Aşk İlişkileri Herkes dış görünüsume hakaret ediyor ne yapacağım? Çirkinkadın89 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir kız Instagram'da bana ucube dedi.Zaten sevgilim vardı babannesi beğenmedi ne yapacağım ben böyle? Herkes dış görünüsume hakaret ediyor ne yapacağım? Cevapla Instagram Soruları Babalık Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Başkalarının ne söylediği bu kadar önemli olmamalı. Çok güzel bile olsan çirkin diyen çıkar ya da başka şeyler 1 0 Yorumla
Mercimekliçorba Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Ya ablacım iyi misin? gayet tatlı güzel bi suratın var muhattap olduğun kişilerin tipi nasıl ben onu merak ediyom 0 4 Yorumla Çirkinkadın89 +1 yıl Mesaj yoluyla atabilriim sana buradan xperim yetmiyor Yorumla Mercimekliçorba +1 yıl E az önce foto vardı oneydi :D Yorumla Mercimekliçorba +1 yıl At istersen Yorumla Çirkinkadın89 +1 yıl İstek attım sana profildeki benim fotoğrafımıdi snaa kim olduğunu ve ne mesajlar attığını göstereceğim. Yorumla
eraay24 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Bence sözlere kulak asma, çok tatlı, masum, güzel bir hatunsun. 1 4 Yorumla Çirkinkadın89 +1 yıl Artık buna inandım gelmiyor estetikle bile degismem Yorumla eraay24 +1 yıl Degismeni gerektirecek anormal bir durum yok ki, neyinden hoslanmıyorsun Yorumla Çirkinkadın89 +1 yıl Kimse beğenmiyor anormal olmasamda ecus bucus birseysin dedi eski sevgilimde Yorumla eraay24 +1 yıl Yazık onun beynine, fotoğrafında gördüğüm kadarıyla onunla aynı fikirde değilim. Hoş bir hatunsun, kendine haksızlık etme ☺️ Yorumla
BEŞlKTAŞ Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Pardon da hollawod kadını gibisin hangi kardeşim begenmedi. Ozguvensiz 0 3 Yorumla Çirkinkadın89 +1 yıl Herkes çirkin diyor anlamıyorum ki hiç sevgilimde olmuyor. Yorumla BEŞlKTAŞ +1 yıl Olmaz. Herkes kaşar seviyor olmazz sevgilin falan. Millet * seviyor. Yorumla Çirkinkadın89 +1 yıl Güzel seviyor kimse beni begenmiyor Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Lan sen saçını mı boyattin daha önce de farklı fotoyla sormustun böyle bir soru 0 0 Yorumla
Stittch Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Böyle yaparak ilgi dilenmeyi bırakıp, özgüvenliliğini kazanıp, farkına varmalısın. 0 0 Yorumla
Servetsayar16 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Hamam bocekleri de sevilmez ama uğur bocegiyle aynı sonucta zjsnxjndj 0 0 Yorumla
ageof2 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yalan söylüyorsun 🤪nansnns 0 6 Yorumla Çirkinkadın89 +1 yıl Yalan değil ss atabilirim Yorumla ageof2 +1 yıl Ciddi misin Pp deki senmisin Yorumla Çirkinkadın89 +1 yıl Benim evet Yorumla ageof2 +1 yıl Yani niye hakaret ediyorlar ki tam tersine abazalarin yalakalık yapacağı tip nsnsn cidden şaşırdım Yorumla Çirkinkadın89 +1 yıl Beni buluyor anlamadim Yorumla ageof2 +1 yıl Yaa şans işte Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Güzel olursan kimse dalga geçmez 0 1 Yorumla Çirkinkadın89 +1 yıl Güzel degilim ve elimde olan bir şey değil. Yorumla
Jakobenman Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı. Balıkesir in nesi meşhur 0 0 Yorumla
Blackburnnn Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Oha taş gibi kıza bak cirkinim diyor 0 9 Yorumla Çirkinkadın89 +1 yıl Teklif eden yok...Ego tatmin etme niyetim yok herkes çirkin buluyor galiba başka açıklaması yok Yorumla Çirkinkadın89 +1 yıl Boyum 150 kilom 52Yanaşan erkek yıllardır yok Yorumla Blackburnnn +1 yıl Bence gülmüyorsun ondandır. Fiziğin nasıl Yorumla Çirkinkadın89 +1 yıl Fiziğim ince belli fit çok çok hafif baliketliyim göğüslerim iri Yorumla Blackburnnn +1 yıl Görsem? Yorumla Blackburnnn +1 yıl ? 🙄 Yorumla Çirkinkadın89 +1 yıl Müsait değilim atacağım Yorumla Blackburnnn +1 yıl Bekliyorum Yorumla Blackburnnn +1 yıl ? Ndjdjsjjs Yorumla
