Tamam kısacık saçlarınız var anlıyoruz da sizin de saçlarınızın bakımlı olmalı gerekiyor. Kimse yağlı saçlara sahip biriyle birlikte olmak istemez. Erkekler neden saç bakımı yapmayı sevmiyor, beyler neden böylesiniz?
Flörtüm saç bakımı yapmıyor diye konuşmayı kestim, erkekler neden saç bakımı yapmayı sevmiyor?
kimse nasıl yapacağımızı söylemiyor ki yapalım. siz kadınların %99'unun saçı uzun ve bakımlı. bir şeyi nasıl yapacağınızı bilmediğinizde hemen birbirinize sorabiliyorsunuz. oysa biz erkekler bunu nasıl yapacağımızı nereden bilelim? saçlarım uzun çevremdeki erkeklerin %90'nı 3 numara kalanları da bakım yapmıyor zaten. 3 günde badem yağı kullanıyorum. saç tipine göre saç nemlendirici, saç kremi, saç bakım yağı, şampuanı vs kullanmak gerekli deniliyor internette ama bunları nasıl, neye göre, kime göre, hangi yöntemle, hangi aralıklarla yapacağımızı kimse söylemiyor e nasıl yapalım o zaman? şu sitede saç bakımınızı nasıl yapıyorsunuz diye sordum 2 gündür 1 allahın kulu cevap dahi yazmadı. ne bekliyorsunuz bu durumda azcık empati ya.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Nerede bir sokak iti var mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz sonra da şikayet ediyorsunuz. Ben her gün saçımı yıkarım duş alırım hem de senelerden beri sadece zeytinyağlı sabunla. Bizim gibi efendi ve temiz insanlardan kaçarsınız sonra da ite kopuğa sığınırsınız. Ardından da şikayet sıçarsınız Müstehaksınız yavrum müstahak
Hıc bakım yapmıyorlar ki leş gibi kokuyorlar. Dün kuaför salonuma 3 kisi geldi üçü de berbat kokuyordu sigara soğan ne ararsan 🤮🤮🤮🤮sanki bakım duş almak diş fırçalamak tıraş olmak bu arada gúzel trol✂️
Aynı şekilde bir erkek bu sebeple konuşmayı kestiğini söyleseydi, o kadar eminim ki burada linç yiyeceğine. Ama aynısını bir kadın söyleyince farklı oluyor toplum nezdinden nedense. Çok ilginç gerçekten.
yağlı gezen arkadaşım yok hatta çoğu fön vax vs cok dikkat eder, en azından benim çevremde öyle. ben de 2 günde 1 yıkarım her gün yıkamak da zararlı. fön çekilmiş hali çirkin oluyor hafif dağınık hali herkese hos geliyor biraz da sanslıyım sac konusunda begeni alan sacım var. ha tabi kadınlar kadar bakım yapmamız normal olmaz ama yağlı gezen de az
Ekstra bakımlar yapmasam da en azından temiz ve düzenliyim paspal kirli gezmek bana göre değil. Bu karşımdakinden ziyade kendime olan saygımdan kaynaklı.