Ya isyan etmeyeyim etmeyeyim diyorum ama vallaha çok doldum. Ya neden ben gerçekten anlamıyorum ya neden nedeeeen. Çıldırıcam artık yeter ya. Birçok kızın bacakları gayet düz. Selülit felan yok. Bu özel bir olay değil yani. Selülit olmaz demi zaten. Ama benim bacaklarım ama benim popom ben kendimi bildim bileli selülitli. Özgüven felan kalmadı. Sonra ay olur mu öyle kimseyi umursama bilmem ne. Ya yok ya kimse selülitli çirkin bacağımı felan beğenmiyor. Ben de beğenmiyorum. Özgüvenli olmam beklenemez.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBazı insanların yapısı selülit oluşumuna daha yatkın. Yağ dağılımı ve cildin inceliği bu oluşuma daha el verişli oluyor. Ani kilo alımları ve verimleri, hareketsiz hayat, devamlı paket ürün , kızartma gibi düzensiz beslenme şekli , hormonal değişimler de selülit oluşumunu tetikleyen faktörler.
Selülit için uygulanan bir çok tedavi yöntemi (liposuction, lazer, ultrason, retinol kremler.. vs) var. Bunun dışında sizin yapabileceğiniz şey ise, selülitli bölgeye masaj yapmak, egzersiz ve diyet uygulamak. Fazla kilonuz var ise yavaş yavaş ve sağlıklı şekilde kilo vermenizde bu durumun düzelmesine katkı saglayacaktir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bazı insanlar anlamıyor. Kendini beğenmediğin zaman iş bitmistir. İsterse başkaları sana tapsin.
Seni anlıyorum ben de senin gibi travma yaşadım anlamazlar bizi baskalari zorlama anlatmaya çalışma
Ama sana tavsiyem kendinin düşmanı olma kendi kendime 10 sene düşman oldum sonunda kendimden her yönden alçak insanlara hayran kaldım sadece bomboş ozguvenleri yüzünden. Bacakların kusurluysa kusurlu geri kalan herşeyini düzgün yapmaya çalış. Geçmeyecek oturup enerjini degistiremeyecegin bir şey için harcama, kendini harcama , seni tanımıyorum hiç görmedim ama seni seviyorum selülitlere sahip olup benimle aynı duyguyu yaşadığın için. Çünkü hayatta ki en önemli şey anlasilmaktir ve gorulmektir bence seni görüyor ve anlıyorum32 Yorumla
Soran+1 yılOkurken ağlama isteği geldi ❤️
Seni kadın olman neden olan genetik faktörler nedeni ile selülüte sahipsin. Kısaca kadın olduğun için. Şimdi Ne yapman gereken konuya gelirsek. Spor yapmak, diyet yapmak, abur cubur ve ambalajlanmış ürünlerin tüketimini bırakmak, sebze ağırlıklı diyete yönelmek senin tüm sorunlarını giderir.
00 Yorumla
+1 yılSelülitlerin gitmesi için şimdiye kadar ne yaptın? Bizim için önemli olan bu... Eger spor yapmayi denemediysen. Bence sikayet etmemelisin. Çünkü o selulitlerden kurtulmanin yolu var, spor yaptığın halde bi değişim olmazsa tekrar gel hep birlikte kafa kafaya verip baska bi yöntem düşünürüz.
04 Yorumla
Soran+1 yılOkey 🥲
- +1 yıl
Üzme kendini spor salonuna bile gitmene gerek yok tek yapman gereken şey basmak BAAASSSS. Spotifydan gaza getirici playlist ayarlarız.
