Güzellik & Bakım Aldığınız ürünlerin ambalajı ilginizi çeker mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 68 Yapay Zekaya Sor Leoparlı diye bu deodorantı aldım şaka gibiyim 💅 işim gücüm süs 🎀🩷💕🌸🌺🐆 Ama iyiymiş yine de#EdamedaBeauty 💄💅✨ Güncellemeler1 yıl Pembe ve leopar bir arada neden bu kadar güzel 🤣 Aldığınız ürünlerin ambalajı ilginizi çeker mi? Cevapla İş Soruları Ürün Soruları Deodorant Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Paketi değil de yanın da hediye mediye bir şey verilirse dikkatimi çeker. 2 1 Yorumla Edameda06 1 yıl O da çekiyor 🤣 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evet çeker severim ama içerik önemli en başta benim için. Zaten bunlarda pazarlamak için birer strateji😄 1 0 Yorumla
ÇizgiliConverse Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Ürün almamaya çalışıyorum. Bizim ilgimizi çeken çoğu ambalaj yok olmuyor ve dönüştürülemiyormuş. 1 0 Yorumla
ulASS_ Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl ayy cok guzel gorunuyor bu arada evett ilgimi ceker 1 0 Yorumla
Bαყαɳʂҽϝƙαƚ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Evet ambalajın süslü olması elbette dikkatimi çekiyor ve alıyorum. 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çeker, kaliteli markalar sadelikten yanadır, pek bilinmeyen markalar süslü püslü 1 0 Yorumla
Dudu_Bubu Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Evet dışı ilgimi ceksede sonra koklarim kokusunu begenmez isem almam 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl sırf leopar desenli ambalajı diye yıllar önce bi maskara almıştım 😃 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı. Elbete ama sırf o yüzden almam hani parfüm falan sa. 1 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İstediğim ürünün ambalajı güzelse daha çok severim baş köşeme koyarım 😅🥰 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiç çekmez be broSU. Mümkünse siyah düz kağıda sarıp versinler 1 0 Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 528 cevap paylaştı. Evet bunun kokusu çok güzel 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet 🌺 Yorumla
İpekyoldaş Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Evet çok dikkatimi çeker hatta bir ara bir vücut spreyi simli ve ambalajı aşırı güzeldi 🤩 o yüzden 2tane almıştımmm 1 0 Yorumla
whe_inthemood Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Paketi güzel diye kiko gloss aldım 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 924 cevap paylaştı. Ben daha çok içerikle ilgilenirim 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. İlk bakışta evet ama almam 1 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 692 cevap paylaştı. Evet zaten ambalajına göre alıyorum genelde 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Güzel görünüyor 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 570 cevap paylaştı. Hayır hiç etkilemez 😃 süsli şirin edoş 🌸🤣 1 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 300 cevap paylaştı. İçerik daha önemli 1 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı. elinize yakışmış ama... 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. çeker evet 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. Bazen 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çekmez 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çeker. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Paketi değil de yanın da hediye mediye bir şey verilirse dikkatimi çeker.
O da çekiyor 🤣
Evet çeker severim ama içerik önemli en başta benim için. Zaten bunlarda pazarlamak için birer strateji😄
Ürün almamaya çalışıyorum. Bizim ilgimizi çeken çoğu ambalaj yok olmuyor ve dönüştürülemiyormuş.
ayy cok guzel gorunuyor bu arada evett ilgimi ceker
Evet ambalajın süslü olması elbette dikkatimi çekiyor ve alıyorum.
Çeker, kaliteli markalar sadelikten yanadır, pek bilinmeyen markalar süslü püslü
Evet dışı ilgimi ceksede sonra koklarim kokusunu begenmez isem almam
sırf leopar desenli ambalajı diye yıllar önce bi maskara almıştım 😃
Elbete ama sırf o yüzden almam hani parfüm falan sa.
İstediğim ürünün ambalajı güzelse daha çok severim baş köşeme koyarım 😅🥰
Hiç çekmez be broSU. Mümkünse siyah düz kağıda sarıp versinler
Ambalaj önemli tabii ki Ambalaj satış stratejisidir Ambalaj
Evet bunun kokusu çok güzel
Evet 🌺
Evet çok dikkatimi çeker hatta bir ara bir vücut spreyi simli ve ambalajı aşırı güzeldi 🤩 o yüzden 2tane almıştımmm
Evet görsel zevk önemli benim için
Paketi güzel diye kiko gloss aldım
Evet çeker ama işlevi daha mühim
Ben daha çok içerikle ilgilenirim
Çeker bayılırım
İlk bakışta evet ama almam
Evet zaten ambalajına göre alıyorum genelde
Evet ilgimi çekiyor
Çeker tabiki 🙃
Güzel görünüyor
Hayır hiç etkilemez 😃 süsli şirin edoş 🌸🤣
İçerik daha önemli