En yakın arkadaşım flörtüme asılıyor, nasıl davranmalıyım?

1 senedir bir çocuktan hoşlanıyorum aynı sitede yaşıyoruz. Kız arkadaşım da aynı sitede ve benim hoşlandığım çocukla aynı fakültede. Herneyse ben bu çocukla arkadaş gibiyim ama sarılıyoruz ediyoruz, temasta bulunuyoruz hani çocuğun hem zaten kız çevresi pek yok ve olanlarla da bana davrandığı gibi davranmıyor eminim yani görüyorum arada. Bu kız arkadaşım fakültede bu çocukla aynı sitedeyiz başka arkadaş bulmaya çekiniyorum ayağına arkadaş oldular, sonra arkadaşım onu bir kaç yeni kız arkadaşıyla da tanıştırmış. Ve şu an fakülte çıkışı sinemaya gittiler bide bana anlatıyor bunu. Bir kaç gün önce de benim hakkımda konuşacaktı o çocukla beni övücekti, benim hakkımda soru sorcaktı vs öyle anlaşmıştık, ama bütün bir gün vakit bulamamış sormaya ve benim bu flörtüm gibi olan çocuk ona kahve ısmarlamış bir erkek olarak ve buluştuğumuzda tüm gün bunu anlatıp, erkek arkadaşım hakkında konuşurken hayranlıkla dinliyor falan. Sürekli ondan bahsediyor baya yakınlaştık hiç böyle bişey düşünmemiştim, enişteci değilim buarada falan diyor. OFFFF KAFAYI YİCEM

En yakın arkadaşım flörtüme asılıyor, nasıl davranmalıyım?