Soran+1 yıl😂😂😂 evet güzel olur
- +1 yıl
. d. d
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
57Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEgzersiz bence
00 Yorumla
+1 yılSelülit için cilde en iyi gelen şeylerden biri cilde kuru fırça yapmak. At kılı fırçayı duymuşsundur. Spor ve kuru fırça selülit görünümünü baya azaltıyor.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Selülitin yaş ve kiloyla alakası yok ne yazık ki, vücut yapıyor. Yediklerine çok dikkat et selülite sebep olan yiyecekleri tüketmeyi azalt, bol bol bol su iç sıvı tüket, spor öncesi selülit kremi sür sonra spora başla kalça/bacak veya yürüyüşe..🙈
Maşallah diyeyim bende ne çatlak ne selülit yok😇20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa bişey dicem daha dün konusu oldu. Sevgilimin bacakları da selülit ile dolu, hatta bi nude attı baya baya belli, başkası görse iğrenç bu ne falan der. Ama bana göre dünyadaki en güzel bacaklar sevgilime ait. Yani hiiiç önemli değil, seni birileri seviyosa öyle sevecek ve öyle beğenecel
00 Yorumla
+1 yılAnti selülit jeli al ve eda Taşpınar 'in at kılı fırçasını al. Her gece at kılı fırçasıyla sertçe aşağıdan yukarıya doğru tara selülitlerini üstüne jeli masaj yaparak sür 1-2 haftada farkı çok net görüceksin
00 YorumlaHiçbir fikrim yok sana tavsiye verebiliceğim fakat çok samimi ve içten isyan etmissin ^^ durduramadım kendimi yazıcam dedim 😁
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
- Güzellik & Bakım konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılBebeğim spor, sağlıklı ve düzenli beslenme, çatlak selülit kremleri, at kılı fırçası ve kese kullan kendine zaman ayır farkı göreceksin. Ve bol bol su içmeyi unutma isyan etmek yerine bunları yap lütfen.
00 Yorumla boş ver dogalsin işte.. bence spor yap biraz ama sen, sen olduğun için güzelsin tamam mı?
29 Yorumla
Soran+1 yılYa değilim değilim niye güzelsem kimse beni sevmiyor, niye benim sevgilim yok
- +1 yıl
Knka benim de kusurlarım. var ve ben açık giyinmesemde illa eşim gorucek. Karşındaki adama ve sana bağlı bir durum bu karşındaki adamsa öyle görmez seni veya sende kusursuz adam aramazsan ki en kusursuzda bile çatlak var erkeklerde. Yanı genel olan bişey bu. Doğal hem bakım yaptırırsin güzellik merkezinde düzelir zamanla kafana çok takan o bolgeni açık gosteren biriysen git bakımına gir. Ama doğal olarak sever insan hiçbirimiz kusursuz değiliz. Sende selülit vardir bende göbek bende selülit vardir sende çatlak bence normal.
Soran+1 yılÇok güzel kızlar var. Hatta herkes benden güzel. O yüzden kimse beni sevmiyor. Ölmek istiyorum yeter yaaaaa üfffff aman
- +1 yıl
Saçmalama knk her erkek kızlara öyle bakmaz bakanda işini görsün diye sen kendini güzel gör yeter seni seven herşeyimle sever ileride anne olucaksın vücudun çoğu degisicek ne olacağını sanıyorsun doğru insanı bul yeter ve en önemlisi kendini iyi hissetmen iyi gelmiyorsa selülit bakımına git kafan rahat olsun
Soran+1 yılHayır gayet de tüm erkekler görselci ve haklılar da. Anne felan olup çirkin genetiğimi yeni bir bireye aktararak onun da bu dünyada sevilmediğini ve çirkin olduğunu bilerek yaşamasına izin vermiycem. Ben artık sadece çok seksi olmak istiyorum. Beni sadece obje olarak görsünler bir şey olmaz seksi olayım yeter
Soran+1 yılAntidepresan kullanıyorum zaten 🥲🥲🥲🥲
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s +1 yılÖncelikle güzellik önemli ancak yaşın ilerledikçe o kadar da önemli gelmeyecek. Selülit mi var? Salla gitsin. Çatlağın mı var? Amaaan boşver😁
01 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaşındayım ya hani
Kilon varsa önce ideal kilona in ve bu süreçte popo ve bacakga yönelerek spor yap ayrıca g5 masayı yaptır birde haftada 1 kez mutlaka kese yap
10 Yorumla
+1 yılSakin ol bunun tedavisi var. Merak etme kalıcı bişi değil ne zaman istersen gider tedavi olursun
