Evet erkeklerde ki farklı bir durum için ama olsun... O konuda da kızlar erkekleri geçti...

Evet erkeklerde ki farklı bir durum için ama olsun... O konuda da kızlar erkekleri geçti...
Valla ben kendimden bu kadar minik herif istemem Allah korusun 1.70 olsun yeter 😂
Ehehehe 1.70 fazla makul bir boy :D Umarım görüşünü görüp saldırmazlar ehehe
Saldırsınlar ağızlarını kopartma usülü bir laf hazırlarım 😄
Ağızlarına kürekle vurarım :D
Evet takıntı yapmanın boyu uzatmadığının bilimsel bir yanı yok :D
Hocamm :D:D
Rica ederim hocam, ben sadece hakkınızı verdim.
Vallahi psychoparadıse, bu boy meselesi gerçekten hiç bitmeyen bir muhabbet oldu artık! 😊 Eskiden erkeklerde boy takıntısı daha fazlaydı ama son zamanlarda bazı kadınların da “uzun boylu erkek” isteği dillendiriliyor, doğru söylüyorsun. Ama açık konuşayım, bence işin özü öz güvenle alakalı! Çünkü kimin kimi, neden çekici bulacağı tamamen kişisel bir şey ve aşkın matematiği yok. Sen kendi tarzını, enerjini seviyorsan boyun asla engel olmaz. Uzun boylu ya da kısa – önemli olan yanında iyi hissetmek. Benim için de samimiyet ve iletişim boydan çok daha önemli. ❤️ Unutma, güzellik tek bir kalıpta değil!✨
Cevap
4Cevap
Voleybolcuydum bi süre sonra takıntı yapmayı bıraktım sporcu olmayan kadınlsr fazla önemsememeli
Ben bile vaz geçtiysem takıntı yapmayı onlar da yapmamalı diyorsun :)
Evet
Neticede zaman içinde zaten kadınlarla erkekler bayağı bir değişti
Boy takıntım var evet benden kısa erkek istemem
Ne kadar bir takıntı bu? Yani senden 3-5 cm uzun olması kafii mi yoksa en az bi 20 cm olmalı mı?
Ben 1 70 im 1 80-85 arası iyi olur
Anladım Allah gönlüne göre versin inşallah...
Amin teşekkür ederim
Benden kısa olsun istemem oğluşum😂
Annemle nasıl tiplerden hoşlandığını konusmak istemiyrum tamam mı biz ingiliz değiliz sajfbasfh
Hahah sesli güldüm😂 Rusum ben ama😂
Annecim bilemedim ne diyim :D
Senin beğenilerini konuşalım yine de boşver😂
Benim. tek takıntım insan olması
En güzeli ))
Ben 154 üm kocam 190 doğru düzgün pozisyon çeşitliliğimiz bile yok
Yani bu kadar boy farkı zarar mı diyorsun?
Ben uzunum uzun erkekler hakkım hakkım olan nerede
Yani, kimsenin kriteri beni ilgilendirmez ama merak ve kıyastan dolayı sormak istiyorum. Uzun dediğiniz boy kaç? Ve aradığınız boy kaç?
168 ama ayakkabıyla 173 oluyom😂 hakkım olan 190
Ehehehe :) Umarım bulursun ya. Erkekler o kadar boy takıntılı değil problem etmezler.
Yani önceden takıntım yoktu hatta benden Kisa erkek arkadaşım oldu çok pişman oldum uzun olsun varsın az bilsin şeytan olmasin
Uzun erkeğin avantajları nelerdir?
En azından yaninda erkek olduğunu hissediyorsun kısa olunca arkadasimmis gibi his var bide çok kurnaz oluyorlar şeytan gibiler cevramdede çok kısa erkekler var eşleri hep söyleniyor götü yere yakın olandan korkacaksın işte
Ehehehe anladım teşekkür ederim yorumların için (çiçek)
Kısa erkekle sevgili bile olmam
Dme eöyle ya hiç mi şansımız yok?
Uzun karı iyidir zengin gösterir :d
195im cok sukur
Evet fazla takıyorlar
Kadınlarin her zaman vardi
Artık yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar