Güzellik & Bakım Duş jeli seçerken nelere dikkat edersiniz? kybeleFenomen Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Ben cilt dostu olmasına önem veriyorum. Siz neye dikkat ederek seçiyorsunuz? Duş jeli seçerken nelere dikkat edersiniz? Görüş Yaz 19 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Redamancy-4Fenomen Takip Et Master Yaş: 20 4 ay Güzellik & Bakım konusunda 5,1b görüş paylaştı. Çiçekli bir şeyler olmasına dikkat ederim genelde çiçekli kokular çok fena kokuyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
tuhafbirgirl Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eig 100% 4 ay Kokusu ve dokusu bazı duş jellerinin nemlendirici özelliği var olabildiğince onları tercih etmeye çalışıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 19 , eig 96% 4 ay Güzellik & Bakım konusunda 828 görüş paylaştı. Cildimde alerji yapabilecek içerikler içermemesi ve kokuya karşı hassas olduğum için kokusunu beğenmem önemli Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
antıbıyotık54 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eig 100% 4 ay kokusu ve nemlendirici özelliği olmasi lazim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 42 , eig 100% 4 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,7b görüş paylaştı. Aşırı parfüm kokmamalı. Yoksa tıkanıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eig 100% 4 ay Güzellik & Bakım konusunda 1b görüş paylaştı. Üstünde duş jeli yazması yeterli Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
PromisedLand Takip Et Master Yaş: 34 4 ay Güzellik & Bakım konusunda 543 görüş paylaştı. Edameda öneriyor mu diye bakıyorum:) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MetinDkgz Takip Et Xper 3 Yaş: 27 4 ay üstünde duş jeli yazmasına :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 4 ay Güzellik & Bakım konusunda 9,7b görüş paylaştı. Kokusuna Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Guru Yaş: 19 , eig 97% 4 ay Güzellik & Bakım konusunda 570 görüş paylaştı. Kokusuna Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MrNorrell Takip Et Xper 1 Yaş: 25 4 ay Hepsi zararlı. Katı sabunlar faydalı. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Vanessaa_ Takip Et Xper 7 Yaş: 106 , eig 93% 4 ay Kalıcılığı ve kokusu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör bensuveyda 4 ay kalıcılığı iyi olan hangi duş jelini önerirsiniz ☺️ Yorumla Vanessaa_ 4 ay Le petit marseillies PalmoliveNivea Bunların kokuları var birsürü hepsi iyiler Yorumla bensuveyda 4 ay teşekkür ederim Yorumla Vanessaa_ 4 ay Rica ediyorum 🫧 Yorumla
Yasinuzm Takip Et Xper 1 Yaş: 22 4 ay Kızlara neden laf anlatamıyoruz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 98% 4 ay Güzellik & Bakım konusunda 465 görüş paylaştı. Duş Jeli olmasına Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
TuranTurk34 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eig 100% 4 ay Sabun 👍 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ScondToMars Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eig 100% 4 ay Alerji yapmamasına Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ahbenimkarabahtım Takip Et Xper 1 Yaş: 18 4 ay Fiyatına Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sfdgghjj Takip Et Xper 5 Yaş: 28 4 ay Kalıcı koku Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Çiçekli bir şeyler olmasına dikkat ederim genelde çiçekli kokular çok fena kokuyor
Kokusu ve dokusu bazı duş jellerinin nemlendirici özelliği var olabildiğince onları tercih etmeye çalışıyorum
Cildimde alerji yapabilecek içerikler içermemesi ve kokuya karşı hassas olduğum için kokusunu beğenmem önemli
kokusu ve nemlendirici özelliği olmasi lazim
Aşırı parfüm kokmamalı. Yoksa tıkanıyorum
Üstünde duş jeli yazması yeterli
Edameda öneriyor mu diye bakıyorum:)
üstünde duş jeli yazmasına :D
Kokusuna
Kokusuna
Hepsi zararlı. Katı sabunlar faydalı.
Kalıcılığı ve kokusu
kalıcılığı iyi olan hangi duş jelini önerirsiniz ☺️
Le petit marseillies
Palmolive