Güzellik & Bakım Kalçamda selülit var ne yapmalıyım nasıl geçer? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çok kötü selülit olmuş ne yapmalıyım Güncellemeler+1 yıl Herkese yazamam bu sefer beni bayan popo olarak hatırlarsınız bu hiç mantıklı değil onun yerine hangi egzersizleri yapmalıyım onu yazın Kalçamda selülit var ne yapmalıyım nasıl geçer? Cevapla Selülit Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
oyunadamı2 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Mükemmel bir şey o be... Niye rahatsızlık duyuyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne mükemmeli yağ tulumu gibi iki yanda külot izi gibi iz var Yorumla oyunadamı2 +1 yıl Sana öyle gelir o eklesene bni bişey göstercem Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 811 cevap paylaştı. Bu yaştaki bir kadın bunun çözümünü bulmul olması gerekiyordu 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yeni oldu normalde sertti Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Krem ve masajolmalı Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler krem fayda edermi bilinmez ama Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Kaliteli kremler çözer. Çok otırmaktan olabilir Yorumla Soran +1 yıl Evet çok oturuyorum Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Kilo var mı Yorumla Soran +1 yıl Var kilo aldım çok birde vücut ödem yaptı covid aşısından Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Meslek var mı Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl At kılı fırça al gratisten. Selülit için iyidir. 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet hemen yarın alıcam sagol Yorumla primadonna_girl +1 yıl Rica ederim umarım faydasını görürsün. Yorumla
severimsormayi Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl cok mu ya nasil mersk ettim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Normalde taş gibiydi coronadan sonra sanırım hareketsizlijten popomun iki yani külot izi gibi tuhaf Yorumla Soran +1 yıl Ya normalde muhteşem bir popom vardı hatta erkek arkadaşim sakiranınken bile güzel derdi şimdi ortalamaya göre iyi ama biraz eridi ve popomun her iyi yanı külot izi olan yer sarkık gibi tuhaf duruyor Yorumla severimsormayi +1 yıl inadini seveyim ben ne dedim sen ne yaotin ya peki gecmis olsun gecer insallh belli ki gelmiyeceksn Yorumla
ZortlayanKetçap Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Selülit çok zor geçer. Biraz daha sıkılaş. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok iyi moral oldu Yorumla ZortlayanKetçap +1 yıl Ben seni öyle hatırlamam yaz 🤣 Yorumla
tatlihtnnn Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl At kılı fırçasıyla düzenli masaj yap 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla mrfatbee +1 yıl Atın renginin önemi var mı etki açısından?🤔 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 861 cevap paylaştı. Egzersiz ve Anal yapabilirsin.👍☺ 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Anal mi lan popom yağ tulumu olmuş adam nasıl bakıp yapsın 😂 Yorumla mrfatbee +1 yıl Valla yapar. Sen ona bırak. Şılap şılap 2 tokat attı mı üzerine kemik gibi olursun.👍👍👍☺☺☺😉😆 Yorumla Soran +1 yıl Peki ama transparan giymem gerekiyor sanırım Yorumla mrfatbee +1 yıl Transparan da olur. Siyah renk tercih et. Yorumla
sedat1aslannn Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Çözümün bende 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nedir? Yorumla Soran +1 yıl Gizlisin Yorumla sedat1aslannn +1 yıl Şimdi Yorumla
Kaphiedral Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Çok takma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İyide kötü duruyor Yorumla Kaphiedral +1 yıl Geçmeyecek şey değil senden önemli mi. Yorumla
ansızınsessizce07 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Etin çok mu cıvık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır aksine çok sert Yorumla
aa_yinemi_senn Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl İyyyyy midem bulandi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Duyanda kusmuktan bahsettim sanıcak Yorumla
sosyaladm Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl doktora görün 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Şaka mısın bir hasta olunca bile randevu bulamıyoruz Yorumla sosyaladm +1 yıl Kalçaya bakan bölümün adı nedir Yorumla Soran +1 yıl Öyle bölüm mü var Yorumla sosyaladm +1 yıl Yok bende diyorum kalçaya bakan bölümün adı nedir aklımda değil. Bu arada kaç yaşındasın Yorumla
Milado_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Spor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet hangi hareket sence toparlar Yorumla Milado_34 +1 yıl Ogretirim yas kac Yorumla Soran +1 yıl 38 Yorumla Milado_34 +1 yıl Psikolojik sorunun var Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi? Yorumla Milado_34 +1 yıl Cidden evdesin sabah aksam ve işsizsin. arkadasin yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Mükemmel bir şey o be... Niye rahatsızlık duyuyorsun
Ne mükemmeli yağ tulumu gibi iki yanda külot izi gibi iz var
Sana öyle gelir o eklesene bni bişey göstercem
Bu yaştaki bir kadın bunun çözümünü bulmul olması gerekiyordu
Yeni oldu normalde sertti
Krem ve masajolmalı
Teşekkürler krem fayda edermi bilinmez ama
Kaliteli kremler çözer. Çok otırmaktan olabilir
Evet çok oturuyorum
Kilo var mı
Var kilo aldım çok birde vücut ödem yaptı covid aşısından
Meslek var mı
At kılı fırça al gratisten. Selülit için iyidir.
Evet hemen yarın alıcam sagol
Rica ederim umarım faydasını görürsün.
cok mu ya nasil mersk ettim
Normalde taş gibiydi coronadan sonra sanırım hareketsizlijten popomun iki yani külot izi gibi tuhaf
Ya normalde muhteşem bir popom vardı hatta erkek arkadaşim sakiranınken bile güzel derdi şimdi ortalamaya göre iyi ama biraz eridi ve popomun her iyi yanı külot izi olan yer sarkık gibi tuhaf duruyor
inadini seveyim ben ne dedim sen ne yaotin ya peki gecmis olsun gecer insallh belli ki gelmiyeceksn
Selülit çok zor geçer. Biraz daha sıkılaş.
Çok iyi moral oldu
Ben seni öyle hatırlamam yaz 🤣
At kılı fırçasıyla düzenli masaj yap
Teşekkürler
Atın renginin önemi var mı etki açısından?🤔
Egzersiz ve Anal yapabilirsin.👍☺
Anal mi lan popom yağ tulumu olmuş adam nasıl bakıp yapsın 😂
Valla yapar. Sen ona bırak. Şılap şılap 2 tokat attı mı üzerine kemik gibi olursun.👍👍👍☺☺☺😉😆
Peki ama transparan giymem gerekiyor sanırım
Transparan da olur. Siyah renk tercih et.
Çözümün bende
Nedir?
Gizlisin
Şimdi
Çok takma
İyide kötü duruyor
Geçmeyecek şey değil senden önemli mi.
Etin çok mu cıvık
Hayır aksine çok sert
İyyyyy midem bulandi
Duyanda kusmuktan bahsettim sanıcak
doktora görün
Şaka mısın bir hasta olunca bile randevu bulamıyoruz
Kalçaya bakan bölümün adı nedir
Öyle bölüm mü var
Yok bende diyorum kalçaya bakan bölümün adı nedir aklımda değil. Bu arada kaç yaşındasın
Spor
Evet hangi hareket sence toparlar
Ogretirim yas kac
38
Psikolojik sorunun var
Ne gibi?
Cidden evdesin sabah aksam ve işsizsin. arkadasin yok