AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
Bence degiller makyaja bayilip nasil elestiriyorlar kendileri dolandirilmak istiyor
Boş yapmasın canım onlar için mi yapıyoruz biz makyajı ne dolandırıcılığı
Yüzeysel insan, sadece resme bakıp aldanır. Derin insansa karşısındakinin ruhunu görmeye çalışır. O zaman da makyajlı/makyajsız diye bir fark olmaz. Çünkü onun işi görüntü değil karakterdir.
Yazdıklarında haklısın ama eksiklikler var gibi. Mesela iç dünyasını merak ettiğin insanı nasıl seçiyorsun? Gözlerini kapatıp, rastgele bir tanesini tutup "ben senin ruhunu, benliğini tanımak istiyorum" falan mı diyorsun. Tabii ki de demiyorsun. Dış görünüşünden hoşlanmadığın insanın iç dünyasını merak etmezsin ki!
Yanlış anlama kimsenin ne yapıp yapmayacağını karışıp onları yargılamak gibi bir gayem yok. Zaten böyle bir gücüm de yok.
Kadınlarda makyaj, erkeklerde sakal ilk merakı uyandırabilecek bir ilizyon yaratıyor ve hikaye başlıyor. Bu ilizyon kaybolduğunda o insan hala aynı oranda seviliyorsa maneviyata, eskiden olduğu gibi çekici gelmiyorsa ondan soğunduysa maddiyata önem veriliyor diyebiliriz.
Bu durumda bir hile yapılıyor. Ama bu yapılan hilelerden zarar gören insanlar karşı cinsten değil tamamen kendi cinsinden. hile yapmayı tercih etmeyen insanlar.
@Fevzi34 instagramda tinder dan partner seçilirse görüntüye bakilir. Insanlarla normal bir ortamda okul, iş, kurs, arkadaş toplantisi vs. bir yerde tanisildigi zaman zaten konuşmasını duyarsin, hal ve hareketlerinden enerjisi geçer. Dolayisiyla yüzü guzel mi, fizigi manken gibi mi diye bakmak yerine ilgini cekiyorsa hareketiyle konusmasiyla çekmiştir zaten.
Bu arada erkekte sakal hic sevmem.
O da farklı bir bakış açısı. Genellemeler tüm herkesi kapsayacak diye bir kaide yok tabii ki.
En güzel yorum
@Fevzi34 enerji çekim diye bir kavram var zaten birini hemen sevemezsin etkilenjrsin dışta önemli ama ruh daha önemli birinin dışını sevip bir süre sonra bulabilirsin ikisi bir olunca dahada iyi olur tabi ama ruhu iyi olanı da zamanla tanıyıp sevebilirsin uyumda önemli tabi
https://m.youtube.com/watch?v=x9xgyh2-_1Q
Çok yoğun makyaj yapanlar evet. Zaten full makyaj dedirttiyor
Bence haklılar bazen instagramda videoları izliyorum da gerçekten bambaşka bir insan oluyorlar
Asıl dolandırıcılık estetik amaçlı yapılan uygulamalardır diye düşünüyorum 😅 doğal kız bulmak zor.
Bu kıza hava katmış yakışmış yüzüne de
Herkese gitmez tabiki
Komple hakli bu konu da erkekler. Evlendiği günün sabahı boşanan erkekler var bu makyaj yüzünden
Kadınlar bile haklılık payı vermişken benim bir şey dememe gerek kalmamış görünüyor
Evet makyaj ve estetik (kaza sonrası tedavi hariç) dolandırıcılıktır
Hatta üzerine şop effektlerde ekliyorlar, bana bir sürü resim gönderen birisi ile zorlayarak görüntülü görüştüm sanki kendisi değil 15 yaş büyük ablası gibiydi dedim kardeşinin kuzenin resmini felan mı attın bambaşka bir karıydı yinede bozuntuya vermedim ama bu işin altında tabi pskiyatrik problemler varya tam bir ruh hastası çıkınca bıraktım ruh hastasını
Payı yok tabikide, onlar için makyajmi yapmiyalim Allah Allah
Makyajli haliyle bir de ego yapiyor kadinlar hayret ediyorum
O kadarda değil ya malzeme belliyse çok bir abartı bir şey olmaz 😂
Makyajı silince hala aynı kişi olduğu oy çokluğuyla kabul ediliyorsa çokta şey yapmamalı
Bence var çünkü bazıları var boya küpü bazıları var çok hafif makyajla
%129388292020020100229 haklılar ben bile şaşırıyorum
Evet bence de var bazilwri o kadar aşırı yapıyor ki 45 yaşında kadın 20 oluyor
Bazen 20 yaşında kız öyle ağır makyaj yapıyor ki makyajla 20 den 30-35 gibi oluyor abartılı makyaj çok itici bir durum
Ona bakarsan en büyük dolandırıcı erkektir. Emeline ulaşmak için herşeyi söyler
Onların dünyasında bakamıyorum maalesef ama bence yok fhfj
Sahtekarlık diyen de haklı kendime bakıyorum diyen de haklı 🙄
Fondötenini çıkar da gerçek yüzünü görelim diye bir duvar yazısı vardı
snupchatteki filtrelere baktım şöyle kendimi tanıyamadım :D makyaj+ filitre dolandırıcılığın hası :D
Var heralde sıkıyo mu bi allık sürün bi benim gibi hadi bakiiim😄
Bir kadına yakışan Sürme ve kınadir usta! Gerisi yalan. Tercihe saygımız var o ayri
Makyajına göre değişir tabi. Bakım ve güzelleşme amaçlı makyaj yapan var bir de boya badana amaçlı
Birisini beğenmişsem onu makyajsız görmüşüm de beğenmişimdir.
