Makyaj koleksiyonunuzdan bir malzeme, parfüm, Güneş kremi gibi mesela. Nereye giderseniz onu da yanınızda götürdüğünüz şey nedir? Örneğin benim çantamda Güneş'e olan alerjimden ötürü mutlaka koruyucu olur.
Sürekli yanınızda bulundurduğunuz, çantanızda taşıdığınız bir bakım ürününüz var mı?
Dudak nemlendiricisi, ya cebimde ya çantamda olur muhakkak. Yaz kış fazla kuruduğu için sürekli kullanmam gerekiyor, alışkanlıktan ötürü kullanmadığım zaman anında çatlaklar oluşuyor.
Parfüm, koruyucu saç spreyi ve lip balm. Eğer gece çıkıyorsam ekstra olarak allık ve ruj da alırım. Ve tabi nemlendirici krem. Tüm bunları olabildiğince ufak şişelere koyuyorum çünkü küçük çanta kullanmayı severim.
@Michael4732fs Küçük nemlendirici kremler satılıyor, çantada taşımak için. Avcuna sığar yani. Ama parfüm ve saç spreyini başka şişeye döküyorum evet. Nemlendiriciyi yüz harici bölgeler için kullanıyorum, ondan içeriğine çok takılmadım.
Güneş gözlüğüm ve kol saatim sürekli yanımda taşıdığım bir aksesuardır. Bakım ürünü olarak ıslak mendil ve parfümlü kolonya, el kremi her daim çantamda mevcuttur..
yanımda biri kullandığında kokudan tiksiniyorum. güzel falan kokmuyor. kokanlarda gereksiz pahalıdır. gereksiz masraf. onun yerine İskender ye. elin kuruyunca nemlendirici sürersin.