Ciao aşkolar
Bence harika hissettiriyor. Ama direk makyaj güzeli vb damgalar vuruluyor.
Ciao aşkolar
Bence harika hissettiriyor. Ama direk makyaj güzeli vb damgalar vuruluyor.
Yerine göre makyaj yapılsa öyle söyleyen insanların karşısında dururdum ama bizim insanımız makyajında b*kunu çıkardığı için insanlar öyle damga vurabiliyor evet yerine göre veya kişinin yüzüne uygun makyaj yapanlara cidden sözüm yok çok hoş duruyor ama sırf evde sıkıldın diye 2 metre eyelune çekip yanakları kıpkırmızı yapıp 100 kat fondoten sürülürse bunlar cidden makyaj güzeli. Kısacası insansadece kendine ne yakışıyorsa onu yapmalıdır ayh ne felsefik gitdim ask dkandkwjf
Çünkü artık doğal tonda makyajlar daha güzel duruyor, çok renkli makyajların farların modası geçti gibi. Renk seçimleri iyi olursa makyaj her zaman güzel durur
Cevap
13Cevap
Şöyle düşün Türkiye’de zaten güzel olupta fobi olmayan bir şey var mı
Katılıyorum sanki makyaj yapan güzelliğini bozuyormuş gibi yanlış bir algı var. bunu genelde yapamayanlar ya da istemeyenler söylüyor
Batı toplumlarında hiçbir efor sarf etmeden çok güzel görünmeyi doğallık adı altında yücelttiklerinden ve gene toplumda ortalama ve altında görünen insanların, birbirlerinin fiziksel görüntülerine sahte övgüler yağdırmasından dolayı. Tamamen tembelliği teşvik eden bir zihniyet bu. Hiçbir şey yapma, 100 kilo olsan da olsun yüzün çok güzel bla bla.
Bir fikrim yok. Doğal olun diyorlar ama doğal olmak istesek hepimiz ağda yapmayı, krem şampuan vs kullanmayı da bırakmalıyız. Hiçbiri doğal değil. Ben makyajı severek yapıyorum. Başkası için yapıyorum diyenler, hayır ama velev ki başkası için yapıyorum. Bunun tam olarak neresi kötü? Bence daha çok insan kendine özen göstermeli.
Hafif makyaj ehh.. ama fazla makyaj berbat bişey kamufle yani... ben kimyasal la öpüşmek istemiyorum... kadınla yaşamları boyunca 70 kg ruj yermiş biliyomusun..
Makyaj yapmayınca da kezban oluyosun koy. mına ne istersen onu yap
Toplumda erkolar var çünkü yok olsunlar fobi falan da kalkar
Duvar boyası yapar gibi suratını makyaj yapanlar var
Çünkü çok abarttilar be kardeşim resmen boya badana yapar gibi yapıyorlar
makyaj, estetik herkese yakışmaz! bunun örneğini çok gördüm. bazıları çok güzel tonlarda makyaj yapıyor bunu görüp eleştirenlere kıskanandır
Makyaj malzemesi almaya parası olmayanlar makyaj yapanlara sallıyor işte hahaha hiç bir kızın bir başkası için değil, kendini iyi hissetmek için yaptığını düşünüyorum asıl önemli olan da bu zaten :)
İnsan nasıl mutluysa öyle yaşamalı tabii. İster makyajla doldurur yüzünü ister hiç yapmaz. Fakat bazı insanların makyajın dozunu aşıp kendi güzelliklerini bozdugunu düşünüyorum.
Çekemiyolar seni 😊😊
Cekemiyolar askim boş ver ahahah 😅😅
Yapamayanların kıskançlığıdır
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum
Toplum yuklukta olduğu için fark etmiyor
kimde var erkekler bile yapmaya baslamis
Makyaj var, şekil değiştirme var.
Pahalı diye mi acaba
Makyaj iyidir
Malyaj var boya badana var ondandir
Güzelse sorun olmaz
Direkt