Sevgilimin arkadaşı sevgilime yakın davranıyor ne yapmalıyım?

sevgilimle birbirimize çok fazla aşığız hiç bi zaman büyük bi sorunumuz olmadı birbirimizi çok seviyoruz okula başladı X diye bir cocuk onun kitaplarını taşıdı daha sonra okulda ona çikolata aldı ve onun yanından hiç ayrılmadı sevgilimin ona arkadaştan öte herhangi bi bakışı olması imkansızdan öte sevgilim beni gerçekten seviyor ve ona zaten güveniyorum sevgilimden yana bir sorun yok ama bu X kişi sevgilime bebek ve benzeri hitaplar kullanmaya başladı ve bu beni oldukça rahatsız ediyo sevgilimi kırmak en son isteyeceğim şey ve sevgilim okulda kendine bi düşman edinmek istemediği için o çocuğu direkt engelleyemiyo çocuk gün geçtikçe daha çok yaklaşıyo sevgilimin okuldaki bi kız arkadaşıda X kişisinin sevgilime arkadaştan bi tık öte bi ilgisi olduğundan bahsetmişti ben artık dayanamıyorum sevgilime gerçekten çok asığım herhangi bi insanın aramıza girmesini istemiyorum zaten sevgilimin ona en ufak bi iltifatı vs yok ama çocuk yakın davranıyo bende kıskanıyorum sevgilimi zor duruma sokmadan bu çocuğu nasıl uzaklaştırırım
Sevgilimin arkadaşı sevgilime yakın davranıyor ne yapmalıyım?