En yakın arkadaşım sevgilimi seviyormuş ne yapacağımı bilmiyorum?

Öncelikle merhaba benim 2 yıldır çıktığım ve çok sevdiğim bir sevgilim vardı 2 hafta önceye kadar ve 14 yıllık kardeşimden öte bir dostum ben üniye gittiğimde sevgilimi arkadaşıma emanet etmiştim bu sırada ise arkadaşım abayı benim hatuna yakmış kıza sürekli beni kötülemiş o seni hak etmiyor cinsinden filan ünide başka kızlarla görüştüğümü filan demiş (iftira) tabi bunları yaperken benim hiç birşeyden haberim yok kız arkadaşım da benle arkadaşımın arası bozulmasın diye bana söylememiş ben yazın memlekete döndüğümde de aynı şeyleri bana da sürekli olarak söylüyordu ayrıl ondan başka kız bul diye yaz boyu bunu ve bunun gibi şeyler söyledi her buluşmamızda ve 25 eylülde benim okul açıldı 1 ekimde doğum günüm olduğu için 1 hafta geç gidip doğum günümü kız arkadaşımşa geçiryim dedim ve doğum günümden 1 gün sonra üniye gittim gittiğim gün kız arkadaşım bemimle ayrıldı sebebini sorduğumda benle ilgilenmiyorsun filan dedi haklıydıda ben duygularını açığa çıkarabilen birisi değilim neyse kız arkadaşım benden ayrıldıktan sonra kardeşim dediğim şerefsiz kız arkadaşıma yürümüş kız arkadaşımda onu ret etmiş şu an ne yapacam insan 14 yıllık arkadaşına böyle şey yaparmı ya sinirden kafayı yiyorum
En yakın arkadaşım sevgilimi seviyormuş ne yapacağımı bilmiyorum?