Kadın Emeği Kendi duş jelini yapsan ne kokardı? KardanKadın Takip Et FenomenYoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Ben bütün çiçekler aynı anda koksun isterdim. Kendi duş jelini yapsan ne kokardı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Coraline-0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 22 +1 yıl Yasemin çiçeği kokusu yapardım kesinlikle. 0 0 Yorumla
Miiira Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Çilekli reçellerin harika bir kokusu oluyor kesinlikle aynısını yapardım. 0 0 Yorumla
aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ben çilek ve Yasemin çiçeği lokmasını isterdim çok güzel kokuyorlar 0 0 Yorumla
sosnxjslxnlsmsao Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl bilmiyorum ki öyle bir koku yapardım ki her insan kokladınsa farklı koku almasını isterdim farklı bişi tasarladım 0 0 Yorumla
Alahomora__ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Yağmur yağdiktan sonraki toprak kokusunu hicbi kokuya degismem 0 1 Yorumla DreamGhosters +1 yıl ilk 10 dakika soluma o aldığın toz kokusudur akciğerlerine yapışır Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Portakal çiçeği esansını seviyorum. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Islak odun kokardı ya da toprak 0 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Fresh bir koku olurdu muhtemelen. 0 0 Yorumla
aybukeee_ Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Benim kokum olurdu 0 1 Yorumla aktrisjsjsn +1 yıl 🤮🤮🤮 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yağmur kokusu
Yasemin çiçeği kokusu yapardım kesinlikle.
Çilekli reçellerin harika bir kokusu oluyor kesinlikle aynısını yapardım.
Ben çilek ve Yasemin çiçeği lokmasını isterdim çok güzel kokuyorlar
Yasemin ve misk karışımı
bilmiyorum ki öyle bir koku yapardım ki her insan kokladınsa farklı koku almasını isterdim farklı bişi tasarladım
Yağmur yağdiktan sonraki toprak kokusunu hicbi kokuya degismem
ilk 10 dakika soluma o aldığın toz kokusudur akciğerlerine yapışır
Portakal çiçeği esansını seviyorum.
Çiçek kokmak isterdim bende. Mis gibi
Islak odun kokardı ya da toprak
Antartik Buzul Havası
Lavanta kokusunu çok seviyorum
Fresh bir koku olurdu muhtemelen.
Sandal ağacı ve meşe kökü kokusu
Brokoli
Fresh hafif bi kokusu olur
Gül 🌹