Resmen moralim bozuluyor. Niye böyle ki Allah'a inanıyorum tabi ki ama bazı şeyler adaletsiz gibi geliyor. Bütün erkekler onların peşinde.
Bu hastalıklı düşünceden nasıl kurtulurum?
Bu hastalıklı düşünceden nasıl kurtulurum?
Çok doğruuuuu bende kıskanıyorum ama yapacak bişey yok allah yüz güzelliğini onlara şansı bize vermiştir rabbimin adaletine sual olunmaz sana onları verdiği gözler bile yeter
Kuzu iyimiwin sen :)))) her kiz guzzldi inan. Yeterki dogru makyaj ve giyimi bul..
Bu soruyu açarak ve de özellikle son satırdaki cümleyi kurarak yolun yarısını aldın bile bence. Tebrikler...
Bende yakışıklı görünce öyle oluyorum ya ama umursamaman gerekli, kaç yaşındasın bu arada?
21 yaşındayım
Cevap
18Cevap
Bende guzel kizlari gorunce uzuluyorum aklimi s2yim biraz daha bekleyemedin mi diye 😛
SAKA bir yana gerek yok boyle seylere hayat birilerini kiskanmak ozenmek icin cok kisa hayatin tadini cikar.
evlisin sanırım ;)
@Elektronegatif degilim ☺
ama aklimi sevim bekleseydin dedin ya kendine
@Elektronegatif yani sevgili olma manasinda bir anlik heves anlaminda dedim onu 😂
😀😉😀😉😀😉😂😂
makyajsızsa belki bir bakarım ama öyle kıskanıcağımı sanmıyorum makyajlıysa zaten emin olmadığım şeyi kıskanmam :)
Moralimi bozan ciddi meseleler var. Böyle boş şeyleri takmıyorum. Aşırı olmasa da güzelim zaten. Başkalarını önemsemem. Maşallah derim hepsi bu.
Güzellik göreceli bir kavramdır senin doğal halin onlardan daha da güzeldir onlar yüzlerine bir ton boya sürerek güzel görünmeye çalışıyordur hayatına birisi girer ve dünyada ki en güzel kişi sen olduğunu hissettirir
Senin bir foton. var mı peki herkesin dusuncesi farklı bir dene
üzülmek yerine nesi senin hoşuna gittiğine dikkat et ve kendinde pna göre ufak tefek değişiklikler yap. vucüdü güzelse sende eğer kiloluysan zayıflamaya bak. kaşlarını şekillendirebilirsin vs..
teşekkürler
Allah kımınencok kımıne az verir herkesın ımtıhanı farklıdır kımse bilemez
bende çok güzel göz makyajı yapan kızları görünce morelim bozuluyor 🙏
moralim bozulmuyor çünkü insanları tiplerine göre değil beyinlerine göre seçenlerle muhatap oluyorum.
Benimkide bozuluyo valla bu kız bana bakmaz deyip geçiyorum 😂
Çok guzel olup mutsuz olan insanlar taniyorum guzellik beş para etmiyor
İnsanın kendisini sevmemesi kötü, özgüven olsun az.
Çok haklısın ama söyle düşün sen onlardan iyi ve zeki olabilirsin her şey güzellik değil
Bütün kızların yakışıklı bütün erkeklerin güzel olduğunu düşün bide ne kadar saçma olurdu
Ben rahatsız olurdum ya. o kadar güzellik de iyi değil bence.
2 tanesini sallandircan taksimde bak bakalim ortaya cikiyorlar mi
Bende manken gibi kızlar yalpacik erkek lerin kolunda olunca Çıldırıyorum
bende güzel kızların yanında apaçi görünce üzülüyorum.
bir apaçi olamadım die.
Bende güzel terbiyeli çalışkan kız görsem kıskanıyorum sadece güzelse sallamam
Ben nesilin maşallahı var bide ahlak olsa diyorum
Aynen ahlak sıfır
Çok mu cırkinsin?
Kaile alma boşver :))
Azcık güzel degil misin?
Güzelim ama çok güzel değilim
O zaman çok guzellerle arandaki farkı karakterinle zekanla olgunla kapatabilirsin , malum biz sadece dışı dolu olanlara bakmiyoruz
Erkeklerin hepsi öyle degil
Benim bozulmuyor Allah çirkin şansı versin bize :D
Benm de bozuluyor güzel kızlar görünce
Kendini güzelleştirerek.
Niye moralim bozulsun ki hiçte takmıyorum
Benim de bozulur 😂😂
Aynen benim de moralim bozuluyor mk djdjd
çirkinmisin
Hayır
Çok güzel olan kızları kıskanıyorum
Makyaj guzeli onlar
kıskanç seni 😃😃