Bu güne kadar hep estetikli kadınları tartıştık. Her ne kadar estetik diyince akla ilk gelen kadınlar olsa da, erkekler de göz ardı edilmeyecek derece de estetiğe başvurmaktadırlar.
Piyasada görülen bu adam ne kadar yakışıklı, çene yapısı kusursuz, yüz yapısı, sakal yapısı kusursuz denilen birçok jön'de estetik var zaten en basitinden adam yüzünü keskinleştirmek için yağ aldırıyor, kemiklerine işlem yaptırıyor.
Ronaldo'nun sadece diş ve saçlarında işlem var diye düşünüyorum yani bunlar estetik sayılırsa.
İnsanlar elbette estetik yaptırabilirler, kendi bilecekleri iş tabiki ama yaptırdıkları estetikleri kabul etmemeleri tuhaf oluyor genellikle.
Birde kadınların estetikleriyle erkeklerin ki karşılaştırılamaz dahi. Şu an televizyonda olan birçok kadının yüzünde ve vücudunda bir çok yerinde bariz işlemler var ve haliyle de göz batıyor.
Yani soruda ötekileştirme gibi bişi var resmen kızlar yaptırınca normal de erkeklerin ki anormal olmuş gibi doru sormuşsun Öncelikle kötü görüntüyü kimse sevmez ne kendini ne başkası kötü hissettiği yeri yaptırabilir kızı erkeği yok bu durumun Aynı zamanda erkeklerde şöyle durum var kızlar sadece tipe ve paraya baktığı için çokta dert edilecek bi soru olmadığını düşünüyorum Zaten siz kızların isteği bu değil mi? Para ve tip.
Allah yaratırken kullarına ey kulum şeklini şemalini yamuk yumuk yapıcam ama sorun olmaz dimi diye sormadığı için maddi durumu olan herkesin hakkı olan ve hayal kırıklılığına uğranılmaması gereken bir şeydir estetik. Parayı bi bulayım herkese bedava estetik yaptırıcam alayınız estetikli gezebiliceksiniz sayemde agalar
Bu adam da estetik yaptığını düşünmüyorum dişleri evet yaptırmış ama onun dışında bir şey yok sadece yaş ilerledikçe daha çok bakım yapmaya başlamış o kadar
O parayı verirken nasıl canları acımıyor diye düşünürüm ama Ronaldo söz konusu ise para da çoktur tabii. Ne deyim tepe tepe kullansınlar, mezara da götürürler artık...😂😂
Herkes güzellik algısına girmeye çalisiyo o yuzden herkes birbirine benzemeye basladi. Bence çok çok kotu garip kotu duran bi yerin yoksa yaptirmaya gerek yok.
Oran orantıya vurmak kadınlar x 1000 çıkar bu sonuc estetik yapmanın kötü bir şey olduğunu ve yargılanması gerektiğini düşünmüyorum bu konuda önemli yargılarım yok... 🥂
Ronaldoda estetik mi varmış ilk defa senden duydum diş sağlık için yapılır estetik mi yani erkeklerin yaptırdığı kadınlarinkinin yanında burun ameliyatı dudak sisirme sahte tırnak sahte saç dövme kaş yani çoğu aynı cins robot gibi
Takıntılı olduklarını. Herşeyin mükemmel olmasını isteyen bir düşünce içindeler. Iyi bir burun iyi bir diş yüzündeki benler saçlar vs. Erkek yüzü o kadar kusursuz olmamalı diye düşünüyorum. Eğer absürt bir görüntüsü yoksa. Ama özellikle şu an ki genç kesim bu konuda aşırı takıntılı.
Ayırmadım aslında ayırmam da erkekleri öne atma sebebim estetikli kadınlara laf atmaları hem de estetik diyince sadece kadının akla gelmesi o yüzden öyle direkt erkekler dedim.
Yok tatlım Ben sana ayırdım demedim yani genel anlamda ayırmamak lazım Hatta şu an da erkekler çok daha fazla estetik yaptı çıkan da erkek de hiç artistlik yapmasın kadına çok yakışıyor
Bu adamdan beklemiyordum dediğiniz dişini yaptırmış birde jawline vardır olağanüstü bir şey yok o kadar parası olup o dişlerle kalsaydı sıkıntı olurdu bence :d
Estetikle yakınlık li ya da güzel olmak nedir yaa kadın kendine manyaj yapar ama erkek hiç bir şey yapmaz yaa doğal olacaksın allahin verdiği gibi kadın gibi orasını burasını estetik yapmaz bana göre ters başkasını bilemem