Etrafımda çok fazla güzel kız var, aynaya bakınca üzülüyorum. Ne yapmalıyım?

Güzel olmak olayları çözmüyor şunu anlamadı kızlar bir türlü git bak en yakışıklı erkeklerin yanında nasıl kızlar var çoğunun yanında makyajsız doğal orta güzellikte hatta çirkin kızlar var
Düşer merak etme sana tavsiyem kendini geliştir ve atılgan ol burnu havada aşırı makyajlı kızlar seni hiç sevmeyecek ama erkekler bayağı sever
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bakım ve estetik yaptıra bilirsin
Psikolojikmen öyle hissediyorsun kendini seversen çevreni takmazsan emin ol guzellestiginin farkedeceksin çünkü insan ne düşünürse ne görmek isterse öyle olur
İnan bana kafanda kuruyorsundur sadece. Ve çok düşündüğün için ister istemez öyle bir şey olmadığı halde kabullenmissindir bunu. Yani guzelmiyim degilmiyim takmayinca her şey daha güzel daha rahat oluyor şahsen ben sevgilimin yanına giderken bile makyaj vs yapmıyorum çünkü birilerinin beni dış görünüşüm için seçmelerini istemiyorum. Ve bu şekilde cevremde daha gerçek insanlar kalıyor.
Piskolojik destek almalisin eger kendini baskalariyla kiyasliyorsan. Kendi görüntünden gercekten memnun degil ve bunu sorun haline getiriyorsan..
Neden böyle ya çok güzel bazı kızlar özgüvensiz sanırım aile böyle yetiştiriyor, takılıp kalma madem dışın güzel Bilgi birikimi yap beynini besle bak nasıl artıyor özgüven
Aynaya bakma millet beğeniyorsa güzelsin diyorlarsa tamam işte daha ne olsun
altından kanalizasyon geçer onların
Böyle bi hüznüm olmadı şükürler olsun Allah’a 💙
Bende vallaha millet manken ya
Bende ama yapcak bisey yok 😔
O halde aynaya tekrar bak ve şunu şöyle bir daha dünyaya geri gelmeyecek sin tadını çıkar ahbap
Herkes güzeldir. Herkes kendine göre güzeldir. Mesela ben bundan biraz zaman önce kendime çok çirkinim derdim arkadaşlarıma sorduğumda ise bana tam baby face suratın var çok iyi bizce dediler. O kişiden kişiye değişir. Seni seven insan sana güzelsin der, seni çekemeyen ve kendi egosunu tatmin etmek isteyen insan ise herkese çirkin der. Kişiden kişiye göre bir insanın güzel olması değişir. Ama bana sorarsan güzellik insanın yüzünde değil içindedir. İyi günler :)
Sorma ya. Ne güzellikler var. Ben de diyorum keşke çok çok yakışıklı olsam her gün birisiyle gezsem 🤣
Karşılaştırmak bir yere kadar ama bundan dolayı kendini çirkin kabul etmen demek iyi degil
Güllerin içinde papatya olunca öyle oluyor. Ama papatya da güzeldir
Valla ben diyemem ama bazıları patavatsız oluyor ve söylüyor ki karşıdaki insanın kalbinin kırılacağını düşünmüyor. Bunu şaka olarak söylese bile
Üzülme çünkü kız sen çok güzel sin keş ke bende senin yerinde olsam
Kız gibi olmak duygusunu çok istiyorum ama ben unu yaşayamam çünkü hamile kalmak istiyorum
Nude at bak nasil guzellesiyon hemen
Belki sen onlardan çok daha güzelsin poncik
Boşversene zaten hangi kız kendini beğeniyor ki
Oyle dusunme ya herkesin bi alicisi vardir
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş