorumla
Soran+1 yıltabi balım golden rose sarı olan var ya mükemmel🧡
Soran+1 yılA 101 den tavsiye uzerine almistim uygun fiyatli
Cevap sahibi+1 yılBende var ondan aynı etkiyi yapmadı dhdjd kirpiklerden sanırım maşallahın var🧿
Soran+1 yılyaa tesekkur ederim canim birde farmasinin bu mor gri maskarasi var cok iyi tavsiye ederim😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılsaçmalıyor valla o ben ayrı bi hava katar bendede var sakalla güzel kombin oluyor 😂
09 Yorumla
Soran+1 yıldimi😅
Cevap sahibi+1 yıltabi ya güzelsin diye kıskanıyor seni herhal 😂
Soran+1 yıltesekkur ederim ama yok yapay bilmem ne dedi Allah vergisi dedim bende😊
Cevap sahibi+1 yıliyi demişsin öyle tabi kantılamak zorundada değilsin takma :))
Cevap sahibi+1 yılboyunda uzun gibi yüz tipinden tahmin ettim😂
Soran+1 yılevet aa nerden bildiin😅
Cevap sahibi+1 yılyüz hatları ve mimikleri çözme yeteneğim varr 😂 kaç peki 170 mi
Soran+1 yıloha ama evett 1.71😅😅
Cevap sahibi+1 yılMaşallah diyelim 😂 benden 20 cm kısasınnn
Gizli Üye(25-29)+1 yılDudaklarının çok güzel olduğunu söyleyen oldu mu daha önce
03 Yorumla
Soran+1 yılniye ki
Cevap sahibi+1 yılÇok güzeller ondan merak etme erkek ya da lez felan değilim sadece söylemek istedim
Soran+1 yılyaa canimsiin🧡tesekkurler
Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Küçücük ben. Dikkatli bakmadığın sürece görülmüyor bile
00 Yorumla
+1 yılvalla sen sölemesen farkedilmezdi foto atsan gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGoze batmiyor hiç fondotenle bile kapanır ama sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan senin fikrin ama bence çok tatlı görünüyorsun, ayrıca büyük de değil kötü durmasını gerektirecek bir şey de görünmüyoe
01 Yorumla
Soran+1 yılyaa tesekkur ederiim o senin guzel bakisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenine kurban olsunlar birak şu kıskanc kopegi..
Nerdensin sen010 Yorumla
Soran+1 yılbilmem moralimi bozdu kendisi
Cevap sahibi+1 yılMemleket
Soran+1 yılmardin ne oldu ki😅
Cevap sahibi+1 yılNe oldu sence, asık ettin kendine..
Tanisacagiz, nasil gidiyor hayat is okul ne yapyoesu
Soran+1 yılburada nasil anlatayim uzun uzun😂
Cevap sahibi+1 yılMardin asliniz nedir, arap mi kurt mu kurbane.. Yaş kac
Soran+1 yılkürt ama araplara benzetirler daha cok
Cevap sahibi+1 yılProfil ismin nedir
Soran+1 yılburada soyleyemem
Cevap sahibi+1 yılYaz yorumunu kaldiracagim sonra, beklyroum
İçinizin güzelligi yüzünüze vurmuş resmen beniniz yakışıyo gayet🙂
03 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim guzel bakisiniz😊
+1 yılBence çok tatlı
210 Yorumla
Soran+1 yılyaa tesekkur ederiim🧡
- +1 yıl
Rica ederim ❤️
- +1 yıl
Neden sorun kalmasını istiyorsun canım
- +1 yıl
İstersen arkadaşıma söyleyebilirim
Soran+1 yılya cunku cok fazla insan yorum yapiyor bildirim geliyor ondan eder misin😔😔
- +1 yıl
Tamam canım gönderiyorum aktifse kaldırır herhalde 😅
- +1 yıl
Emoji yanlış oldu olabilir herkes yorum yapıyor takma
Soran+1 yıltesekkurler canim benim
- +1 yıl
Rica ederim 🌝💖
- +1 yıl
Canım 😇
+1 yılboş ver zamangeçtikce düzelir eğer direkt gitmesini istiyorsan doğal yöntemler ile yapabilirsin.
00 YorumlaBence rahatsız edici görünmüyor, hatta hoş duruyor.
Senin için sorun yaratmıyorsa kalabilir <300 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılbence nazar gb doğal büyüme olursa müdehale yaptır
04 Yorumla
Soran+1 yılyok bebeklikten beri boyle zateb dogustan
- +1 yıl
bence güzl bir detay:d
Soran+1 yılsoruyu sikayet eder misiniz
- +1 yıl
neden ki neold peki
+1 yılÇok ayrı bş hava katmış çok hoş aldırma
02 Yorumla
Soran+1 yılyaa tesekkur ederiim😊
- +1 yıl