00 YorumlaYazık. Ne dertler var. Neden sizi buldu bu zorlu hayat.
02 Yorumla
Soran+1 yılUmudum sizi de bulması. Amin
ne yersen osun demişler sağlıklı beslen spor yap
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok kötü besleniyorsunuz sanırım. Diyete ve spora başlamanız gerek ilk olarak sonrasında at kılı fırça bu da tek başına bir şey yapmaz yediklerinize dikkat etmezseniz
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. O zaman yedihin ictigine dikkat et, spor yap bak kaliyormu selulit
00 Yorumlaİsyan edecek bir şey yok, şekeri azalt, spor yap, masaj yap yenene içmene dikkat et tamamdıe
00 Yorumla
+1 yılTedavileri var yani bu kadar takiyosan yaptir madem
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 586 cevap paylaştı. Sal gitsin ya boş ver beğenen olduğun gibi beğensin
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. valla dışarıda selülitli bacaklarıyla mini şortu giyip geziyorlar kimsenin umrunda değil
00 YorumlaSelülit çözümü olan bir şey diye biliyorum, neden bu kadar doldun?
00 YorumlaYabi belli başlı antrenman ya da hareketler var selülit azaltmak için
00 Yorumladoğru bende beğeniyorum ama danışanlarımda zayıflama sonrası epey azalma oluyor özellikle kalça da
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılİyide bu yara izi değilki. Sporu diyeti bir çok yolu var kaybetmek için.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyak bileklerin ince mi yoksa kalçadan ayağa kadar aynı kalınlıkta dümdüz iniyo mu … genelde bilek kalınsa sendeki gibi selülitli oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDur bi dur bence zayıf olmandan çok daha tatlıdır
026 Yorumla
Soran+1 yılZayıfım zaten shbdhshdgsha
Cevap sahibi+1 yılÇözümü olan bir şey için neden kasıyorsun hem öyle asla cirkin bir durum da degil. Selülitli kadın beyaz tenli kadındir bana göre ve en güzel kadın demektir
Soran+1 yılAmca senin yaş grubunla bizim dönemin zevkleri çok farklı yaaa
Cevap sahibi+1 yılNe alakası var ben çok kadın yaşadım gördüm
Soran+1 yılBizim erkekler benimle bir şey yaşamak istemiyorlar. Bundan başka da bir şey bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılNeyse sen canını sıkmaya devam et ne diyeyim
Cevap sahibi+1 yılBırak yaşamak istemesinler seni sen olarak kabul etmeyen insanlarla ne işin var
Cevap sahibi+1 yılİnsan bir kere ruhuyla sevişir
Soran+1 yılBen artık bir şeyler yaşamak istiyorum ama insanlar istemiyor. Yeter demi yani yaşımız olmuş 21. Bezdim yaaa
Cevap sahibi+1 yılHepsi mi istemiyor bence asla öyle değildir
Soran+1 yılZaten bize sevişmek için düşen tek şey ruhumuz kaldı 🤦🏻♀️
Soran+1 yılBenim istediklerim beni istemiyor
Cevap sahibi+1 yılNeden böyle kasıyorsun kendini kasma senin ruhunu anlamayan bedenini hiç anlamaz
Soran+1 yılArtık ruhu felan umrumda bile değil beden istiyorum bu kadar yaaa
Cevap sahibi+1 yılİstemesinler ne olacak Sanki de. İnsan fabrika çıktısi bir mal degilki standartlari olsun
Soran+1 yılUf neyse ne dertliyim bana dokunmayın
Cevap sahibi+1 yılBana yazma şansın var mı bir şey söyleyeceğim asla asilmayacagim yanlış anlama yani
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin ne diyeyim
Soran+1 yılEvet biliyorum
Cevap sahibi+1 yılHayata yeni başlamış gibi umut ve ümitle calisman gerek ama zaten biliyormussun ya
Soran+1 yılYa ne neeeee? Ne ümidi ya bok gibi bir vücudum var. Özgüvenim sıkılmış ne umudu ne ümidi yaaaaa
Cevap sahibi+1 yılBelki o kadar kötü değildir hatta bilakis iyidir
Soran+1 yılYa değil gerçekten değil
Cevap sahibi+1 yılNeden bu kadar kendine bu kötülüğü yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılYav iki pürüzlü yüzeyle güzel çamura düşmez
Cevap sahibi+1 yılNeyse sen devam et böyle. Bu arada benim nesil onun nesil diye bir şey yok. Benim 20 yaşında sevgilim var ve gayette mutlu...
