Teşekkür ederim KS ♥
Sizce estetik olmak güzel mi yoksa itici mi?
Teşekkür ederim KS ♥

Proje fizikler ve görüntülerin insanlara kendilerini bir yanılsamadan ibaret olan mutlu hissettirmeleri var ki çokça kişi bu yöntemi tercih ediyor. Fakat arz ettikleri görüntünün diğer gözlemciler tarafından nasıl algılandığı konusunda da ciddi bir yanlış var. Özellikle karşı cinse sanıldığı kadar çekici gelmiyor. Görüntü güzel bir kusur kapatılmış evet ama çekici değil. Sebebi bilinçli estetiğin veya proje fiziğin limbik sisteme değil de kortekse hitap etmesi. Yüzbinlerce yıl insan fiziği anlık koşullara göre şekillendi ve aynı koşullara sahip diğer insanlarca da gerçekçi bir bakışla anlamlandı. Konunun çekicilikle ilgili kilit noktası da burası. Bir insanı çekici kılmaya kokusu, ses tonu, gülümseyişi, bakışları bile yetebilirken proje fiziğin güzel ama çekici gelmemesinin sebebi; kusurları kapatılmış bir bedende yüzbinlerce yıldır öğrenilmiş ve gelişmiş mekanizmalar aksamaya başlıyor. Bir atölyeden çıkmış eşyaya bakar gibi bir hisle bakılıyor. Oyle ki silikon bir göğüse, dolgu bir dudağa, yanağa, suni bir saça dahi dokunulduğunda alınan his bir kadına değil de bir eşyaya dokunuyormuş hissini çoğu erkeğe de bu yüzden veriyor.
Bir zamanlar estetik olmak gerçekten erkek kız fark etmeden çok estetik bir hareket gibi geliyordu bana fakat şu an gerçekten insanlar estetik ile çirkinleşmeye ve bir birlerine benzemeye başladı. Birde şöyle bir düşüncem var. çocuk doğduğunda anneye ve babaya benzetilir. Şimdiki anne babalar estetikli bu çocuklar kime bensedilecek
Yerine göre güzel bence. Bazıları bir yaptırıyor çok yapay duruyor ve çoğu kisi artik gerçekten birbirine benzemeye basliyor gibi geliyor bana ama görünüş psikoloji ve ozguven acisindan etkileyen bir dereceye geldiyse estetik yaptirmak da iyi gelecekse neden olmasin cok da guzel olur🙃
Bazıları itici oluyor. Güzelleşeyim derken daha beter olanları gördü bu gözler 🤣
Yani herkes için aynı değil. Kimisi gerçekten güzel olup, kimisi itici olabiliyor.
Aynen bazıları insanlıktan çıkıyor😆
Bir de böyle canım var🙈🙈
m.netsote.com/...erine-inanamadi-g1964-sayfa9.html
🤣🤣
Vallaha bilmiyorum eğer gerçekse intihar etsin bence bu bu şekilde yaşanmaz😁
Bence katıksız enayilik taşıma su ile değirmen dönmez zaten güzelsin neden ihtiyaç duyar insan böyle bir şeye😒🤔
Çirkin bile olsa bu kadarı abesle iştigal böyle bir riske girmesi imkansızı istemiş sınırları zorlamış ve kaçınılmaz son
Bir de estetikle Angelina Jolie'ye benzese ne olur ki sonuçta insanlar onun eski halini unutacak değil, estetikle olduğunu bilecekler ve asla kendi değil artık yani güzel olsaydı bile kendisi değil sonuçta. Bambaşka bir insan olmayı neden güzel bir şey sanarlar ki. Üstelik eski hali güzelmiş de.
Aynen işte saçmalığın daniskası resmen, yani işte elin yüzünde düzgün gayet muntazam s. laklık başka bir yorumu yok, kendine saygısı kalmamış olsa gerek,
Keşke atmasaydım psikolojin bozuldu herhalde profil foton tepetaklak oldu🤔
😂😂Neyse zamanla toparlarsın😆
Neden😄
Güzel bir şey ben hiç bir halimi sevmiyorum mesela fotoğrafta😆
Zaten bir sebep gerekmiyor bunun için😄
Cevap
54Cevap
Çekici ve güzel
Herkes kendini nasıl mutlu
Hissediyorsa öyle yaşar
Lakin fazlası da abartı ve kötü duruyor
Biraz kadınsı olsalar yeterli, fazlasına gerek yok

Dolgulu dudaklar abartı olmadığı sürece hoşuma gidiyor, doğal dolgun dudaklara kıyasla değişik bir çekiciliği var bana göre. Ufak tefek müdahaleler tamam ama ciddi ameliyatlar, her tarafını değiştirmek iyi değil gibi.
Çokta güzel değil. Bir özelliği kalmıyor, abartanlar var bunu. Gereksiz yere yaptırıyorlar, her gün aynanın karşısına geçip kendinde kusur arayanlar var mesela. Onlar için itici bence ya gerek yok takıntı yapmaya.
Estetik yaptırdığı işleme dr merdiven altı olmaması tecrubesi ve kişiye göre değişebiliyor. facia da olabiliyor. mesela dudak dolgusu kalça estetiği. bunlari yapanlar bana itici GELİYOR burun yüz germe fransız askiyi anladikta
Ihtiyaç durumları için elbette bir şey söyleyemem ama insanların aynı kalıpta görünmesi bence çok da hoş değil. Kişisel karizmayı ve özgünlüğü yok ediyor. Doğallığı daha çekici buluyorum.
