En yakın arkadaşımın sevgilisini seviyorum ne yapmalıyım?

olaylar karisik oldugunu icin harflerle kim oldugunu anlaticam benim bir arkadasim var A diyelim ona zamaninda benim sevdigim cocukla sevgiliydi ama ben ozaman sevdigim cocukla arkadastim A kisisinin bir arkadasi var ayni zamanda benimde cok yakın arkadasim onada F diyelim neyse A benim sevfigim cocukla ayrıldı Fde gidip benim sevdigim cocukla sevgili oldu ama ben onlar sevgili olmadan önce sevmeye baslamistim haliyle A ve F küstü konusmuyor F ile sevdigim cocuk hala sevgili ama ben Fyi sevdigim cocukla sevgili olmasina ragmen hala cok seviyorum cok samimi bir arkadasim buarada F onu sevmiyor gibi gözüküyor ama benim sevdigim cocuk onu cok seviyor bellide ediyor arkadaslarimdan hic biri bilmiyor onu sevdigimi eger söylersem kimse benimle konusmaz ayrica benim cok yakin oldugum bir arkadaşim var onada söyleyemiyorum cünkü F ile cok yakın sevfigim cocuk beni nasil görüyor onuda bilmiyorum ama bana cok samimi ve yakın davraniyor ben o cocuguda seviyor muyum bilmiyorum aralarindan cekilmelimiyim iletisimi kesmelimiyim ne yapmalıyım?
En yakın arkadaşımın sevgilisini seviyorum ne yapmalıyım?