O kadar güzel ki size anlatamam. Ben de çirkin bir kız değilim ama onun yanında çok basit kalıyorum. Beraber tatile çıktığımızda herkes ona bakıyor, benle kimse ilgilenmiyor. Kızın suçu da yok ama artık arkadaşlığımı bitirecek noktaya geldim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılGüzellikle pek bir ilgisi yok bunun. İnan ki önemli olan aura.
Esra Ezmeci'nin İz Bıraktığın Kadar Varsın kitabını oku, o kitapta dişiliğe dair birçok formül var.
İşin sırrı özgüven, çekicilik.
Gupse Özay'ı çok seviyorum, Barış Arduç'la evliler, bebekleri olacak. Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Barış çok yakışıklı, Gupse normal güzellikte ama Barış çevresinde o kadar güzel ve etkileyici kadın olmasına rağmen Gupse'yle evlendi. Seray Sever kendisinden 10 yaş küçük bir erkekle evlendi, ikizleri var, mutlulukları daimi olsun. Seray Sever'in eşi Eray Sünbül yakışıklı bir adam, Seray Sever de hoş bir kadın ama Eray'ın çevresinde de yaşıtı olan, belki çok güzel kadınlar var, niye kendinden 10 yaş büyük bir kadınla evlendi? Çünkü çok sevdi, Seray Hanim da kimsede bulamadıkarını buldu. Kadın çok pozitif, enerji dolu, sıcakkanlı, tüm bunlar Eray Beyi cezbetti ve kimse Seray Hanım'a 49 yaşında demez, bakımlı, yaşamayı seven, hayattan keyif alan, hayatındaki insanın da yaşama sevincini artıran, kültürlü, donanımlı bir kadın, çekici bir kadın.
Ah güzellikle inan ki çok ilgisi yok.
Böyle düşünme ve bu sebebten arkadaşlığına son verme. İnsanın gözü güzele doyar, mühim olan bir insanın ruhunu doyurabilmektir. İşte Seray Hanim, Gupse Hanım erkeğinin ruhunu doyurmayı bilen kadınlardan ve aynı zamanda bakımlı olmayı da ihmal etmeyen kadınlardan.
Bakımdan kastım spor, sağlıklı beslenmek, makyaj falan değil.
Herkesin düşüncesi farklı ama ben makyajı bakimlilik olarak görmüyorum.
Barış Arduç'u kıskansaydı Gupse Özay (sonuçta Barış ve Elçin'in öpüşme içerikli filmi oldu, sinema filmi ve galaya Gupse Özay'da katıldı ve izledi. Niye kıskanmadı? Çünkü biliyor Barış'ın çevresinde birçok kadın var onu beğenen, ilgi duyan ama o kıskançlık krizlerine girseydi ne olacaktı?
Sevdiği adamı başka kadınlara bırakacaktı.
Çünkü en başta sevdiği erkeğin oyuncu olduğunu biliyor ve onun bu tarz dizilerde oynadığını bilip sorun çıkarmamışsa sonrasında da o sorunu çıkarmamalı.
Kıskançlık krizleri olsaydı şimdi sevdiği adamdan bebek bekliyor olmayacaktı ve sevdiğini başka kadınlara kaptıracaktı, Barış Arduç da Gupse'nin kendisini darlamamasını, özgüvenini, esprili kişiliğini sevdi. Onun yanında huzuru buldu, eğlendi, güldü, vazgeçemedi ondan, çünkü Gupse onu elinde tutmayı çok iyi bildi. Gupse çok mu güzel, hayır değil. Barış'ın çevresinde birçok güzel kadın var, Gupse'den daha güzel ama Barış, Gupse'yi seçti, onu sevdi, demek ki mesele güzellik değil.
Gupse oynadığı filmlerden ötürü kilo da aldı, o sürede de ilişkileri devam etti, şişman olmasına rağmen Barış onu sevmeye devam etti.
Sende arkadaşlığına son verme, özgüvenin yerinde olsun.
Senin onunla olan arkadaşlığına son verme sebebin özgüven düşüklüğünden kaynaklı olmuş olacak. Halbuki özgüven en büyük sihirdir, aura en büyük sihirdir350 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 768 cevap paylaştı.
