Bakımı var, kuaförü var, ojesi var yok saçını boyatanların düzenli onu yenilemesi var cilası var. Haa mesela lazer ve ağda gibi durumlar bizde daha çok. bu ne beeee.. Ne yani haksız mıyım ya haksızsam sövün bana bekliyom
Bazı konularda erkek olmak vardı ya diyorum. Makyaj yok, takı toka yok, saç baş bizde zor, elbise ayakkabı olayı aşırı sıkıntı?
Evet haklısınız kadın olmanın zorlukları var ancak erkek olmak'ta kolay ve basit değil bir çok sorumluluğu ve yerine getirmesi gereken görevleri var ayrıca toplum baskısı da var doğamız gereği insanlar bizim her zaman sert güçlü olmamızı bekliyor ağlamak bile bir erkeğe haram gözüyle bakılabiliyor yani kadın olmanın da ayrı bir güzelliği var bence zorlukların yanı sıra
Yani aslında öyle düşünürsek seninde kendi açından sana göre öyle olabilecek şeyler olabilir 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Ne de olsa böyle düşünmeni sağlayacak şeyler olmuş ki böyle düşünüyorsun 🤔
Ben de seviyorum aslında ama bazen böyle diyorum ki ah şimdi erkek olmak vardı hhahah yüzüme bir soğuk su k Çarparım alt üst giyerim oldu da bitti hahah rutin
Marka olarak nasıl bir öneri istersin? Crulety free olduğu için wetn wild seviyorum. ayrıca birçok marka kadar pahalı değil. Ve ben bu konuda kore markalarına da güveniyorum onlar güzellikten güzel görünmekten anlıyorlar. Missha'yı öneririm ordan alıp memnun kalmadığım tek bir ürün yok. hele varya ballı sütlü bir dudak yağı var o nedir anammm. Bak kıyafet markası olarak bershka mesela senin duygularını yaşayan insanlar için giyim konusunda çeşitlilik sunuyor. Bershka bir seçenek yani. Hislerini yaşaman kimseye zarar vermeyecek utanma. Zamanla alışırsın 💖
lazere gidenlerde biraz daha az tabi kuaför işi. burun kulak maske ense sakal... genel olarak var. saç spreyi losyon ara makası model kesim v. s. uğraşanlar da çok. geç bunları dfhalfsaladad
Habibi den kankaya uğradık bak ithamlarım bir tren istasyonundaki duraklardan geçerken uğranılan kelimeler gibi oldu ama sen hepsini güzel görebilirsin. 🤠👈🏻 Losyonlar iyidir de bazısı böyle kolonya boşaltır gibi değil mi sence de
losyon kullanmıyorum, cildim için jel ve tonik kullanırım. ellerim için nemlendirici krem, siyah noktalar için siyah maske. cilt bakım seanslarım da var. haa güneş kremini enseme boğazıma kollarıma sürüyorum, güneş yanığı çabuk olacak yoksa.. 😅
Güneş kremi her bireye şart kendini düşünen kullanır :). Hele benim gibi güneşe alerjisi olan saçma bir bünye için extra şart. neyse.. Jel, tonik nemlendirici nerede yüze? Ellere krem okay başarılı. Siyah nokta bandı da iyi bi yol. bakım var mis. Ama ama ama bu konuda bizle yarışman imkansız biliyorsun dimi hshshs
ot sap kullanmam, dişlerimi her öğünden sonra fırçalıyorum, bir şey atıştırdığımda içtiğimde ağız bakım suyu kullanıyorum mutlaka. ağzım kuruduğunda da kullanıyorum ağız bakım suyumu yanımda taşıyorum. 😅
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Bazı konularda erkek olmak vardı ya diyorum. Makyaj yok, takı toka yok, saç baş bizde zor, elbise ayakkabı olayı aşırı sıkıntı?