Kadın Emeği Duşta duş jeli mi tercih edersiniz sabun mu? Matsiyahh Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Ben duş jeli aşığıyım. Kokularına bayılıyorum. Sizin tercihiniz ne? Duşta duş jeli mi tercih edersiniz sabun mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Sanki sıvı formülde olan birazcık daha iyi temizliyormuş gibi 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Daha çok duş jeli. Ama bazen Duru'nun Hydro Pure Şeffaf Sabununu da kullanıyorum. #DurumBu 🍃💚🍀 0 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl ben de tam katı sabun delisiyim sade aromasız beyaz hacı şakir sabunları benim için üretiliyor 0 0 Yorumla
Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Duş jelleri güzel koksada içeriğindeki kimyasallar cilt hastalıklarına sebep olabiliyor o yüzden ben doğal defne sabununu tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Özel kremli sabunlarda alıyorum ama ersag'in lavanta duş jeli ne alıştım mükemmel bence 0 0 Yorumla
bennis1907 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Duş jeliii hem de böğürtlenli mis mis çıktıktan sonra da gül losyonu 0 0 Yorumla
__hillsMooNn__ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Duş jeli stoğum var adeta. Sabun zinhar olmaz. 0 0 Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl her ikisini de kullanıyorum ben aynı anda 0 0 Yorumla
Akınalp_ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Hiç farketmiyor ama doğal sabundan yanayım 0 0 Yorumla
tukenmisIiksendromu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 101% +1 yıl duş jeli. katı sabuna dokunamıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Sanki sıvı formülde olan birazcık daha iyi temizliyormuş gibi
Duş jeli tabi ki
Daha çok duş jeli. Ama bazen Duru'nun Hydro Pure Şeffaf Sabununu da kullanıyorum.
#DurumBu 🍃💚🍀
ben de tam katı sabun delisiyim sade aromasız beyaz hacı şakir sabunları benim için üretiliyor
Duş jelleri güzel koksada içeriğindeki kimyasallar cilt hastalıklarına sebep olabiliyor o yüzden ben doğal defne sabununu tercih ediyorum.
Özel kremli sabunlarda alıyorum ama ersag'in lavanta duş jeli ne alıştım mükemmel bence
Duş jeliii hem de böğürtlenli mis mis çıktıktan sonra da gül losyonu
Sabun tercih ediyorum. 🌸
Her ikisinide kullanıyorum.
Duş jeli daha iyi oluyor
Duş jeli stoğum var adeta. Sabun zinhar olmaz.
musluk suyu ve haldırşaldır tercih ediyorum
Kesinlikle duş jeli.
her ikisini de kullanıyorum ben aynı anda
Hiç farketmiyor ama doğal sabundan yanayım
Dusta sevismeyi tercih ederim
Tabii ki de duş jeli. ,:)
Tabiki duş jeli
Yeşil sabun olmazsa olmaz 😃😃
duş jeli hemde çeşit çeşit 😀
duş jeli. katı sabuna dokunamıyorum
Sabun sevmem. Cildi kurutuyor.
Sabun kullanan kaldı mı?