Ardayanlız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 88% +1 yıl Başkasını bul 0 6 Yorumla Çirkinkadın89 +1 yıl Bulamıyorum ki kimse bakmıyor o iç güzelliğe önem veriyordu Yorumla Ardayanlız +1 yıl Bende bulamıyorum kimseyi Yorumla Çirkinkadın89 +1 yıl Bulamazsın bu tavırla ya da çok güzel kız isteyerek bulamazsın. Yorumla Ardayanlız +1 yıl Ne tavrı Yorumla Çirkinkadın89 +1 yıl Şimdi erkekler güzel kadın istiyor ondan sonra kimseyi bulamadım diye ağlanıyor.Beni begenmedin belkide iç güzellihe baksan yazsan bulursun Yorumla Ardayanlız +1 yıl Sevecek aldatmayacak birini bulabilsek olurda. Her kızın en az 5 sevgilisi olmuş ve bunların en az 4 ü ile yatmış oluyor Yorumla
Aşian-Vassal Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Ucube 😅😅 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Güldürdün 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Ben iltifat ederim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Başkalarının ne söylediği bu kadar önemli olmamalı. Çok güzel bile olsan çirkin diyen çıkar ya da başka şeyler
Ya ablacım iyi misin? gayet tatlı güzel bi suratın var muhattap olduğun kişilerin tipi nasıl ben onu merak ediyom
Mesaj yoluyla atabilriim sana buradan xperim yetmiyor
E az önce foto vardı oneydi :D
At istersen
İstek attım sana profildeki benim fotoğrafımıdi snaa kim olduğunu ve ne mesajlar attığını göstereceğim.
Bence sözlere kulak asma, çok tatlı, masum, güzel bir hatunsun.
Artık buna inandım gelmiyor estetikle bile degismem
Degismeni gerektirecek anormal bir durum yok ki, neyinden hoslanmıyorsun
Kimse beğenmiyor anormal olmasamda ecus bucus birseysin dedi eski sevgilimde
Yazık onun beynine, fotoğrafında gördüğüm kadarıyla onunla aynı fikirde değilim. Hoş bir hatunsun, kendine haksızlık etme ☺️
Pardon da hollawod kadını gibisin hangi kardeşim begenmedi. Ozguvensiz
Herkes çirkin diyor anlamıyorum ki hiç sevgilimde olmuyor.
Olmaz. Herkes kaşar seviyor olmazz sevgilin falan. Millet * seviyor.
Güzel seviyor kimse beni begenmiyor
Lan sen saçını mı boyattin daha önce de farklı fotoyla sormustun böyle bir soru
Böyle yaparak ilgi dilenmeyi bırakıp, özgüvenliliğini kazanıp, farkına varmalısın.
Hamam bocekleri de sevilmez ama uğur bocegiyle aynı sonucta zjsnxjndj
Yalan söylüyorsun 🤪nansnns
Yalan değil ss atabilirim
Ciddi misin Pp deki senmisin
Benim evet
Yani niye hakaret ediyorlar ki tam tersine abazalarin yalakalık yapacağı tip nsnsn cidden şaşırdım
Beni buluyor anlamadim
Yaa şans işte
Güzel olursan kimse dalga geçmez
Güzel degilim ve elimde olan bir şey değil.
Balıkesir in nesi meşhur
Boş ver onları
Oha taş gibi kıza bak cirkinim diyor
Teklif eden yok...
Ego tatmin etme niyetim yok herkes çirkin buluyor galiba başka açıklaması yok
Boyum 150 kilom 52
Yanaşan erkek yıllardır yok
Bence gülmüyorsun ondandır. Fiziğin nasıl
Fiziğim ince belli fit çok çok hafif baliketliyim göğüslerim iri
Görsem?
? 🙄
Müsait değilim atacağım
Bekliyorum
? Ndjdjsjjs
Başkasını bul
Bulamıyorum ki kimse bakmıyor o iç güzelliğe önem veriyordu
Bende bulamıyorum kimseyi
Bulamazsın bu tavırla ya da çok güzel kız isteyerek bulamazsın.
Ne tavrı
Şimdi erkekler güzel kadın istiyor ondan sonra kimseyi bulamadım diye ağlanıyor.
Beni begenmedin belkide iç güzellihe baksan yazsan bulursun
Sevecek aldatmayacak birini bulabilsek olurda. Her kızın en az 5 sevgilisi olmuş ve bunların en az 4 ü ile yatmış oluyor
Cirkin degilsin
Ucube 😅😅
Tabi efendim
Güldürdün
Bence güzelsin
Ben iltifat ederim
Sende et