Abartılı makyajdan nefret ediyorum sade makyajla daha güzel aslında kadınlar
Haklı bence, erkeklerde yapmalı o zaman durum eşitlenir
Bence yok, çünkü makyaj çirkin bir kadını çok çok güzel yapmaz, sadece bir renktir🙃
O zaman makyajlı kızlara bakmasınlar onlarda öyle diyorlarsa
Gerçekten inanılmaz derecede değişen kadınlar var ama yalan mı şimdi.
Şu erkekler önce karınlarını doyursunlar. Kendileri bir baltaya sap olsun sonra kadın seçsinler. Bulmuşlar mis gibi makyaj yapmayı bilen kadını bir de trip mi atacaklar🤣
Ne bu soytariliklar bulmuşlar filan? Senin cinsin karnini doyursun evlenmeden önce babam baksın evlenince kocam baksın sığıntı gibi yaşıyorsunuz, biz olmasak çoğunuz aç kalırsınız
Hoşt K*ipek🤣
Ne sırıtıyorsun hayirdir? Ne iş yaptığın belli değil , bize iş sipariş ediyor, bu ülkeyi kim kalkindiriyor cahil karı , anca boya sürüp oranızı buranızı açıp sürtersiniz sagda solda
Harbi lan bulmuşlar derken? Ulan bu kadınların kendilerini en üst kademe sanmalarına sinir oluyorum. Erkekler senin neyine baksın lan tipsiz gacı.
Aşırı makyaj taraftarı değilim evet. Fakat erkeklerin de makyajı sakalı onu napicaz?
Haklılık payı var mı diye bir şey yok. Haklıyız zaten 😂
Bunu demeyen erkek yalancı ve sahtekârdır :))
her şey in azı makul. Özellikle de makyajın.
Farkli bı insana dönüşecek şekilde olması duurumunda tabiki haklılar 😅
Bence makyajla boşuna uğraşıyonuz maske alıp takın hem kimyasal değil
elbette var. makyaj yerine plastik makyaj yapıyorlar artık
Yüzüne 1 kilo boya sürünce zaten çirkin oluyor bebeğem 😏
Karakterine bile makyaj yapanlar var. Asıl dolandırıcı onlar
Abartılacak dereceye kadar getiriliyorsa haklılık payı vardır
Bir bakıma evet, özellikle makyajsız tanıyamıyorsam
Makyajı insan kendisi için yapmalı erkekler için değil hem dolandırıcılık diyen erkeklerin %90 ı makyajlı kadınlardan hoşlanıyorum ve onlara bakıyorlar o yüzden önce kendi düşüncelerini düzeltsinler
Sadece erkekler degil bir kiz olarak bunu bende diyorum bazi kisiler makyaj ile tamamen yüz nakli yaptirmiscasina degisiyor ama dogal hafif cok abartilmayan makyajlar İcin bu durum gecerli degil ve bence o tarz makyajlar cok hoş
İster dolandırıcılık olsun ister olmason sonuçta bunun farkındalarsa o tuzağa düşmesinler o zaman... hem farkında olup sonra da filli boyaların peşinde koşarlarsa kimse kusura bakmasın kendi düşen ağlamaz
Evet o tarz iki yüzlüler de var :))
Şu bir gerçekki makyaj silinince güzel kadın bile çirkin geliyor göze
Aradaki fark 100 de 80 ise haklılar. Banyo sırasında akan fondöten vb. makyaj malzemesi sonrası gerçeği gören çok damat var boşanan.
Erkekler o makyajın onlara yapılmadığını kadınların kendilerini iyi hissetmek ve kendilerini daha güzel halde görebilmek için yaptıklarını anlasalar keşke
Bir de bu boyutu var işin' sizce tabi..
Bu bakış açısında isen asla erkeklerle göz teması bile kurma.
