Bayanlar buraya lütfen ben kalıcı makyaj uzmanıyım eğitimim yeni bitti ama protez tırnak işide yapmak istiyorum bilgisi olan var mı aylık geliri tahmini ne kadar veya zorlukları nelerdir lütfen bilgi sahibi olanlar yazabilir mii 😇
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
7 ayMerhaba 2005 ten beri protez tırnak taşırım ve nail art ustasıyım ve ona göre cevap vereceim.
Eğer sadece para için bence yapamazsın daha doğrusu yaparsın ama zor ve işkence olarak gelecek her işlem, islemdeki her tırnak , sonuç da çok başarılı sayılmaz hem sağlık hem müşteri hem işlem acısı da... eğer kafayı taktik fanatik şekilde yapacağım seviyorum ilgimi çekiyor diye hissediyorsan... ozamn çok hızlı öğrenirsin , her işlem meditasyon gibi gelir , mutlu müşteri, mutlu usta kazancı da iyi... ve hiç bir zaman çalışmış gibi olursun... unutmayinki bu bir kere öğrendim ve iş bityor diye sanıyorsanız değil ... bunun basamakları dereceleri, ve ayrılan dalları da var
Manikur ustasından başlayıp salon klasik teknekleri ve nail art tasarımları, kalıcı o oje vesaye... bu ilk basamakydi sadece... bu ilk basamak öğrenip salonda rahatça çalışabilirsin da tam değil bir yerde tikamiyorsun... mecburen 2 ye geçmek sorundasin... ve bunun dahada dahada basamaklar mevcud...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
4Cevap
Kazandırır ama naçizane tavsiyem öyle her güzellik salonunda çalışma eğer gerçekten becerikliysen tanınmış güzellik salonlarına başvuru yap
22 Yorumla
Soran+1 yılYeni başlayacağım için becerikli olamam maalesef ama elim çok estetik yani güzel yaparım başta kötü bir yerde deneyim kazanırım sonra tanınmış bir yere girebilirim sanırım 😊
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 452 cevap paylaştı. Kadınlara ne itelersen itele her türlü kazandırır yürü bence bu işten
10 Yorumla
+1 yılBanada yapsana indirimli çok pahalanmis 350diyorlar...
09 Yorumla
Soran+1 yılEğitim alayım beceri kazanayım diye 200 e yaparım 🤣
- +1 yıl
150de anlaşalım kolay bir model seçerim çok ugrasmazain
Soran+1 yıl100 ede yaparım kız ben vandayım
- +1 yıl
@MatiasFernandez eve bak müşteriler de çıktı ikimizinkini 200tlye bağlayalım toplam
- +1 yıl
Tamam anlaştık
- +1 yıl
Kızım yürü git beni bulastirma. Erkeğim ben erkek
- +1 yıl
Olsun iki kişi gdiersek daha fazla indirim alırız
- +1 yıl
Tamam sen yaptir ben öderim. Erkek adamın tirnakla işi olmaz
- +1 yıl
Tamam oldu
+1 yılŞu dönemde talebi çok
olur mu olur10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılKazandirir
14 Yorumla
Soran+1 yılKazandır evet de yani çok mu az mı
- +1 yıl
Protez tırnağin yaninda kas kirpik uygulamasi falan ögrensen baya kazanirsin
Soran+1 yılKalıcı makyaj uzmanıyım kaş dudak dermapen dipliner babyliner kirpik lifting yapıyorum protez tırnakla desteklersem inşallah kazanırımmm
- +1 yıl
İnşallah:)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 375 cevap paylaştı. Is kurarsan benide al
00 Yorumla
+1 yılŞu an pek kazandırmaz.
Artık çok lüks00 Yorumla
+1 yılEvt hatta birlikte yapabiliriz
00 YorumlaHayir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı