Yazın cilt problemleri artıyor malum. Geçene kadar çıkmasam nolur? 🤔

Yazın cilt problemleri artıyor malum. Geçene kadar çıkmasam nolur? 🤔

Yüzünde %75 egzaması olan biri olarak konuşuyorum.
Çık kardeşim neden çıkmıyorsun :) boş ver kimin ne düşündüğünü, kimin ne söylediğini, aynaya baktığın yüz kadar güzel bir varlık var mı? :)
Güneş veya hava şartları yüzüne etki ediyorsa o farklı bir durum :)
Cevap
10Cevap
Ben de hiç olmaz dışarı çıkmamak için oldukça haklı bir sebep bir ara ben de böyle düşünüyorum
Benim de hiç çıkasım gelmiyor anlıyorum seni. 😂
Evet biraz abartı olur sanki😂
Sizin tercihiniz abartı olmaz
Sivilce bu hanım abla, hani dışarıdaki insanlar seni dışlama yaaaaaa ne çirkin sivilceli sivilceli sokağa çıkmış derler, manyakmi sin, Allah bir dert verirde aynaya bakamaz duruma gelirsin sana uygun ler dışarı çık biraz beynine hava girsin :))
Ben de öyleydim kendimi çirkin bulunca sosyalligime ara verirdim. Ama saçma suratın kötüyse senin problemin değil karşı tarafın problemi git keyfini yaşa , sonra sosyal becerilerin kötüleşiyor
Çıkmamak yetmez intihar et... ya da bir mezar kaz ölünün kafa derisini yüz kendine geçir leatherface ol sivilcen saklansın... elalemin derdine bak...
Iyice sacmaladin haa ne alaka ya sanki bir sende cıkıyor
Çık gez bence. Bu dünya başka insanların ne düşündüğünü düşünmek için kısa.
Açıkçası benim yüzümde bi tane çıksa dışarı çıkmam çok kafama taktığım için geçene kadar evde otururum bakım yaparım ama eğer fazla yakınımsa siklemem değişir
Çıkma ömür boyu evde tıkılı kal aaa ne büyük olay çünkü yüzünde sivilce çıkmış Vallah hapise bile atarlar büyük olay.. 😆😆
Bence biraz olur. 😅
Baya baya özgüven problemin var
Sivilce gelip geçici bir şey.
Özgüven eksikliğin dip yapar.
Abartı
maske tak
biraz olur evet
Çıkma sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?