+1 yılKız neden senin kısmetini neden kapatsın canım. Sonuçta kısmetin o yanındayken karşına çıkacak diye bir şey yok. Zaten eğer gerçekten kısmetinse kızla değil seninle ilgilenir. Yanlış anlama ama bence farkında olmadan kızı kıskanıyor olabilirsin.
71 Yorumla- +1 yıl
Kız kıskançlık yapıyor. Kısmet meselesi değil. Herkes arkadaşına bakıyor. O da kıskanıyor ona da baksınlar istiyor farkında olmadan degiil de farkiinda olarak kıskanıyor bence
+1 yılHerkes kendine güzeldir takma kafana acaba arkadaşın çok mu bakımlı biraz daha bakımına özen göstersen diye düşünüyorum ama kendini sev. Eminim çok güzelsindir.
20 Yorumla
Arkadaşlığınıi bozma ama birlikte takılmayabilirsiniz veya kız arkadaşının ortamlarında olabilirsin ama bence yanındaki arkadaşının çok güzel olması seni rahatsız etmemesi gerekir önce kendini sev kendinle olumlu kodlar oluştur aktif ol gülümse inan ki karşımdaki kız dünyanın en güzel kadını olsa bile gülümsemediği enerjik olmadığı sürece ilgimi çekmez illa bir erkeğin sana yürümesini bekleme sen onu beğenmissen konuş ne olcak ki
22 Yorumla- +1 yıl
Güzel olan güleryüzlü ise diğerinin gülmesi ne fark yaratacak
- +1 yıl
Güleryüzlü sadece bir örnek sen kendi içine kapalı isen dışarda ben kimse ile birlikte olmak istiyorum imajı verirsen seksi olan fiziğini güzelliğini güvenerek istediğim herkesi elde etmeye kalkarsam işte arada iki farklı düşünce bi de her insan dengiyledir ben büyük ihtimalle şayet dediğin gibi ise çok güzel kız arkadaşına değil sana gelirim konuşmak isterimdir çünkü biliyorumdur ki güzelliğinden dolayı birçok erkek benden daha yakışıklı ve zengin erkekler yürümüş o da gider ona bakar ve onu da geçtim yarın öbür gün bir uyumsuzluk başlayacak ama çoğu erkek böyle kızlara tek gecelikler baktığı için aynı zamanda kızlar da buna yeşil ışık yaktığı için ciddi uzun süreli ilişki düşünene göre sıkıntılar yaşamaz
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
68Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman sen de onunla birlikte gezme
30 Yorumla
+1 yılGüzellik gorecelidir, kimine arkadasin guzel gelirken kimine de sen guzel gelirsin. Dış guzellige bakan zaten her zaman kaybeder. İcini görmek isteyen veya gören sana gelir iste ne güzel. Gerisi kimin umrunda. Ayrıca arkadasinda olup da sende olmayan ne var? Sac mi yapilir kas mi yapılır burun bile yapılır kilo desen fizik desen o da yapilir ama herşeyin tam olduktan sonra da bu bakis acisinda enerjide olursan da kimse sana bakmaz yani. Arkadasindan kacmak yerine bence ondan ilham al :) sana güzel ozellikleri bulassin. Üzüm misali..
00 Yorumlaöncelikle pozitif yönünü artır, kitap oku muhabbet açabilirsin ve sürdürebilirsin, spor yap fiziksel yönden çekim oluşturursun, çok güzel bir saç modeli yapabilirsin, güzel giyinmen çok büyük artı, güzel yemekler öğrenebilirsin veya restaurantlar, yüz güzelliği anlamında bir şey diyemem, erkek olarak bizi en çok etkide bırakan bir alan ancak bu her şey demek değildir. Öyle güzel kadınlar var ki yapayalnızlar hiç erkek arkadaşları yok, çünkü fiziksel güzellikleri dışında bir şey uyandıramıyor, arkadaşlık teklif edildiğinde kabul etmek sanki kendisinden ödün vermek gibi bir havaya giriyor ve ret ediyor, zamanla da erkekler o tür kadınlardan soğuyor veya kullanmalık gözle bakıyor. Kadınları en çok etkileyen şey, erkeklerden duydukları sözlerdir, bir erkeği de en çok cezbeden şey güzelliği ve aurosadır.
