Kişilik & Karakter Her zaman yedekte taşıdığın şeyler var mı? _ViViR- Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Günlük yaşamında yedekte durması lazım dediğin şeyler nedir? Her zaman yedekte taşıdığın şeyler var mı? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Sigaramın ve deterjanlarımın mutlaka yedeği vardır. 2 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Peçete, dışarı çıkarken 2 tane alırım ne olur olmaz diye 1 0 Yorumla
CatKong Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Sigara kullandığım için yanımda yedeğin bile yedeği olur 3 tane çakmak taşıyorum 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Galiba hayatımın hiç yedeği yok çünkü düşündüm şu yedeğim olsun dediğim birşey bulamadım. Anlık olarak düşünüyor ve yaşıyorum. 1 0 Yorumla
hgtgshv66yvs6ysv Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Makyaj malzemeleri ve arabamın anahtarı her zaman yedeklerim 1 0 Yorumla
sedefcnn Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 91% +1 yıl Ne kullanıyorsam fazla fazla alirim. Hayatimdaki herşey fazlalık. 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çikolata çay kahve bira vodka viski şarap, konserve balık, süt, makarna deodorant burun spreyim kulak damlası şampuan sabun ve wc kagıdı hep yedekte bulunur 0 0 Yorumla
Wolfg Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı. Maske, ped, peçete, ıslak mendil, çubuk kraker, kalem, silgi gibi şeyler çantamda hep yedeği olur 0 0 Yorumla
jaapoonnkızz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 74% +1 yıl Çanta ruj aylaynır parfüm yüz temizleme suyum kremim daha bir sürü şey 0 0 Yorumla
AsLaN_KraL8 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Yedek derken stok gibi mi yoksa çantamda yedekte durması gereken mi? Evde stoklar temizlik ve hijyen malzemesi genelde çok stoklarım. 1 0 Yorumla
Jomei Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yedekte bir şey tutmuyorum. 1 4 Yorumla _ViViR- +1 yıl Bebiş doğdu mu Yorumla Jomei +1 yıl Az kaldı. Ağustosta. Bugün mr çekildi sonunda yüzünü gösterdi, benim gibi cins olacak galiba. Bana çekerse halim duman. 😂 Yorumla Jomei +1 yıl Mr değil ultrason yanlış oldu Yorumla _ViViR- +1 yıl 😀 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Telefon şarj aleti ve bir de küçük bir defter kalem taşırım yedekte. Bir de tabi ki arkadaşlarımın numaraları aklımda yedek yani. 0 0 Yorumla
babacanksk Takip Et Xper 5 Yaş: 50 +1 yıl Bende bu takinti herseyden iki üç tane olacak tek bisey almam hicbirzaman 1 0 Yorumla
nur-sw Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Yedekte her zaman yedek maskem olur. Malum pandemiyle hayatımız tepetaklak oldu. 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. para konusunda zorda kalmamak için tedbirli oluyorum 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Fazladan bir miktar bozuk ve banknot para. 1 0 Yorumla
YağızDemirören Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Evet, var.2 adet prezervatif,1 adet anafranil. 1 0 Yorumla
StarryAqua Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 344 cevap paylaştı. Göz kalemi. Bittiği gün, bittiğim gündür. 1 0 Yorumla
Salcanogtı Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İnternet paketi bitirmemeye çalışırm. 1 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Erkekler diyormuşum jdmd yedekte bişi tutmam 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yedek tasidığım bişi yok düşünüyorum 0 0 Yorumla
SHİNKO Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Klavye, mouse, spor ayakkabı, su, PowerBank... 0 0 Yorumla
Mistikhayatlar Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 486 cevap paylaştı. Bazen bazı şeyleri 1 0 Yorumla
Coollife01 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 510 cevap paylaştı. Altın. Sigara, 1 0 Yorumla
kaşıklıvoyvada Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Kolonya ve diş ipi benim hep 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Ped sigara çakmak vs 1 0 Yorumla
nicksizbirkız34 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Powerbank 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Kitap 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Sigaramın ve deterjanlarımın mutlaka yedeği vardır.
Peçete, dışarı çıkarken 2 tane alırım ne olur olmaz diye
Sigara kullandığım için yanımda yedeğin bile yedeği olur 3 tane çakmak taşıyorum
Kalem
Kağıt
Sd kart
Batarya
Toka
Para
Galiba hayatımın hiç yedeği yok çünkü düşündüm şu yedeğim olsun dediğim birşey bulamadım. Anlık olarak düşünüyor ve yaşıyorum.
Makyaj malzemeleri ve arabamın anahtarı her zaman yedeklerim
Ne kullanıyorsam fazla fazla alirim. Hayatimdaki herşey fazlalık.
Çikolata çay kahve bira vodka viski şarap, konserve balık, süt, makarna deodorant burun spreyim kulak damlası şampuan sabun ve wc kagıdı hep yedekte bulunur
Maske, ped, peçete, ıslak mendil, çubuk kraker, kalem, silgi gibi şeyler çantamda hep yedeği olur
Çanta ruj aylaynır parfüm yüz temizleme suyum kremim daha bir sürü şey
Yedek derken stok gibi mi yoksa çantamda yedekte durması gereken mi? Evde stoklar temizlik ve hijyen malzemesi genelde çok stoklarım.
Yedekte bir şey tutmuyorum.
Bebiş doğdu mu
Az kaldı. Ağustosta. Bugün mr çekildi sonunda yüzünü gösterdi, benim gibi cins olacak galiba. Bana çekerse halim duman. 😂
Mr değil ultrason yanlış oldu
😀
Telefon şarj aleti ve bir de küçük bir defter kalem taşırım yedekte. Bir de tabi ki arkadaşlarımın numaraları aklımda yedek yani.
Bende bu takinti herseyden iki üç tane olacak tek bisey almam hicbirzaman
Yedekte her zaman yedek maskem olur. Malum pandemiyle hayatımız tepetaklak oldu.
para konusunda zorda kalmamak için tedbirli oluyorum
Paket paket sigara ve çakmak😏
Fazladan bir miktar bozuk ve banknot para.
Evet, var.2 adet prezervatif,1 adet anafranil.
Parfüm olur yanımda ✂️
Göz kalemi. Bittiği gün, bittiğim gündür.
İnternet paketi bitirmemeye çalışırm.
Erkekler diyormuşum jdmd yedekte bişi tutmam
Yedek tasidığım bişi yok düşünüyorum
Klavye, mouse, spor ayakkabı, su, PowerBank...
sütyenimde hep cakmak tasirim
Sır çantası taşıyıvermek Vs. d
Mendil
tabiki var
Sevgili
Maske😄😄
Benimki genelde ped oluyor
Bazen bazı şeyleri
Ped.
Var tabiki maske mesela hahah
Sarj aleti
Maske :d