Güzellik & Bakım Cilt bakım ürünü alırken ürünün içeriğindense paketlenmesine, paketinin rengine önem verdiğiniz oluyor mu? Minirea Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Raftan seçerken dışından etkilenerek içeriğine bakmadan ürün aldığınız oluyor mu? Cilt bakım ürünü alırken ürünün içeriğindense paketlenmesine, paketinin rengine önem verdiğiniz oluyor mu? Cevapla Cilt Soruları Ürün Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Paketn rengi pembeyse hemen alabilrm 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Evet önem veriyorum 0 0 Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Önceden yapıyordum. Şimdilerde rengine ya da paketlemesine pek dikkat etmiyorum. İçeriği daha ön planda benim için. 0 0 Yorumla
Odunumsuİnsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl İçeriğine bakarım zaten almadan önce araştırıyorum 🙄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Paketn rengi pembeyse hemen alabilrm
Evet önem veriyorum
Önceden yapıyordum. Şimdilerde rengine ya da paketlemesine pek dikkat etmiyorum. İçeriği daha ön planda benim için.
İçeriğine bakarım zaten almadan önce araştırıyorum 🙄
İçerik hepsinden önemli.