Kadın Emeği Duş jeli seçerken nelere dikkat edersiniz? kedili_prenses Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Şahsen ben hindistan cevizi, çilek gibi kokulara bayılıyorum. Kokusu benim için çok önemli. Siz neye dikkat ediyorsunuz? Duş jeli seçerken nelere dikkat edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KirliSakal Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 33 +1 yıl İçeriği önemli benim için bir de nemlendirici etkiye sahip olmalı, cildi kurutmamalı 0 0 Yorumla
ComfywWeight Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 32 +1 yıl Ben de kokusuna çok önem veriyorum özellikle kokusunun kalıcı olmasına. 0 0 Yorumla
kumralbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kokusunun güzel olmasına, her seferinde farklı kokular alırım. Yeni şeyler denemeyi severim 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Ersağ lavanta duş jeli aliyorum bence harika tavsiye ediyorum 0 0 Yorumla
Takmakirpik6 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Fiyatına, kokusuna, içeriğine aslında her şeye dikkat ediyorum :D 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl içerğine dikkat ediyorum. Bu yüzden yves rocher en iyisi 0 0 Yorumla
heygençlik Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kokusuna dikkat ederim böyle fresh kokular daha çok tercih ederim mesela okyanus esintisi bide gül kokulu olanlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İçeriği önemli benim için bir de nemlendirici etkiye sahip olmalı, cildi kurutmamalı
Ben de kokusuna çok önem veriyorum özellikle kokusunun kalıcı olmasına.
Kokusuna
Kokusunun güzel olmasına, her seferinde farklı kokular alırım. Yeni şeyler denemeyi severim
Ersağ lavanta duş jeli aliyorum bence harika tavsiye ediyorum
Fiyatına, kokusuna, içeriğine aslında her şeye dikkat ediyorum :D
içerğine dikkat ediyorum. Bu yüzden yves rocher en iyisi
Açıkçası en çok kokusuna
Kokusuna dikkat ederim böyle fresh kokular daha çok tercih ederim mesela okyanus esintisi bide gül kokulu olanlar
kokusu ve kolay köpürmesi
Fresh kokmaya
Ben vanilya ve ahududu kokusuna bayılıyorum
Kokusu
e bu ben