03 Yorumla- +1 yıl
E kadın beğenmediyse karşısındaki erkeği tabi reddeder
- +1 yıl
@seraaapppp0 kadınların erkeklere karşı korkularının beğenilerini etkilediğini düşünüyorum.
- +1 yıl
abi yanıma çok kız geliyo çoğu zaten kişniyo bak bakıp bakıp dönüyor gülüyor bende kahkaha aticam ama zor tutuyom kıza adım atcam ama ağzım lsf yapmıyor yok sarmiyo benim muhabbetim oyuzden bu kisir döngü oldu. Napim ben ne okim kitap falan önersene be valla kaybediyom sirf buyuzden
+1 yıl😂😂😂 Bu şey gibi oldu.. kardeşim ile ben yıllar sonra bir araya gelmiştik. Beni onun çevresinde kimse tanimiyordu. Ben yanında gezince. Abla benden uzak dur kıymetimi kapatıyorsun diyordu. Kiz arkadaşları hep beni sevgilisi sanmıştı. Onun gibi 😂😂
20 Yorumla
+1 yılHerkesin güzellik anlayışı farklıdır. Elbet bir gün onu değilde seni beğenen biri çıkar. Bence arkadaşınla aranız iyiyse bu tarz şeyleri takıpda uzaklaşma.
10 Yorumla
+1 yılGupse özay la eşi hakkında kafamda soru işareti var. Çok iyi görüş seçilmiş gupse eşine enerjisini veriyor barış gupseye ne veriyor. Bu adamda ne buluyorlar bu kadar. O diziyi biraz izledim ketum bir roldu. Barış gibi birini spor salonuna gidin onlarcasını bulursunuz. Yani bu barış ardıçın ne özelliği var cidden anlamıyorum. Gupse öyle mi? Bence o ilişkide çekici olan barış değil gupse. Gupse zor bulunur barıştan onlarca var.
10 Yorumla
+1 yılBence bu dikkat çekmekle alakalı güzel olmayıpta dikkat çeken insanlar da var hem güzellik hem çekicilik bir arada olunca tabi daha çok dikkat çeker ama arkadaşınız sizin kısmetinizi kapatmaz herşeyde nasip kısmet ve herkesin beğeneni var ve illaki herkesin kusuru var kimse kusursuz değildir sizi gercekten seven biri dış görünüşünüze çok önem vermez sizi olduğu gibi sever bence bu daha güzel çünkü güzellik bir yere kadar yaşlanınca o eski güzellikten çokta eser kalmıyor ama karakter ve zeka her zaman kalıcıdır ömür boyu bizimledir çokta düşünmemek lazım güzellik gelip geçici zaten nasibinde varsa zaten seni bulur, senden başkasını görmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır kısmetin olacak kişi zaten kaderinde yazılıdır. Kimse senden güzel diye veya senden daha farklı özelliklere sahip diye kısmetini kapatacak değil.
Hatta senin için doğru olan insanı saptaman konusunda sana o arkadaşın daha çok yardımcı olabilir. Bir erkeğin kadında ne aradığı kendi karakter seviyesini ve ruhunun mertebesini gösterir çünkü.22 Yorumla- +1 yıl
50 yaşında hala evlenmemiş kişiler için ne diyorsun
Cevap sahibi+1 yılKısmetlerine karşı kendini açıp açmamak burada önemli. Hayatına birini isteyen insan bilinçaltı enerjisi temiz ve uygunsa hayatına çekiyor. Çekebilme potansiyeliniz arttığında yalnızca kaderinizde etkin rol alacak kişiler hayatınıza girebiliyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlarda Gupse Özay ve Baruş Arduç çifti örnek gösterilmiş. Darlamamasını sevmiş demiş bir üye. Bu sevmek değilki ilişkilerinde belliki güzel bir kadınla ömür geçirme fikri çok daha heyecan verici aşkı doruklarda hissettireceğini bilse bile kötü deneyimler yaşatmış ve adam onu darlamayacağı bir ilişki istemiş. Çok güzel bir kadına duyulan aşk mutluluk ile gönlüne gözüne tam olarak hitap etmeyen bir kadına duyulan duygu bir olmuyor. Kaldı ki içinde ukde kalan başka biri varsa vay haline, prenses getir kalp kabullenmez buna değinmiyorum bile. O anlatılan züğürt tesellisinden başka bir şey değil. Daha sıradan görünümlü biriyle beraber biri ancak mantık beraberliğindedir. Getir mantığının uyduğu çok güzel bir kadını hangisiyle ömür geçirmeyi tercih ediyor görün. Çok güzel kadın güvenilmez algısı insanları daha sıradan olanına yönlendiriyor olay bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence onun sohbeti daha iyidir senden. Erkekler tipe bakmıyor. Biz erkekler, siz kızlar gibi değiliz. Bak sırf benden daha kalıplı, fiziği iyi ve yakışıklı diye 10 dk önce tanıştığım kız, gözümün önünde arkadaşımla flörtleşmeye başladı. Ve benle konuşmayı bıraktı. Ben de kavga çıkardım. Ayırdım herkesi. Siz kızlar acımasızsınız.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlık güzel bir şey, aksine güzel olması hoşuna gitmeli. Sevgili yapsan belli süre sonra ayrılırsınız zaten. Çoğu ayrılıyor. Demem o ki arkadaşlık daha iyi. Kısmetin varsa her türlü gelir zaten.
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Bence onunla eğlenmeye bak boş ver daha güzel olmasını vs benden de çok daha güzel arkadaşlarım var mesela ama asla sorun etmem, biz arkadaşız rakip değil.
10 Yorumla
+1 yılsenin kismette olursa, gene de geler bulur seni. merak etme. bir de bir gercek var umutma, daha guzel olana gunun sonunda da hep cirkinlar buluyor.
senin enerjini begenen sadece sana geler, dolaysila moral, kendine olan guven ve enerjini yuksek tutmalisin!
00 Yorumla
+1 yılYorumlarda kıskanç falan demişsiniz ama hayır kıskançlıkla ilgisi yok ve sen haklısın. Bu özgüven düşürücü bir şey, arkadaşınla çok fazla vakit geçirme uzak durmaya çalış derim ben
00 YorumlaKısmetin er ya da geç seni bulur. Sonuçta arkadaşın yanında olmasa da bile dünyada bir sürü güzel kız var. Dış görünüş için seninle birlikteyse çok uzun sürmüyor zaten ilişki. Fıstık gibi arkadaşlarım var ama kendileriyle karşılaştırılınca çirkin denilebilecek eşleri, sevgilileri var. Eğer olay görüntü olsaydı emin ol yüzlerine bakmazlardı. Pete Davidson pek yakışıklı bir eleman değil mesela ama sevgililerin hepsi birbirinden güzel.
00 YorumlaEmin ol askin guzellikle alakasi yok. O cogunlukla arkadasina bakanlar sadece dis gorunuse bakan ve guzel kisileri heves edinen kisiler. (Hepsi degil tabii ki) birini sevdiginde guzelligini sevmiyorsun ki. Ki guzelligin icin gelen kisilerin ya yarin bi gun hevesi gecmis olur ya da yaslandihinda guzelligin kayboldugunda sevgileri de yok olur.
00 YorumlaBu erkekler böyle canım arkadasının sucu yok. Güzellige öyle bakıyorlar ki sen kendini cok kötü hissediyorsun. Ona tapıyorlar sanki. Arkadaslıgını bitirme ama daha bakımlı olmaya calıs
01 Yorumla
+1 yılÇok batıl düşünüyorsun. Sanki arkadaşınla hayatlarınız birbirinize bağlıymış gibi. Oysa dediğinin arkadaşınla bir alakası yok ve bir aşağılama söz konusu.
00 Yorumla
+1 yılBu kadar güzel dediğin kız nasıl bir kız fotosu var mı?