+1 yılSeni kalbiyle seven erkek böyle şeylere takılmaz ki
04 Yorumla
Soran+1 yılArtık kalp felan istemiyorum sadece seksi olmak istiyorum yeter. Ya o kadar seksi olayım ki beni obje olarak görsünler yeter ki çok seksi olayım
- +1 yıl
Duygusal boşluğa düşme
Kendini iyi hisset
Soran+1 yılÇoktan düştüm artık çok geç
- +1 yıl
Tut ellerimi çabuk
Güzellik & Bakım konusunda 938 cevap paylaştı. derin çatlaklar mı var. hizliresime yükleme yapabilirmisin.
00 YorumlaMerhaba geçmiş olsun dert etme lütfen herşeyin bir çözümü olduğunu sakın unutma
03 Yorumla
Soran+1 yıl🥲🥲🥲
- +1 yıl
Yardımcı olabilirim bir yerlere gidip tedavi ettirmek istiyorsanız
Soran+1 yılParam yok. Ben duruma isyan ediyorum. Neden normal bir insan gibi görünmek için para basmak zorundayım nedeeeeeeğn 🤬
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok basit. Spor yapacaksiniz. Tek derdiniz bu olsun
00 YorumlaÇogu kızda var maalesef eger düzenli olarak spor yaptığın halde gecmiyorsa genetik olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBenimde òyle benim birde variste var nasıl kadinsi yapicam bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılNeden spor yapmayı denemedin
20 YorumlaDipoliz ve g5 gidebilirsin aşırı bir parası da yok
04 Yorumla
Soran+1 yılBakıcam teşekkür ederim ❤️
+1 yılHallederiz bana geliosun hemen
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Keyfin bilir gulup gec boyle devamke
+1 yılKahve ve çikolatayı birak
10 Yorumla
+1 yılat kılı fırça, bol su, az tuz.
00 YorumlaBir doktora başvur bununşa ilgili formüller var
00 YorumlaGenetik problemler bunlar
01 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılgeçmiş olsun spor yap
00 Yorumla çözümü var en azından derdinin.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSadece sende olduğunu mu zannediyorsun
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılSelülite sana hayatta ne gibi zorluğu var
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılSpor sağlıklı beslenme
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 363 cevap paylaştı. Vücudnu sıkılaştırmalısın
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılyapman gereken kesinlikle spoor spor spor
00 Yorumla
+1 yılbence hoş görünüyor :)
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılSporla gececek seyler
00 Yorumla
+1 yılSpor yap uzun sure... duzelme gorursun
00 YorumlaG5 masajı ile halledilebilir
00 YorumlaAzmet salma kendini hemen
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. bişey olmaz takma bu kadar
00 YorumlaSık iki tane bence bacaklara kurtul
00 Yorumla
+1 yılKafayı yemişsiniz siz yemin ediyorum
033 Yorumla
Soran+1 yılThanks
- +1 yıl
Bırakın selülit falan boş bunlar kalbinize dokunana bakın bacağınızı beğeneni değil çıkın şu kafadan artık
Soran+1 yılYa evet yaaa hepiniz çok duygusalsınız hiçbiriniz için görüntü önemli değil bdbshshshs. Lan niye kimse beni sevmiyor o zaman, niye hep yalnızım, niye sevgilim olmuyor. Ben duygu felan istemiyorum yeter. Ben sadece seksi olmak istiyorum. Beni cinsel olarak görsünler ya yeter ki ben seksi olayım ya yeteeeeeeeer
- +1 yıl