Bence bu samimiyetsiz bir durum bir kadın evet ilk kendisi için yapar ama başkaları içinde yapar bence dikkat çekmekte yeterince iyi hissetirebilir
Erkekler siyah tişört giymesin gobeklerini sakliyorlar dolandırıcılık demekle aynı şey bu. Birini seveceksen makyajli olmasiyla alakasi olmaz bi zahmet her haliyle sev
Tabi var yaa bilmedikleri boyayı tozu dolduruyorlar yüzlerine sabah uyanınca suratlarına bakılmıyor evli çift ayrıldı ya haberde adam sen benim karım değilsin demiş bir kadının güzel hâli orijinal hâlidir
Makyaj yapmasak bakımsız derler
Makyaj yapsak sahtekar derler
Bu adamların da ne dediği belli değil.
Sorucan, güzelleştirecek kadar yapın demek istiyor.
Bakım makyajla olmaz ki
@Berivann6 Hay ağzınıza sağlık. Kesinlikle makyajı yok diye yargılanamaz bir insan. Erkeğin makyajı da sakal 😉😁
@visualsutdio benim demek istediğim farklıydı bakımlı ve temiz olmak illaki makyajla olmaz bence yani sadece cildine bak kremle temiz ol her yerin parlasın bakım budur bana göre 😊 makyaj ise süs biraz ama doğal ve bakımlı olmak daha iyi
@Berivann6 sizi anladım örnek verdim sadece 😊
Bakım budur da. Çok da yapmayın derim cildinize yazık. Doğal yöntemlerle bakım var.
*yapın
@visualsutdio ben çok çok nadir yapıyorum bazen ancak ama genel olarak makyajsız gezmeyi seviyorum ama ruju seviyorum 😊
@Berivann6 makyaj kriterime uyuyorsunuz 😂
En iyisii
Bazıları resmen farklı insan oluyor. Abartı yapanlar itici oluyor. Her şeyi dozunda yapmak lazım
Oğlum siz de sıkıyorsunuz yatakta böyleyim penisim böyle diye. Görüyoruz hepiniz bamya ve daha soyunurken boşalan tiplersiniz. O ne oluyor.
Benimkine bamya diyemezsin 🤣🤣🤣
Seninle yattığımı hatırlamıyorum
Yatmadık zaten kız yatmak nerden çıktı ben şahsım adına bamyaya sahip değilim onu demek istiyorum yani 🤣
😄😄😄
Kizlar yine makyajda olsa guzel oluyor yakisikli erkek bulmak nerdeyse yok hepsi
Cirkin
Sen o kadar güzelsin ki gizliyorsun gizliliğini 😂
Güzelliğini*
Agla
Ne ağlıyacam aw senin gibisi cok
Haklı
Makyajın amacı değişmek zaten. Değişmeyeceksem niye yüzüme boşu boşuna kimyasal süreyim?
İyi de 45 yaşında ki kadın da 25 gibi görünmesin canım. (örn: seda sayan hülya Avşar vb.)
@ErtugrulKARTAL1903 o makyaj değil estetik. Ayrıca görünür görünmez sen tercih etme o zaman. Sanane Yani? Ayar oluyorum anlamıyorsunuz da vu işlerden. Doğal olun diyip diyip her yeri estetik ya da makyaj kadınlara kapılıyorsunuz doğal diyip.
Hülya Avşar'ın makyajsız fotoğrafları var ne estetiği. Ben makyaja karşı değilim. Abartilmasına karşıyım. Yoksa tabii ki kadınlar biraz bakım yapsın.
Yüzüne kimyasal sürdüğünü itiraf ediyorsun. Yüzün değişim geçirmiş. Orijinal yüzünü göstermiyorsun. Yüzsüz müsün?
@ErtugrulKARTAL1903 bakım makyaj demek değil. Ayrıca beyazlayan saçını boyamayıp etek tıraşını anca ayda 1 olan bir cins de bu konuda yorum yapmasın bi zahmet
@SavegBeyYeni penis boyu uzatmanın yeterli ve sağlıklı yolu yok diye gerginleşme
Benimkini uzatmaya gerek yok bu haliyle de yeter merak etme sen kendini düşün yüzsüz
@SavegBeyYeni bana değil, kendine söyleyip kendi kendini teselli et. Çüksüz:dd
Evet yüzde 98 ini geçen hafta yediğin için kalmadı
@SavegBeyYeni çükün yense hastanede yatıyor olurdun ama fissürün var ki yırtılmış ardın ile ona buna bağırıp saldırıyorsun. :d
Hastaneden yazmadığım ne belli tek hücreli amip
@SavegBeyYeni yatıyor olurdun dedim. Algı sorunu da var vah zavallı sadece sızın ardında değil demek. Amipin de cinsiyeti yok pislik:d
D0l israfı
Aaa neden öyle dediniz? İnsan neden kendi ismini sosyal medyada paylaşır ki? Çok üzüldüm adınıza doktorunuz olarak bizzat sizi odama çağırıyorum lütfen acilen geliniz gece boyunca işimiz var.
