Hiç bir hormonel bozukluğum yok genetik sanırım anne tarafı türk baba tarafı kürt. Ağda yaptırmak istiyorum ama daha mı sert çıkar? Lazere para veremem...

Evet oldukca fazla.. tuy dokucu kremler veya agda ile halletmeni oneririm ben de.. Türkü Kürtü bosver simdi.. mesele, yasitlarinin cok acimasiz olabilmesi.. lakap takabilirler veya incitebilirler bir laf soyleyip.. bunu istemeyiz.. tuy sarartici kullanabilirsin belki.. veya bir dermatologa gorun istersen bastan.. hormonal bir durum var mi ogren.. belki cozum olacak ilac vs verilebilir.. tuy sarartici veya agdayi oneririm mutlaka.. ama dermatologa mutlaka gorun.. ileriki donemlerde lazer ve halledersin.
Peki diğer yerlerdede aynı mı misal göbek sırt koltuk altı anüs bölgesi ya da vajina bölgesi
Hayır ama zaten koltuk altı vajina bölgesi normal her kızda olan bisey
Şu var killanmanin altında en büyük etken hormonal sonra coğrafi genetik faktörler etkendir sakın ağda yapma hamam otu yağı kullanın
Kalsın öyle dokunma ilerde lazer yaptır pişman olma sonra
3 ay sonra sevgilim gelecek böyle görmesini istemiyorum ağda yapsam daha mı fazla çıkar
Git bir lazer yaptır. Biraz bakımlı ol bu ne böyle?
Lazere yaşım tutmuyor. Ayriyetten bu yaşta lazere o kadar para dökemem. Ağda yapsam daha mı sert çıkar diye soruyorum
Cevap
26Cevap
Bu ne😱 ağda yapmak için hala bekliyor musun? Ağda azaltır ve inceltir ama bana kalırsa en iyi yöntem epilasyon tek seferde kurtulursun
Aynı eski sevgilim. Biriktir para ne olursa olsun direk iğneli epilasyon yaptır.
Peki eski sevgilin rahatsız olmuyomuydu bu durumdan
Valla olsa bir çare bulurdu herhalde.
Maşallah sakallar benimkinden çok. Neyse işin şaka tarafı milletin dediğine aldırış etme rahatsızsan lazerle işi kökünden hallet.
yap ama ardından heen bebek yagı ya da srke kulln
Daha kalın çıkmaz mı
Yalan yanlış bilgiler vermeyin. Ağda yapınca azalma felan olmaz yüz bölgesinde. Çünkü ağda yapıldığında en ince gozle goremedigimiz bebek tüyleri bile kokten alıyor. Birdahaki uzayip çıkmasında ise onlar da bi öncekine göre sert çıkar. Ağda yüz bolgesinde azalma yapmaz çünkü yüz bölgemiz surekli nemli bölge. Tuyler sürekli kendini besler. Gün boyu yüzümüzü yıkarız ederiz. Zaten oyle olsaydi bıyığı kaşı agdayla aldiktan sonra onlarda azalırdı. Tuy sarartici krem kullanabilirsin canim. ya da çakmakla yakabilirsin hicbir sekilde sertleşme olmaz. İlerdede iğneli lazere gitmeni tavsiye ederim. Cunki diger lazerler kesin çözüm değil ve tuylerinde daha fazla yayılmaya bile sebep olurlar ipl lazerler alecandrite felan ozellikle amann ha. Kil koklerini uyariyor. Tuylerin bitti sanarsın sonra bi çıkar erkek gibi başedemezsin. yüz bolgesi vucut gibi degildir bunu unutmayın 🤗
Lazere git Allah aşkına gerçekten Benden fazla kul var yüzünden Allah Günah yazmasın
Benimde böyle ama hormonlsrim bozuk değil neden acaba
@Elite0507 yo annem teyzem kilsizdir ama babama benziyir olabilirim 🤣🤣
@Elite0507 yok artık 🤣
Aynen ben de babama çektim sanırım jahsidhuushsu
😂😂
Benm bile. Yok. Sakalım tüyüm erkekliği den. Utandım insanlar. Seni elestire malesef. Önce bir. Endokrinoloji ya gitsen iyi olur. Kıllanma. Hormonlarını durdurma bilir belki
Evet canım tüylenmiş. Sorun etme sen güzelsin bence
Ağda yapsam daha mı çok cikar
Deneyelim mi?
Gel deneyelim
İstek at o zaman
Huhuhuuhjuuu
Kusura bakma ama hemen lazere git paran yoksa toplayalim aramizda
Merhaba bende de böyle ve artik cok rahatsız olmaya basladim siz nasıl kurtuldunuz ne yaptınız acaba ne önerirsiniz
denemelisin şu an ki durumdan daha iyi olur baya fazla var çünkü
İki hafta kesme mahalle de abi derler yani :)
Bende yok bu kadar hakkımıza girmişsin
Niye bana özel soru yav
Lazer yaptır imkanın varsa
İple al canım daha geç çıkar bide pürüsüz oluyo
Lazere git kizim ama bu bence normal degil
Daha sert çıkmaz ağda iyiyse eğer
Çok gerçekten yavaş yavaş ağda yapmalısın.
İyiki uzaktan çekmişsin fotoyu😂
Bende kendimi sakallı zannederdim 😂
Benden fazla ama vucut harika be😍😍😍
Vücudumu nerden gördun jahxsksndjdhdis
Çok var gibi.
Ağda yaptırma bu belki dökülür
3 ay sonra sevgilim gelecek onun için bu tüyleri yok etmem gerek lazere yaşım tutmuyor
Benden çok kıl var 😑
askılıyı gormesem hasan diyccem
Bende de öyleydi ağdayla aldım azalıyor
Top sakal biraksana :)
Biraz fazla xd
Lazere git cicikuş
Nebiçim kızsın
Benden çok o ne öyle
Ben rahatsız olurdum
Donusuyorsun
Ağda yap çok çıkmaz
Benden çok vqr