Kendi kendine fön çekebilen kız bu hayatta her şeyi başarabilir mi?

Bıyıklarımı falanda alabiliyorum sadece kaş konusunda bilgisizim 😅makyajıda öğrendim özelliklede en zor olan likiti çekmeyi
Güncellemeler
+1 yıl
Kimileri olayı fazla taktı galiba. Saldırganlık bu öfke neden anlamadım ama bayan kuaförüyüm ve bunlar hem işime yararken hemde el becerisi kazanıyorum kimisi yok yemek bilmem ne demiş. Yemek yapmasını öğrenmeye ihtiyaç duysaydım öğrenirdim çok bilmişlik taslamayın şurda Ayrıca fön çekmek bu kadar basit şey olsaydı insanlar yıllarını kuaförde geçirmez herkeste acemiye saçını emanet etmez, düşünsenize bilmeden izlemeden kendinize nasıl işlem yapabilirsiniz ki başkası size kendini emanet edebilsin
Güncellemeler
+1 yıl
Sorudaki anlamda tam olarak şu. Bir kadın zor birşeyi birinden yardım alamadan yapabiliyorsa hayattaki zorluklarlada başa çıkacak kadar güçlü olabilir mi? Hep fiziksel olarak insan güçlü olmaz ki el tutma becerisinede sahip olmalı diye düşünüyorum. Ben ekmeğimi el becerimden yiyorum yaptığım mesleğide sevdiğim için öğrendiğim herşeyde mutlu olabiliyorum evet mutluluk benim için bu kadar basit bir olay. Çünkü başardığımı gördükçe daha fazla hırslanıyorum
Kendi kendine fön çekebilen kız bu hayatta her şeyi başarabilir mi?