Edepsiz kız. Ergen akıllı
@SavegBeyYeni hala zavallı gibi çırpınıyorsun. Olmayan organımla ardında yeterince tahribat bıraktım. Şerefinle sus bence. Yeterli diyip sonra küçük olduğunu itiraf ettiğin penisinle redditte micro penis gruplarına üye ol. Kendine katabileceğin herhangi bir kültürel birikim yok en azından sosyal ortamın olur:d low
Hahaha reddit micro penis gruplarını da nasıl bilirmiş bizim küçük srtük. Sana o yetiyorsa ona bakman normal.
@ErtugrulKARTAL1903 adam bana her şeyi saydı ve edepsiz veb mi oldum bana laf sokmaya zekası yetmedi diye :ddddd yaptıpum yorumu manipüle etmeye çalışan sizsiniz ne dediğimi anlama çabasına girmeden o yüzden salın beni :d yani istesem ikinizin de bütün yorumlarını silerdim yapmıyorum.
Bana beyaz saçını boyayan falan filan diğer elemana penis boyu diye giren sensin. Edepsiz biz mi olduk. Yorumları da silmezsen hatırım kalır.
@SavegBeyYeni ardının sancısından ağlaman normal. Zaten akli sağlığın yerinde değil hoşgörüyorum seni. Penisinin hem büyük hem küçük olduğuna inanan, penisi yendiği için hastanede yatan ama aynı zamanda görevine devam eden doktor olduğuna inanan bir delisin sen. Travmaların, ardından yiyip ağzından çıkardıkların senin hayatını yeterince mahvetmiş. Beni incittiğine inanarak zorba bile olmayı beceremediğin ufak penisli hayatına devam et. ddd troll olmayı da toxic olmayı da becerememiş ezik :d
@ErtugrulKARTAL1903 ohhh iyi yapmışım. Sen elalemin görünümğne laf ediyorsun ben sadece saçına yorum yaptım senin. Göbeğine yorum yapmadım. Adam açık açık bama yüzsüz dedi. Herkese hakkını veriyorum. Sana küfür ettim mi etmedim? İyi yaptım ohhh.
Senin akıl seviyeni kısaca anlatıyorum. "Doktorun olayım." derken sana laf söylemiştim. Doktor falan değilim. Penisim sana yeter derken de sana laf söyledim. Penisimi yedin derken de sana laf söyledim. Yani kısaca sana 3'den fazla kez laf söyledim ama sen bunu anlamadın ve şimdi bana akılsız mı diyorsun? Hadi oradan lan. Sana acıyorum.
@SavegBeyYeni yok anladım ama soktuğu laflar o kadar anlamsız ki hala dümdüz olmuş vaziyettesin. Sırf toxiclik yapmak için yaptığın hesapta bile üslubunu benim düzeyime yükseltmek zorunda kaldın çünkü diğer türlü benle baş edemezdin. Şu an da edemezsin. Kültür seviyen yok. 31, sj gibi şeylerin hala suyunu çıkarıyorsun. 31 yaş şakası artık komik değil. Ppndeki adamın subredditinde sürekli post atan biriyim yani sen özenirken ben üretiyorum sal artık cidden zavallısıb
31 yaşını bilerek koymadım. Porçayın subredditinde sürekli post atman seni benden üstün biri yapmaz. "Sen özenirken ben üretiyorum." ne bu 2. Sınıf lafları mı?
Benim düzeyime yetişemezsin benim düzeyime yetişmeye çalışan son kişinin hali belli.
@SavegBeyYeni insanın akli melekelerini yitirmesi kolay değil tabi :d benden aldığın aşağılama laflarını bile doğru yerde kullanamıyorsun. :D fakat artık tartışamayacağım gidip tez yazmaya devam etmem gerekiyor. Uzun süre burada duramam.
Sen git "Nasıl a*tal birisi olunur?" isimli tezini hazırla.
Niye değişmek istiyorsun ki
@ErtugrulKARTAL1903 seda ve hülya 25 asla görünmüyor :))
Hee böyle diyorlar ama hepsi kylie Jenner tipli kızların peşinde
evet çünkü çok küçük çocuklar bile aşırı olgun gözüküyor makyajla. şok oluyorum böyle benden küçükler ama abla diyesim geliyor
Gösterip elletmeyenler var Fatih te oturan. Onlar da dolandırıcı bence.
Makyajı bilmem de bir kadın olarak sosyal medya da yapılan shoplara benim bile kelimelerim kıyafetsiz kalıyor
Var tabi yüzünüzü tuval olarak kullanıp resminizi adamlara kakalıyorsunuz. Tabi yapana saygım sonsuz ama erkekler haklı.