Bence olmaz ya. :D Beni her an her yerde maske yapmış bir halde görebilirsiniz çünkü küçük bir maske bağımlısıyım.😂 Sizin maske için ayırdığınız bir zamanınız var mı yoksa benim gibi misiniz?

Bence olmaz ya. :D Beni her an her yerde maske yapmış bir halde görebilirsiniz çünkü küçük bir maske bağımlısıyım.😂 Sizin maske için ayırdığınız bir zamanınız var mı yoksa benim gibi misiniz?

Eğer düzenli bir bakım yapılıyor ise müsait bir ortamda değil isek bence bir gün yapmamanın pek bir zararı olmaz ama yaparsakta pek bir kaybı. ız olmaz daha doğrusu absürt yerlerde örneğin toplu taşıma araçlarında iken vb yapmak saçma yani evi bekleyebiliriz o yüzden biraz azda olsa yeri zamanı olmalı.
Merhabalar. Ben daha çok akşamüstü yapmayı seviyorum. Uyku öncesi cildimi rahatlatıp parlatıyor. Uyku öncesi maske yapmak favv. 💗 En çok kil maskesini ve kahve aromalı maskeleri seviyorum.
Cevap
5Cevap
Bence olmaz.
Aslaaa, her zaman her yerde bakım yapabilirim. :D
Benim çok maskem var da böyle maske değil 😉 ama ben bu tür maskeler kullanmıyorum. Çünkü ben zaten güzelim maskeyi ne yapayım? 😝
Bence olur. Evde olduğun rahat bir zamanda yapmak daha mantıklı.
Olur bence gece yapmalı hani +18 nasıl gece oluyorsa maskede gece olmalı
Gerçekten ihtiyacın olunca olmuyor dnnxjx
Ev dışında yapmak gereksiz
Ben geceleri yaparm
evet
Olmazzz
Tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?