Erkekler neden destekli sütyenin sahtekarlık olduğunu söylüyorlar?

Bazı erkekler, destekli sütyenlerin sahtekarlık olduğunu söylerken, bu sözlerinin arkasında yatan nedenler farklı olabilir. Örneğin, bazı erkekler destekli sütyenleri sahtekarlık olarak görebilirler çünkü bu ürünler, kadınların doğal görünümünü değiştirerek onları daha güzel göstermeye çalışır. Bu nedenle, bazı erkekler destekli sütyenleri sahtekarlık olarak görebilirler çünkü bu ürünlerin kadınların gerçek görünümünü gizlemeye çalıştığını düşünürler. Ancak, bu görüşler kişisel görüşlerdir ve herkesin kendi görüşlerine göre hareket etmesi gerekir.
Aslı şöyle eğer göğsünüzün olduğu kalıp hoşunuza gitmiyorsa tabiki destekli kullanılabilir ve bu daha dik büyük gösterir ama olmayan göğsümüzü belli etmek için destekli kullanmayız sayın arkadaşlar bunun yerine çorap, pamuk tercih edilir daha iyi sonuç elde edilir , destekliler aslında sarkmaması için kullanılır (özet şu ki ) eğer yoksa biz destekli ile var edemeyiz hee ama vardır sadece boyutu şekli hoşuna gitmez biz onu isteğimiz gibi yaparız (birde şöyle bir esas var) siz çalıştığınızda kaslarınızı illaki birine göstericem diye çalışmazsınız olunca mutlu oluyorsunuz motive oluyorsunuz aynı şekil bizim içinde geçerli birine beğendiricem değil kendim beğenicem arzusu çünkü hoşumuza gidiyor yoksa da yok arkadaşım Allah Allah
Görüş
65Görüş
Hangi erkekler onlar? Ben öyle düşünmüyorum. Kadınlar beğeniyorlarsa giyerler. Erkekleri ilgilendirmez.
Desteksiz doğal halini göremedikleri için
Xbxbxgxhhdhdf haklı ya
Her kadın bunu karşı cins için kullanmıyor. Şunu anlayabilseler kendilerini ilgilendirmeyen şeylere böyle boş boş yorum yapmayacaklar. Çoğu kadın sarkmasından korktuğu için kullanıyor, karşı tarafa güzel gözüksün diye değil. Bu yüzden de büyük ya da olduğundan farklı görünmesi onları hiç ilgilendirmiyor.
Ben insanları anlayamıyorum destekli sütyen olmayan göğüsü göstermiyor ki zaten olan yağ dokusunu ortaya çıkartıyor. İstersen desteklinin alasını kullan 1 gram yağın yoksa ve göğüs çevren geniş değilse destekli bile göğüs gösteremez sihirli değnek değil bu :D
@Turkuaz88 baska istegin var mı kanka acili acisiz ketcap mayonez falan
@Turkuaz88 🤣🤣🤣🤣🤣
Kızın bir tanesi türk kızı oluyor bu yoköyle değil şöyle demiş ama yemezler bir türk kız ne yapıyorsa dışarıya karşı yapıyor kendi için değil bu bir sahtekarlıktır sırf milletin gözünü doldurmak için olmayan şeyini dışarıya çalışmaktan başka bir şey değil bunu yapıpta yok ondan değil şundan gibi saçmalıklarla doldurmaya gerek yok senin göğüslerinden millete ne ama milletin senin göğüslerini görmesi gerekiyor bir olmayan göğüsleri
Her kadın tabiki erkekler için kullanmıyor ancak bazıları daha büyük göstermek için kullanıyor ve büyük zannedilenin aslında küçük olması erkeklerde sahtekarlık izlenimi bırakıyor.
75 beden olup 85/90 takarsan sahtekarlık olur birazcık 🤏, kendi bedeninde giyildiği sürece çok bir fark olmuyor sadece toparlıyor.
Olduğunda dolgun ve dik gösterdiğini için.
Ama ben bunun yerine alt tarafa çorap yerleştiriyorum.
Bilmediklerinden. Soyununca da aynı görüntüyü bekliyorlar, hayal kırıklığına uğradıklarından sahtekarlık olarak düşünüyorlar.
Ben öyle bir şey söylemedim
Banane kadının sütyeninden
Yer çekimine meydan okuyan memeler istemiyoruz ✌️
Bazı hatunlar bu konuda yalan söyledikleri için tepki çekiyorlar haliyle.
Çünķü kandirmaca oluyor.. cips paketleri gibi disardan kocaman acinca avuc kadar 🤣🤣🤣
İstedikleri kadar söylesinler kadınlar olarak takmıyoruz bunu
Bazı sütyenler nitelikli dolandırıcılığa giriyor da ondan olabilir 😂
Destekli sütyen neden sahtekarlık olsun ki? Dolgulu sütyen desen (pusu-up) hadi neyse de🤷🏻♀️ destek için giyiyoruz zaten sütyeni napalim yani takmayıp dingil dingil bir sağ bir sol mu yapsın memişler 🙄
Öyle bir iddiam olmadı eşim de yok sevgilim de yok kimsenin sütyenini düşünecek kadar da işsiz değilim ha sıra ilişki yaşamaya gelir gerekirse yırtar atarız
Şimdi eskiden patates cipslerinin içleri dolu dolu olurdu doyasıya yerdik. Ama artık en büyük boy olana kolunu sokuyorsun patatesi ancak tutuyorsun buda dolandırıcılık mesela.
Çünkü olmayanı varmış gibi gösteriyorlar, kandırıyorlar.
Evet ya, dolandırıcılık 😀
Bunu soyle düşünün aslında adamin kuruş parası yok ama zenginmis gibi gösteriyor kendini bir yere gidiyorsun adam cüzdanı çıkartıyor içi boş o anki düşünceniz ne ise tam olarak onu yaşıyoruz
En İyi Görüş