Not:beni başkaları ile karıştırma sadece yüzünü merak ettim. Atmayacaksan da lütfen a. baza ile bir tutma îyi günler00 YorumlaKısmetini kapatmaz da ilerde sevgilinin gözü ona kayabilir. Sanki hiç duymuyoruz böyle şeyleri. Millet de anca boş yapmış.
11 Yorumla- +1 yıl
He herkes tipe bakıyor zaten ben de bunaldım bu tip meselesinden dolayı
Arkadaşlık ilişkinizde seviyeli ve mesafeli ol biraz kendi özgüvenini korumak adına. Kısmet meselesi hiç belli olmaz ama.
00 Yorumlaay hayır yapma öyle bir şey sakin ol kısmet güzellikle bitmez üzülme Allah kalbine göre versin
00 Yorumla
+1 yılHahaha ben ve en küçük teyzem bir gün oturduk çarşıda yanımızda da yaşlı bi kadın "Allah yuvanızı bozmasın pek yakışmışsınız" demişti 😂😂
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir kadının güzelliğinden ziyade albenisi, seksapal çekicilik önemlidir. Güzellik her zaman kendisine baktırmaz.
04 Yorumla- +1 yıl
Albeni ve seksapal çekiciliği biraz daha açar mısınız?
- +1 yıl
Tabii ki. Şöyle düşün çok kullanışlı ve işinize yarayacak bir ürün kirli olduğunda dikkatini çekmez, veya bir araç ne kadar sağlam olursa olsun şekil olarak güzel değilse tercih etmezsiniz.
Erkeğin de kadının da tipini tamamlayan şeyler vardır. Giyiniş, ayakkabılar, dişler, yürüyüş ve duruş. ( Güzel/yakışıklı olsa da kambur oturanı sevmeyiz). Seksapalite ise kadında bakış, gülüş erkekte ses tonu, diksiyon olarak tamamlanan şeylerdir.
Olan bir güzelliği ortaya çıkaramazsan değeri bilinmez. - +1 yıl
Peki sizce çok güzel olan bir kadın çok açık giyinmemişse ama güzel giyinmişse bile dikkat çeker mi?
Klasik kıskanmışsın. En yakın arkadaşını kıskanıyorsan onunla en yakın arkadaş olmayı hak etmiyorsun demektir.
00 Yorumla
+1 yılOna bakarsan benim kısmet hep kapalı çünkü tipsizim boyum kısa ben ne yapayım bunun için arkadaşlık bitiriyorsan zaten arkadaş değilsin
00 YorumlaYani onu gören apışıp kalıyor gözü başka bişey görmüyor mu hz. Yusuf a tutulup elini kesen kadınlar gibi
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılSende çirkin kanka bul kanka sen daha iyisin diye sana baksınlar
10 Yorumla
+1 yılOndan daha dekolte takil bak bakalim kime daha cok bakiyorlar
10 YorumlaHmmm değişk bı düşünce öyle kanıya varmaya belkide kısmetini açacaktır
10 Yorumla
+1 yıldış görünüşe bakan erkekten bişi olmaz zaten onlar her kıza bakar
10 YorumlaIstek at ben sana bi4 yazar ve kitap ismi söyleyim arkadaşın solda kalir.
13 Yorumla- +1 yıl
Ben de merak ettim.
Kıskanmışsın biraz 😕 kısmet öyle kapanacak bir şey değil
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış düşünüyorsun eğer iyi arkadaşsanız arkadaşlığınızı bozma yazık olur
10 Yorumla
+1 yılHerkesin kendine göre bir güzelliği vardır ayrıca yalnızca güzellik yetmez aura daha önemli.