Abartısı itici normali güzel burnu çok büyüktür kulağı kepçedir dudakları çok incedir vs kompleks yapmıştır yapılabilir ama abartısı iğrenç ve itici duruyor
Yerine göre estetik okey. Kızın burnu kırıktır gider yaptırır ağzımı açmam ama her yerinle oynarsa robotlaşırsa hiç bir anlamı kalmıyor. herkes birbirine benzemeye başladı zaten boku çıktı.
Standardilize edilmiş güzellik algısıyla klonlama olunca itici. Sahte güzelliğe bu kadar telkin olur mu...
Abartılmamak kaydı ile güzel olabilir ama bizimkiler genelde her şeyin fokunu çıkardıkları için berbat bir görüntü ortaya çıkıyor.
İtici ya güzellik uğruna oralarını buralarını delik deşik ettiriyorlar hep ayrıca yapay güzellik tamamen kendilerine güvensizlik.
Her şey dozunda güzeldir. Mesela Fitness'a gidip vücudunu şekillendirmek güzeldir LAKİN fazlası hoş durmuyor. Ne demiş atalarımız '' azı karar, çoğu zarar ''
Saygılarımla...
Abartan lar oluyor yüzü çok yapay oluyor o alt güzel değil yüz hatlarına uygun güzel estetikler daha iyi
Bugün kızın biri yolcum oldu. Dudaklar şişmiş yüzünde ameliyatsız yer yok. Hiç hoşlanmadım. Robot gibi. Robotla nasıl sevişmemi bekliyorsun
Burun estetiği olması gereken göz altları çok çökükse olabilir yanak çok çökükse yanak dolgusu olabilir (mika gibi ) onun haricindekiler itici
Eger genetigin baska yuzun baska olmussa travma vb den dolayi o zaman guzel bide saglik sorunun varsa aksi halde iticidir igrenc bir sey estetik
itici zira aldatmacadir sahtekarliktir kalici degildir yapay guzellik zeka bence daha degerli ve kalici dis gorunusun birinci kriter degil
Çünkü şişme bebeğe dönüyorlar. Onun dışında abartmadan yapıldığında itici durmuyor.
Resimdeki russian lips gibi cılkı çıkmış ise iğrenç tabi ki her şey kararında güzel👍🏻🙏
İtici bence çok kötü görünüyor dudakta estetik mesela
Doğal güzellikten yanayım. Yaradana asi olmak gibi bisi benim için bu yüzden itici
Itici. Sahte çünkü. Ama deformasyon problemin varsa yaptır
Bazıları aşırı abartıyor onlar hiç güzel değil ama abartılmadığı sürece normal
Herkesin kendi tercihi kendini nasıl daha güzel hissediyorsa öyle yapsınlar.
Gökkuşağı gibi olmuş bir de balo gibi şişmiş güzel olur diyen varsa aklından şüphe ederim
bütün kadınlar fabrikadan çıkmış gib oldu hiç bir karakteristik ifadeleri ve görünüşleri yok. kullan at şişme bebekler gibiler ve bence kıymetsizler
şişme bebek kıymeti veririm en fazla
Dudaklar zaten şişirme. :)
Estetik biz kızları iyice dolandırıcı yaptı. :)
Bde yakisikli istemezler mi fgfhfg
@bahtsizjokeer Ben o kızları saymıyorum. Onların erkek seçmeye hakkı yok.
Haklisin 👏
Bana itici geliyor sevenler yaptıranlara saygı duyarım kendi tercihleri ama yapmacık gibi geliyor sanki
Öpüşürken 23 Nisan balonu tadı almak istemiyorum. Dudaklar balon gibi şişmiş
kime baksan ayni dudak ayni burun ayni cene
bunaltici ve bir o kadar da korkunc bi durum bana gore
bicak altina yatmak kadar korkunc bisey yok bence nasil kiyiyorlar ki kendilerine
Bence itici eğer sağlık sorunu yoksa herkes doğal olmalı diye düşünüyorum
Resimdeki gibi yapaylıksa kastın iticinin de ötesinde 🤢🤮
çok itici. resmen şişme bebek olmuş. patlar ne ederde @q elimizde kalır.
Güzel bir şey ama çok abartıldığı için toplum da çokta hoş karsjlanmiyor bence
Bence guzel degil. bayanlarin dogal hali yani estetijsiz ve makyajsiz hali daha guzel
Güzelleştirecek şekilde gerçekten ihtiyaç varsa iyi ama diğerleri itici gorunuyo
Bakımlı olmak güzel bir şey ama estetik bana itici geliyor şahsen
Aynı torna tezgahından çıkmış gibi hepsi.. üzgünüm
Sağlık içinse normal ama keyif içinse itici
Kimse bos yapmasin estetik yaşatir
Herkes birbirine benzemeye başladı o yüzden hoşuma gitmiyor
Gerçek güzellik en iyisi
İyi bir estetik güzel oluyor
Okuzler için olacaksın gerek yok bence
İtici, doğallık iyidir
Bogunu çıkarmadıkça itici değil aşqm yha
Organik kadın kalmayacak yakında🤪
Herkes birbirine benzemeye başladı
Detaydaki gibi aşırıysa evet itici çünkü yapay
Ne o öyle avatar gibi😆
O dudakları öpmeden bir şey söyleyemem his var mı
şu görsele güzel diyenin güzellik anlayışına s..
Nitelikli dolandırıcılık
öğğkk, kaz dudaklarına ####..
her şey gibi tadında olmalı
Oldukça yerinde bir karar
İtici herkes aynı oluyor
İtici değil ama yapay
Güzel. Şöyle dudaklar hariç
Bana itici geliyor...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?