Merhaba kızlar. Çantanızda ped saklama kutusu taşıyor musunuz? Bazıları ince oluyor, 1-2 tane ped alıyor da bazıları resime eklediğim gibi 3-4 ped alabiliyor. Eğer aranızda pedleri saklamak için kutu kullanıyorsa öneri de alabilirim.
Çantamda ped saklama kutusu taşıyorum. Sadece ped kutusunda da değil makyaj çantamda, çantanın küçük gözünde de yedek olarak ped bulunduruyorum. Çünkü kıyafetime göre çanta değşitiriyorum ve sadece ped saklama kutusunu birinden diğerine eklemem yeterli oluyor, bu konuda baya rahat. Kullandığım ped saklama kutusu da şu şekilde:
ped saklama kutusu
Genellikle Orkid Platinum 2 ve 3 numara kullandığım için bu ped saklama kutusu içerisinde rahatlıkla sığıyor, hatta benimkine 3 tane ped dahi sığıyor, gayet iyi benim için.
Ayrıca pd saklama kutusunu sadece pedi taşımak için değil, zarar görmesini engellemek için de kullanıyorum. Çantanın küçük gözünde dahi olsa katlanabiliyor veya çanta ıslandığında içine su alıp yapışkanları gidebiliyor, tecrübe ile sabit. Yani bunun utanma ile alakası yok, tamamen koruma ;)
Okula giderken okul çantamın cebine koyuyordum. Bir de küçük makyaj çantası gibi mini fermuarlı bir çanta var, ona koyuyorum. Bence öyle daha pratik çünkü ben 2-3 pedle yetinemiyorum, bir kaç günlüğüne kullanıyorum yani her gün ped eklememe gerek kalmıyor.
Ben kullanıyorum açıkcası amacı da şu; Parfüm, su vs gibi şeylerin akması ya da pedime herhangi bir şey bulaşmasını önlemek için olmaz olmaz olacağı tutar çantada ki bir şey dökülür açılır bu yüzden.
Gerekli birşey olduğunu düşünmüyorum çantana koy gitsin. Çantalarda da ufak fermuarlı bölgeler oluyor rahatlıkla koyabilirsiniz. Ayrıca çantanız size özel bir kullanım alanı kimse açıp ne varmış diye bakmaz. Lavaboya giderken de cebine sığdırabilirsin diye düşünüyorum. Pedlerin saklanılmasını sevmiyorum ama ulu orta ped kullanıyorum niye saklıyım ki diyip haldır huldur dolaşılmasınada karşıyım ar var edep var kimse kimsenin pedini görmek zorunda değil.
Cantada belirli bir yeri olmasi acisindan mantikli acelemiz oldugunda hemen elimizin altinda olsun istiyoruz. Fakat buna neden ped saklama kabi derler anlam veremem. Pedi neden saklayalim? Kafamda deli sorular🤦 ped kutusu vs denilebilir. Neyse kulaga kullanisli geliyo onun disinda..🌸
Gördüm önceden ve saçma geldi. Bu resimde üç tane filan koyuluyor gibi duruyor ama benim gördüğüme bir tane anca sığar ve kutu kalın da. Yok yere fazladan yer kaplar. Bu koca kutulara da gerek yok iki taneyi çantada iç yan cebe koyarsın aramakla uğraşmazsın zaten. bir ara komşumun kızı ped paketini cips paketi sanıp elini daldırmıştı çok gülmüştüm😀
Ped saklanacak bir malzeme değil. Ayıp bir şey değil. Bu olması gereken bir döngü. Kadınların anne olması ne kadar kutsalsa annelik için kanaması da o kadar kutsaldır.
Bunun gibi kutular cok yer kapliyor çantada vede ne kadar hafif gozuksede bir agirligi oluyo diger seylerle birlesince. Bence mutlaka pedler biseyin icinde saklanmali cantaya koyarken cunku hijyen acisindan asiri onemli pedin kendisi dis ortamdan %100 izole olmadigi icin. Ben kendi yaptigim (kir tutmadigina inandigim :D ) minik cantanin icine koyuyorum genelde sana da oneririm :)
pek kullandığım zamanlar bu şeyler türkiyeye henüz gelmemişti bir akrabama söylemiştim alsın diye okul zamanları kullandım bayadır ped kullanmıyorum o yüzden de pek derdim yok
Gratisten eklips marka almıştım mavi kutulu kucuk bisey ama sığar diye ümit ettim eve geldim bir baktım ki sığmıyor şu an piercing kabı olarak kullanıyorum 😂😂😂
En İyi Cevaplar