Böyle düşünürsen çok kullanan olur seni kendini bitirmek ise amacın giyinme. Görüntü evet önemli ama sonrasında yüzün de güzel olsa bitiyo yani bi yerden sonra yüzünün güzel olmasının hiç bir manası yok bunu ne zaman anlayacaksınız. Kısmet olmamıştır karşına çıkmamıştır niye böyle düşünüyosun yani
Soran+1 yılHiç mi kısmet olmaz yaaa hiç olmadı. Tamam ben kabul ediyorum beni sadece kullansınlar ama yeter ki seksi olayım güzel olayım. Ben okeyim
- +1 yıl
Hey allahım rabbim sana akıl fikir versin bacağın güzel olunca güzel olmuyosun. Hepimizin hayatı 4 4 lük değil şen şakrak değil bunu ne zaman anlicaksın
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Boşu boşuna dert ediyosun bu tür şeyleri gerçekten
Soran+1 yılBana boşuna gelmiyor işte
- +1 yıl
Ne olsun istyosun tam olarak
Soran+1 yılYa seksi olayım artık ya da öleyim. Ölmek daha iyi bir seçenek gibi
- +1 yıl
İyice delirdin anasını satim
- +1 yıl
Sen bi piskoloğa görün bence
Soran+1 yılAntidepresan kullanıyorum
- +1 yıl
Antidepresanla olacak şey değil gibi duruyo ya kendine bi dost edin paylaş onunla daha nasıl yardım edeyim sana
- +1 yıl
Elimden bişey gelse senin için yapayım da zor yani
- +1 yıl
Sen bana özelden bi yazsana
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Sen bilirsin bu şekilde devam et o zaman sızlanmanın bir manası yok hacı
Soran+1 yılSızlanmaya devam edicem zaten hanzo
- +1 yıl
Sana iyilik yaramaz fıstık görüldüğü üzere de yaramıyo
- +1 yıl
Hanzo dedi ya terbiyesiz 😂
Soran+1 yılEvet öyle derler genel halim 😏😏 saldırgan ve sinirliii
- +1 yıl
Sana bir yardım eli uzatıyorum geri tepiyosun ben anlamadım ki senden bişey
Soran+1 yılNesin sen psikiyatrist mı estetik cerrah mı
Soran+1 yılAaaaaa hiç biriiiğ 😒
- +1 yıl
Paikiyatris arkadaşlarım var mesela
Soran+1 yılGittiğim insanlar var zaten ihtiyacım yok yani
- +1 yıl
Senin neye ihtiyacın var kuşum?
Soran+1 yılArtık ölmeye 👍🏻
- +1 yıl
Aptal aptal konuşma manyak mısın nesin ya
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Neyse bu konuşma çok uzadı hadi hoşçakal napıyosan da yap mk
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok iğrenç bence 30 yaşımdayım gram yok bende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 ayda duzelebilecek bi yöntem biliyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş
Cevap sahibi+1 yılCık
Soran+1 yılNe
Psikolojik bunlar
07 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılÇözemiyorum ama
Soran+1 yıl1.5 senedir psikiyatriye gidiyorum ve antidepresan kullanıyorum kes sesini
+1 yılKilo ver?
04 Yorumla
Soran+1 yılZayıfım zaten
- +1 yıl
Nası la
Soran+1 yılÖyle işte bok gibi bir vücudum var bir de bununla uğraşıyorum ya
- +1 yıl
Spor ve diyet yap illaki su atarsın
Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Neden o yaşta olmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılAy bilmiyorum
+1 yılTek derdim bu olsa keşke
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam umarım dertlerinin içine bu da eklenir
- +1 yıl
Tamam 👌
+1 yılspora başla diyet yap o zaman belki faydası olur
10 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > 21 yaşındayım, selülitlerle dolu bacaklara ve popoya sahibim. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler