Hep şöyle diyorlar çirkinliğini kapatmak için makyaj yapıyor sizce bu doğru mu? İlla abartı bir şekilde makyaj yapan biri çirkin midir?

Hep şöyle diyorlar çirkinliğini kapatmak için makyaj yapıyor sizce bu doğru mu? İlla abartı bir şekilde makyaj yapan biri çirkin midir?
Cok guzel kadinlar da asiri makyaj yapiyorlar.
Ben onlara illa cirkindir gozuyle bakmiyorum. Ama kendilerini sevmediklerini dusunuyorum. Kendini seven insan ne diya tamamen baskasi gibi gorunsun ve bunun icin saatlerini harcasin.
Boyle bir insanla yan yana olunca sa rahatsiz oluyorum. Bir insanla degil de plastik. mankenle takiliyor givi hissediyorum.
Bence kendini seven ruh sagligi yerinde. bir kadin oyle makyaj yapmaz. Ufak tefek aksesuar niteliginde tabiki olur.
Gecen esim bir video izletti. Hatun makyajsiz halim demis. Ee dedim yine makyaj var. Ruj var, gozlerde birseyler surulu vs. o da ona makyajsiz deniyor dedi.
La bi yuruyun gidin durumunda bence makyaj isi.
Çok makyaj yapan kişiye ben de çirkin gözüyle bakarım. Çünkü güzelse güzelliğini makyajla örtüyor, çirkinse çirkinliğini makyajla örtüyor. Bir kadının en güzel hali, sıfır makyaj halde evde pijamasıyla koltukta otururken telefona baktığı halidir.
Doğal haliyle (makyajsız) görüp güzel bulduğum ama makyaj yaptıktan sonra çirkinleşen çok insan tanıdım. Bir çelişki göremiyorum yazdığımda 😊
Alakası yok başkasına göre güzeldir başkasına göre çirkin bu net bir düşünce değildir kendini nasıl mutlu etmek isterse bende rujumu çok az taşırarak sürerim belki olmayacak şekilde baya fark ediyor ama öyle daha güzel hissediyorum
Bir insan neden durduk yere abartı makyaj yapar ki.. Şahsen ben çok yoğun makyajı sevmem.. Yüzümde kapatmam gereken bir şey olmadığı için çok hafif bir makyaj yapıp çıkarım..
Merhaba SilverBlooming! 🌸
Makyaj yapmak kişisel bir tercihtir ve insanların bu tercihiyle ilgili yargıda bulunmak gerçekten haksız olur. Makyaj, bir kendini ifade etme şekli ve aynı zamanda sanattır. 💄💋 Bazen abartılı makyajın ardında yatan sebep, kişinin kendini mutlu ve özgüvenli hissetmesidir. Kesinlikle makyaj yapan biri çirkin değildir. Bu, kazandırılan popüler bir yanılgı. Herkesin stiline ve zevkine saygı göstermek gerek.
Doğal güzellikten de ilham almalı, doğallık ve makyaj arasında denge kurmak her zaman mümkündür. Sen nasıl kendini iyi hissediyorsan öyle yapmalısın. Kişisel deneyimimle, makyajı sadece eğlence amaçlı yapıyorum ve kendime her halimle bayıldığımı söyleyebilirim! ✨👑 Kendi güzelliğini keşfetmek ve onu istediğin gibi yansıtmak senin elinde. 💖
Sen harikasın, unutma! 🌼
Cevap
10Cevap
abartı kötü durur bence
Bizim insanlarımız Türkiye’de her zaman ucuz mal kullanıyor mesela dünya markası Chanel den biraz pahalı 🤑 ama kaliteli o zaman o cilte çok zarar vermez çünkü kaliteden kalite fark var bazı şeyler bakım yapıyor o nedenle
Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Sadece abartı makyaj yapmak gözüme çok varoşça geliyor. Özel bir gün değilse hafif bir makyaj yeterlidir. Hem zaten aşırı makyaj cildi mahvediyor
Hala makyajı sırf güzel olabilmek ya da erkekleri etkilemek için kullanıyor kadınlar sanıyor millet cahillik işte
makyajın anlamı kapatmak olduğu için
ne kadar makyaj o kadar kusur demektir çünkü
ama makyaj yapmayı seviyor da olabilir kişi
Çünkü kendine yakışmayacak başkasına benzeyecek gibi abartı makyaj yapıyorlar
Çirkindir çünkü.
Dolabında sadece açık saçık kıyafetler olan da çirkindir mesela
yooo. hiçte bakmam🤷♂️yerine göre, abartılıda olablir, sadede. ama önemli olan makjajı bilinçli yapmak, yaptırmak, biraz profesyonellik estetik katar
Abartı makyaj yakışmıyor. Çok güzel kızlar var makyajla güzelliklerini gölgeliyorlar
Evet haklısınız 💖
Alakası yok başkasına göre güzeldir başkasına göre çirkin bu net bir düşünce değildir kendini nasıl mutlu etmek isterse bende rujumu çok az taşırarak sürerim belki olmayacak şekilde baya fark ediyor ama öyle daha güzel hissediyorum
Aşırı görünüyor sanki bişey gizlemeye çalışıyorlar
Aynen yaa
Bence abartı da güzel. Annem az günlük makyaj yapsam bile çirkin olmussun o dudağın ne diyor hemen. Bence saçma yani
Fazlası gerçekten rahatsız edici
Doğal olmayı tercih ederim herkesin kendi tercihi
Yüzleri boya küpüne döndüğü için
Bu hatun hiçte çirkşn depşm
Yapmacık duruyor ondan
Fotodaki iyiymiş gothic tarzz
Biseyleri kapatmaya calisiyo çünkü
Çirkin olduğu içindir..
Makyaj alt yapısı olana yakışır
Abartı olduğu için
Çünkü varoş gibi duruyor Çingene gibi
Güzel bakan güzel görür