10 YorumlaSen sebebin bu olduğuna o kadar inanmışsın ki o enerjiyi etrafa yayan da sensindir belki.
00 Yorumla
+1 yılMaalesef doğru bi tespit. Erkeklerde de böyle, onunla gezmeyeceksin tamam
00 Yorumla
+1 yılSen kendini öyle gördüğün sürece öyle olduğunu zannedersin arkadaşına da kendine güzel gözle bak
00 Yorumla
+1 yılİkinizin de fotoğrafını görebilir miyiz merak ettim o kadar anlattın 😄
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılİşte yanlış strateji halbuki onu kullanacaksın. Ah gençlik ah
00 Yorumla
+1 yılKısmetin sana gelir. Onun kısmeti onundur. Kiskanma boş ver.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbartiyorsun zaten diş gorunuşun için seni seven biri senden daha guzelini bulunca illa ki seni birakir seni sen oldugun için seninle ilgilenen biri bul saçmaliyorsun
00 Yorumla
+1 yılBiri baksa sapık dersiniz bakmayıncada böyle modlara giriyorsunuz
00 YorumlaEn yakın arkadaşını kıskanıyorsan en yakın arkadaşın değildir.
00 Yorumla
+1 yılSırf güzelliğinden dolayı seninle arkadaşlık kuruyorsa zaten bırak kurmasın :)
00 Yorumlatakılmamaya başla onla öbür türlü hep aynısı olucak gibi
00 Yorumla
+1 yılBence arkadaşlıktan çıkar onu ben olsam senin yerinde çıkarırım onu arkadaşlıktan
00 Yorumla
+1 yılSana bu konuda çok güzel bir kitaptan alıntı gösterebilirim :)
00 Yorumla
+1 yılbunun güzellikle alakası yok. Kısmet sana özeldir kapanmaz
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 523 cevap paylaştı. Güzel kızların yanında şişman veya çirkin kız bulundurma sendromu vardır
öyle biri değilse senin için fesat 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Fesatlık değil Kıskançlık 😂
- +1 yıl
@gamzemelisa kıskançlık fesatlık olmadan zor sonuçta içi bozuk 😂
çok garipmiş ben arkadaşlarımlayken böyle şeyler düşünmüyorum aksine arkadaşımın çok güzel olması beni mutlu eder gerçekten arkadaş mısınız emin olamıyorum🙄
37 Yorumla- +1 yıl
@Jonaxo çünkü dış görünüşe değer veriyorsunuz kızlar da bunu diyor zaten
- +1 yıl
@Jonaxo o zaman ona göre seç erkekler zaten tipe bakar
- +1 yıl
@Jonaxo sen neyin tribindesin bütün erkekler böyle zaten ben güzrl değilim mesela Ruslarla alakam yok zaten tenim esmer hiçbir erkekten beklentim de yok o yüzden
- +1 yıl
@Jonaxo yapıcak bş şey yok genetik böyle bizim de kimseden de beğeni beklemiyoruz :)
- +1 yıl
@Jonaxo ya he kardeşim uzatmayalim
Gizli Üye(18-24)+1 yılKısmet böyle bir şey değil. İsterse yanında Adriana Lima olsun; karşındaki senin kısmetinse yine ona bakmaz, sana bakar.
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlığını neden bitiriyorsun, asıl böyle biri arkadaşın olduğu için gurur duyman lazım böyle yaparsan eline bişey geçmez onun gibi kokmak istiyorsan ondan fikir alabilirsin, sen yanlış düşünüyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkimmiş lan o senin kısmetini kapatan , tanıştır onunla bakim beni bir , ben ona ağzının payını vereyim :D :D
00 YorumlaErkekler çok güzel kızlara kolay açılamaz aslında senin sandın daha çok😂 ama kendine guvenmen lazm
00 Yorumla
+1 yılbisey diycem böyle düşünmen çok kötü bence kıskanmamalısın hem her erkeğin güzelik algısı farklıdır unutma kendine daha çok bak ne biliyim saçına basına değişiklikler yap eğer kendini beğenmiyorsan
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkes ona bakıyor diye kıskançlık yapacak değilsin herhalde
10 Yorumla
+1 yılo zaman sende o vücudun içinde nasıl iyi hissedeceksen öyle ol. Ayrıca birisine bakmak onu yüceltmez ya da çok güzel yapmaz sen onu kıskanıyorsan gerçekten arkadaş değilsinizdir
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 359 cevap paylaştı. Onunla beni tanıştır ben onu bidaha senin yanına yollamam merak etme 😊 aramızı yap yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoy kilolarınız ne onun senden çekici olduğu nokta nedir
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > En yakın arkadaşım benden güzel olduğu için yanındayken kısmetimi kapatıyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler